Pepe evo pitice, prikladno sada ovome o cemu pricamo trenutno, dijete i sl😂😂
Mmmmm….kaj ste od karamele stavljali? čitala sam.da ide dulče de leče 😁
Imam kondenzirano mlijeko doma uvijek pa sam ga zagrijala do pozeljne gustoce tj do karamele da..
Onak obicno u loncu? jer sam negdje vidla da zagrijavaju cijelu limenku u loncu oko 2h
Piiih kaj si luda😂😂😂 nemam ja vremena za to.. na najmanjoj vatri da za 15ak minuta mjesanja imas super karamelu
url=https://lilypie.com]
Strudlice ja upravo naručila taj Gorenje ovlaživac. Recenzije su OK, nadam se da ce poslužiti jer je u stanu baš suh zrak zbog centralnog. Meni koža i nos budu suhi užas..
Joj mene doktorica još nije slala na ogtt pa mibto čudno. 25.10. idem privatno na 4D pa mi je rekla da joj javim je li sve OK pa cu ju tada pitati za ogtt.
Biti ću u 30-om tt, to nije kasno?
Zvrkica nije kasno...Ja sam jučer bila u 29.tt..Nalazi će biti u ponedjeljak ali mi je doktorica rekla da ne brinem jer i ukoliko ne budu dobri nalazi da je još na vrijeme pa se onda terapijom može regulirati da budemo dobro i beba i ja.
Pozdrav svima da se javim , mozda mense ko sjeca mozda ne hehe ... uglavnom nisam bas raspolozena i ne stizem sve sto bi htjela jer moja mala je jako aktivna a ja se vec sad osjecam kao da sam pred porod 😑
Beba dobro napreduje veca je za dva tjedna pa cemo vidit kako ce dalje bit .
Secer mi zadaje probleme jer mi je dosadilo jest vec sve to zdravo i sve mi se nesto gadi . Meso mi se ne jede zapravo nista zdravo mi se ne jede . Malo je bebi trbuhic veci od secera al nisam pazila tako da sad strože 😬😬😬
Eto i mog trbuha ... prolistat cu bas sto ste pisale svima pusa !
tpol 😍 stvarno nas ima u borbi s tom prehranom, ja sam doduse tek startala, al vec mislim da je bio luksuz jesti sto i kad hoces 😋 bit ce sve ok! bitno da si pod kontrolom!
url=https://lilypie.com]
Pepe
Nalaz ti koliko vidim nije alarmantan. Moj je svaki od početka trudnoće takav šaren i crvenkast,ali nijedna vrijednost ne odstupa jako. Tak i kod mene... s tim da zadnjih 5 godina sam imala savršenu krvnu sliku i darivala krv. Sada je jedino doktorica rekla da je ovo sve do hormona i da su odstupanja minimalna i moguca u trudnoci. Bitno da su ti trombociti okej...
Kod mene su jedino oni baš preniski,sto znači nista od anestezije,bar po nalazima za sada...
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Pa evo baš ću doktorici poslati mail u utorak da ju pitam pa da obavim to, ako treba. Usput ću pitati za krv i urin.
Ma živcira me to jer ogtt kao nije obvezan, i masa doktora tu kod mene ne šalje na to, a super opasno je za igrati se.
Ja sam u inat pravila palačinke 😂😂😂😂
Vidim ima vas sad vise sa secerom morat cu se malo ukljucit vise. Ja sam na djeti od 10 tjedna i zato vec malo živcanim 😂😂😂.... jer s prvom sam imala isto .
Uglavnom prva trudnoca mi je sve to bilo lakse a sad mi je bas sve tesko i jeva cekam da rodim
Znaci ovo je modna pista, a ne klokanica! Ivylee i zadnji put si me odusevila svojom linijom. Kani mi je isto hit. Barbie je- no comment. Evo i tpol se pridruzuje. Divne ste. A gdje je ana u plavom dzemperu- kosuljici, ptica u cvjetnoj haljini, mgirl u mornarskoj haljinici. Ma sve ste mi predivne 🤗 😍 sta me peru hormoni, a🙈🙈
Neznam sta sam jela danas, al trbusice vam pamtim 😆
Pepe leukociti ne moraju znacit upalu, iako granulociti mogu. Al nista sta je za brigu, sve su vrijednosti "tu blizu". Sto se tice anemije, neznam nijednu trudnicu osim mamma2 (💪) a da nije anemicna u zadnjem tromjesecju. Bude sve 5 🙂
Bogami odoh i ja napravit te palacinke, kad vidim kako je krenilo sa secerima.. 😅
Iako sam pojela.sigurno kilo mandarina danas 😮 a nisam godinama 🤣
Jos sam nesto tila rec..prosla baba s kolacima 🤦♀️🤷♀️
Sortiraj odgovore
Najstariji