Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mina93
    15. Listopad 2018. 20:15

Emily1801

Mi smo jutros isto bili na kontroli.
    Mirna ima oko 1 kg, dubi na glavi i opet spava na ultrazvuku. Mirna neka beba. 😁
    Poslije kontrole smo isli u Bubamaru i dobila sam paketic za trudnice.
    Sutra je u Mulleru dan beba i 15% na sav baby asortiman. Ja planiram ici po Ariannu i mozda uzmem jos koju sitnicu. I mljevenu plazmu za sebe. 🤗
    Zvala sam danas za tecaj na SD i ima jos samo par mjesta u 12. mjesecu tako da ako je netko planirao tamo na tecaj pozurite. Ja sam se zabiljezila, bit cu valjda najtrudnija na tecaju ali sto je tu je.

Nema u 11mj 😱😱 ja cu se pristekat da vidim kako je tamo 🤣 ionako sam svoj tecaj obavila

_svjesna
    15. Listopad 2018. 20:17

Hvala cure ❤️
    A ja primjecujem novi simptom ovih tjedana a to je kratkoca daha, nisam u stanju 3 duze recenice izgovoriti a da ne predahnem, kad nesto objasnjavam sva se uspusem i onda stanem da disem 😂😂
    Kad hodam svi mi se smiju jer se izgleda toliko uspusem da je to svima uocljivo ☺️

• Malaaiva
    15. Listopad 2018. 20:22

Mene isto zanima od čega mogu biti proteini u urinu, ako su ostali parametari uredu. 
    Kolačići držim fige da te sutra puste kući i da sve bude dobro 

Rita

Mina93
    15. Listopad 2018. 20:23

Sta se tice polozaja bebona, i moj je od pocetka nisko, tako se smjestio i njemu dobro, tako da mislim da u vezi toga nema brige.. Meni uvijek na pregledu kaze dokt da odlicno nosim i da je prezadovoljan.. 
    Kani vec slozila sve 😱 ajme blago ti se  ja imam jos posla i kupovat i slagat i prat i sve 🤣
    Cure koje su bile na pregledu 😍😍 bravo za bebace, ne zamarajte se kilazom jer to u velikoj vecini slucajeva fulaju.. Znaju fulat i do 1kg.. Nema brige ako se normalno razvijaju 

Mina93
    15. Listopad 2018. 20:24

_svjesna

Hvala cure ❤️
    A ja primjecujem novi simptom ovih tjedana a to je kratkoca daha, nisam u stanju 3 duze recenice izgovoriti a da ne predahnem, kad nesto objasnjavam sva se uspusem i onda stanem da disem 😂😂
    Kad hodam svi mi se smiju jer se izgleda toliko uspusem da je to svima uocljivo ☺️

I meni je tako, ful se lako zapusem 🤣🤣

Salatica9192
    15. Listopad 2018. 20:32

Curee, tu sam. Citam. Pa krenem odg, pa kliknem ODUSTANI, ko izmisli to 😫 i odustanem haha. Cijeli dan mi ganjali vene, pucale, ruka sva otecena, a sa lijevom nisam ekspret pisati 😋
    Svasta sam zanimljivo procitala 😊 Super pregledi, imamo i naprednu curu i super Zadrankinog momka i ostale bebace 😊
    Za curu za plodnu vodu, oni se tog bas boje izgleda, boje se i kod cura u terminu. Tako da nam je takav gra pao hahahaha, da se kontrolisemo vise. Javljaj situaciju   😘 
    Citam vas, ali malo manje pisem. 😋

truskawka
    15. Listopad 2018. 20:44

Evo da se pohvalim sa svojom kuhinjom 🤣🤣 

❤N i V💙

busybee
    15. Listopad 2018. 20:46

Zadranka, znala sam da je sve super, al drago mi je da te dr tako lipo umiria :)
    Klikerice, ma nisam uopce ciljala na tebe i super je da postavljas pitanja, samo ne bih htjela da se cure to medjusobno plase! Nije kritika upucena nikom osobno, samo ovako navodim.

Ja sutra ulazim u 6. Mjesec i idem na pregled. Bas se veselim. Samo me strah vage jer sam dosada bila na plus 3, a imam filing da sam se udebljala 5 kg u zadnja dva tjedna😫😫😫

• Kani07
    15. Listopad 2018. 20:50

Ja u te mjere nesto nisam sigurna ,curke su krupnije bile,e sad zadnji put 29 +1 procjenila je tezinu 1680 gr mislim drago je meni da je veci ako se ranije rodi ali su mi za curu non stop govorili da je sitnija i da ce bit mala bebica a ona u 35 tjednu rodena sa 3,5 kg .

💜Karla💜Nicol💙Anton

pepe1907
    15. Listopad 2018. 20:51

sutra nastavljam sa šopingom za bolnicu 💪😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.