Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    annchy17
    27. Rujan 2018. 14:09

Kak vam se čine ova kolica? 

http://www.djecjisvijet.hr/proizvod/komplet-alpina-inspiro-djecja-kolica-3u1-miki-krevetic-sa-madracem/317

• Kani07
    27. Rujan 2018. 14:10

du1988

kani, luks, hvala! 😊 jos cu razmisliti, ali ova iz bubamare mi se cini super (a i slicna je kani kao tvoja). Ovaj luk s igrackama se cini praktican da se zaigra dok npr.pripremam hranu+moze biti i lezaljka. Pogledat cu ju svakako uzivo, imam jos vremena na pretek. luks, go for GB vaya, frendica ju ima i prezadovoljna je!

Ja sam je koristila ne samo za jelo kad nisu htjele bit nigdje ja sam je vozala gdje sam sta trebala radit u kuhinju ,ona u tom sjedi i igra se ja kuham i pricam ili peglam ,ono cure su htjele paznju i da me samo imaju na oku mirovale su i njoj a ja obavim sta trebam bez stresa😁

💜Karla💜Nicol💙Anton

• Kani07
    27. Rujan 2018. 14:13

annchy17

Kak vam se čine ova kolica?

http://www.djecjisvijet.hr/proizvod/komplet-alpina-inspiro-djecja-kolica-3u1-miki-krevetic-sa-madracem/317

Kolica pojma nemam jos za sve sam odlucila al njih nikako trebam uzivo to gledat nemam dozivljaj ovako.

💜Karla💜Nicol💙Anton

AllieH
    27. Rujan 2018. 14:14

Evo taman susjeda prekjucer uzela GB Vaya, mali ima 4mj, skoro pa je prerastao Be Safe jaje 😱 

Luka ❤

Blaza26
    27. Rujan 2018. 14:25
    24+0
    24+0

Evo i nas,puna 24 tt...
    Ja sam mislila da je danas punih 6mjeseci kad ono to bilo prosli tjedan :D :D
    Otkako je zahladilo cura se manje mice,primirila se nesto. Tu i tamo se javi i gotovo

Ptičica
    27. Rujan 2018. 14:36

Blaza divni ste 😍😍
    Ali mislim da nesto brkamo. Jer kako ja odbrojavam do punog 5og mjeseca? 🤔

m.girl6
    27. Rujan 2018. 14:40

Kani07

m.girl6

Kani07

m.girl6

Kani07, a ti si skoro u 30.tjednu, a ja u 26. tak da mislim da je normalno da osjećaš pritisak dok stojiš, mene znaju noge boljeti tj stopala na kraju dana, a nije da nešto pretjerano hodam.
    Al stvarno kak ti kažeš,više ni sam ne znaš kaj je normalno a kaj nije. Kad ideš ti na kontrolu?
    I čitala sam da ste pisale da cerviks ne raste, a ja se baš mislila pripaziti malo do pon da da naraste, ali ništa, usporit ću na maksimalno.

U iduci petak kontrola sad me gleda svako 2 tjedna ,nazalost ne povecava se ovisi iz kojeg kuta mjere tako je meni receno,moj je na 2,2,i DA 30 tjedan jos bar 4 moram😉

Ma hoćeš, bit će sve ok
    Ti si imala problem od samog početka sa cerviksom ili?

Hematomi,krvarenja,prijeteci pobacaj,smirilo se to ,sad cerviks se skracuje ali guramo nedamo se mirujemo od 6+4 a danas u 30 tjedan ulazimo😁😁😁.

Svaka čast, ma vjerujem da će to sve biti u redu. I mene ste malo umirile curke, ipak idem na kavu sa prijateljicom pa onda pičim doma u ležeći položaj. Uglavnom čuvajte se 

Noa 💙

AllieH
    27. Rujan 2018. 14:50

Blazo, super ste! 😍😍😍
    Pticice, ti dobro racunas. Punih 6mj je sa 27+0.
    Sa 23+0 je punih 5. 

Luka ❤

• nali
    27. Rujan 2018. 14:55

Ja sam naisla na ovu sliku i nekako sam se toga uvijek drzala.. Koje je tocno na kraju? 

annchy17
    27. Rujan 2018. 14:56

Blaza26

Evo i nas,puna 24 tt…
    Ja sam mislila da je danas punih 6mjeseci kad ono to bilo prosli tjedan :D :D
    Otkako je zahladilo cura se manje mice,primirila se nesto. Tu i tamo se javi i gotovo

Nije to punih 5 mjeseci, a ulazak u 6.? :O 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.