Cure htjela sam vas pitati, je li normalno da me bebo udara jos uvijek jako nisko? Stomak mi je nisko poprilicno, kod prijateljice koja je 3 tjedna vise trudna je skroz ispod grudi, bebu ne osjetim nikako iznad pupka sve ispod i jako je aktivan, cak udara i sa strana, pa kad spavam na boku sve imam osjecaj da sam ga priklijestila. Je li ovo ok sto nije visoko?
Inace imam problem ako jedan dan ne odem na wc sutradan je haos u stomaku me sve boli i ne mogu sjesti normalno, ne daj Boze da dobijem zatvor na par dana.
Neko je pitao za orgazam u snu, u ranoj trudnoci sam ih imala mali milion jer nam je seks bio zabranjem i rizicna je trudnoca pa evo nista se nije desilo 🙈
I meni je nisko.. znaci doktor nije nista komentirao,samo rekao da se pripazim,i da malo vise mirujem,ne strogo. Prosli put na uzv glavica joj je bila s lijeve strane pupka,a guza nisko dolje kod desnog kuka. I mozda sam je do sada 3-4 puta osjetila iznad pupka,uvijek je dolje. Evo sada lupka s lijeve strane pupka,i dolje po mjehuru.
Takoder i ja imam osjecaj pa je pricepim ako na boku lezim posto bas postane aktivna.
Duda divna su kolica.
Zadranka bolje da si otisla,bar si se smirila. Maleni jednostavno ima manje mjesta. Glavno je da je dobro. Veliki zdravi djecacic.
Malaiva ima nas dosta sa odstupanjem trbuscica. Bit ce to u redu,samo ce te malo cesce pratit. Sve su nam bebee izgleda manekeni
Evo da se i ja javim s pregleda. Mjere trbuha su manje za 10tak dana, a doktoru se čini kao da ima manje plodove vode, kao nije kritično al bi on da to bolje uprate pa me šalje u trudničku ambulantu u vinogradsku.
Evo da se i ja javim s pregleda. Mjere trbuha su manje za 10tak dana, a doktoru se čini kao da ima manje plodove vode, kao nije kritično al bi on da to bolje uprate pa me šalje u trudničku ambulantu u vinogradsku.
Sta je s tom plodnom vodom svima jeb.
Bolje da odes i da si mirna bit ce to sve ok.
💜Karla💜Nicol💙Anton
Duda kolica su bas lijepa.
Cure ja sam robicu oprala i ispeglala ,torba za bolnicu spremna,krevetic je tu ali necemo ga sastavljat do zadnjeg,jos samo kolica su ostala ali to nije bitno jos.
Moj bebac je aktivan i dalje i ponekad nije bas ugodno sta radi ali neka samo skace mirnija sam tako.U petak smo na kontroli opet😊.
💜Karla💜Nicol💙Anton
Malaiva, "uprate" može svašta značiti. Evo prate mene već od
17 .tt zbog visokorizične u TA. Mali manjak plodove vode zbilja nije strašan ako nema ikakvih drugih simptoma.
Cure, drago mi je da ste sve dobro.
Salatice, nadam se da si i ti, nisam našla jesi što pisala, sorry. Teško mi pohvatati, spavala sam 4 sata popodne.
Kolačići, jesi išla doma? Nisam ni to skužila.
Uglavnom, ugodnu večer želim, bio je težak dan idem nazad u krevet. Javim se još koji put 😀
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Mi smo jutros isto bili na kontroli.
Mirna ima oko 1 kg, dubi na glavi i opet spava na ultrazvuku. Mirna neka beba. 😁
Poslije kontrole smo isli u Bubamaru i dobila sam paketic za trudnice.
Sutra je u Mulleru dan beba i 15% na sav baby asortiman. Ja planiram ici po Ariannu i mozda uzmem jos koju sitnicu. I mljevenu plazmu za sebe. 🤗
Zvala sam danas za tecaj na SD i ima jos samo par mjesta u 12. mjesecu tako da ako je netko planirao tamo na tecaj pozurite. Ja sam se zabiljezila, bit cu valjda najtrudnija na tecaju ali sto je tu je.
Moj doktor je dosta oprezan, to i on sam kaže, da bi vjerojatno puno drugih doktora reklo da je sve uredu ali on želi da se sve dobro provjeri. Meni je to dobro, bolje da je takav, samo se ja malo istresiram odmah se isprepadam.
Rita
Cure ja se vratila…raden mi ctg uredni otkucaji bez trudova…doktor mi je objasnio da sad bebice drugacije udaraju prije su refleksno i jako sad ce to ici malo mirnijim tonom i blaze jer postaju svjesni svojih kretnji i da me to ne brine…Moj bebi ima 1400g i procjenjen je po mjerama na 30tj.cak mjera glavice ide na 31…ugl.termin mi se pomaka tjedan ranije..sve super funkcionira i imamo punee usnice na mamu..eto ja sretna srce moje kao kuca….😚😚😚
Baš mi drago da je sve ok na temelju čega ti je pomaknuo termin?
Ženske, čitala sam vas ovih dana, ali uvijek utihnem pred pregled, baš me opere briga i razmišljanje pa nisam ništa komentirala...
U sjećanju mi ostao samo Salaticin bolnički doručak i tuga nad njim 😅
Nego, moja curla dobro, svi nalazi dobri, osim što sam ja u šoku jer mala već ima 1,1 kg 😍😲 doktor veli to je sve ok, pa ajde, neka nje velike, moj mali sumo borac 😄
Prijavak, nalazi 24-satnog urina i urinokulture pokazuju povišen protein ali ova večernja vizita neka škrta s riječima. Čekam jutro i nadam se da nije nešto za ostanak budući da su svi ostali nalazi uredni. Sestra me tješila da je to samo malo povišeno.
Čini se da će ovo biti duga noć....
Prijavak, nalazi 24-satnog urina i urinokulture pokazuju povišen protein ali ova večernja vizita neka škrta s riječima. Čekam jutro i nadam se da nije nešto za ostanak budući da su svi ostali nalazi uredni. Sestra me tješila da je to samo malo povišeno.
Čini se da će ovo biti duga noć….
Ja sam uvjerena da sutra idete kući još malo strpljenja i bit će sve po starom
Sortiraj odgovore
Najstariji