Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Strudlica
    23. Rujan 2018. 08:30

Hvala na savjetima 

barbiemama
    23. Rujan 2018. 08:34

nisam se slikala neko vrijeme pa ajd da se na puni tjedan . evo od naprijed se ovak ne kuži na prvu, ali se vidi s boka moja loptica ❤️

Ana89
    23. Rujan 2018. 08:51

MareiKate

Ma ja ga ni ne pokušavam na tašte, nego uz obrok negdje sredinom dana, jer ujutro pijem tablete za štitnjaču, ali svejedno, nema pomoći…

Ne pit ili jesti mliječno pored kendurala C 😀- sat prije ili dva nakon. Meni je probava ko urica od njega. Crna, ali redovita.  Nekako sve ravnam po njemu i prenatalnim vitaminima.

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

_svjesna
    23. Rujan 2018. 09:04

Barbie fascinantna si mi 😁
    Vidi te tjedne a kao da uopce nisi trudna, pa ti si takva sretnica. Bebon je definitivno odlucio idem se roditi ali necu mami da pokvarim figuru 😍

Ptičica
    23. Rujan 2018. 09:12

Jutro!
    Napokon i u Splitu malo svježije. Odmah se lakše diše.
    Ana hodača po žici ("Put do slave") a gledala u kinu, u 3d-u. Nemam strah od visine pa mi nije bila frka, dapače, odličan doživljaj. Ali vidim gdje si ti mogla imat problem 🙈😅
    Barbie loptica je tu ali ti si i dalje prezgodna. Divno! Svaka cast!

Evo nas dvije prelazimo u drugu polovicu lilypiea. 🤰💕

• Malaaiva
    23. Rujan 2018. 09:13

Barbieee 

Rita

• Malaaiva
    23. Rujan 2018. 09:13

Barbieee 

Rita

• Malaaiva
    23. Rujan 2018. 09:14

Smajlići mi ne rade, al Barbie i meni si fascinantan koja figura!!! 

Rita

• zvrkica
    23. Rujan 2018. 09:21

Barbie malac je definitivno odlučio da će imati brutalno zgodnu mamu
    😍😍

Ja se ubijam u mandarinama, i čekam vrijeme kada ce biti pečenih kestena 😁😁

barbiemama
    23. Rujan 2018. 09:25

hvala žene ❤️

no vidim ja promjene na sebi itekako. ovako općenito se ne mogu požaliti jer bih bila nezahvalna, aliii ...imam hrpu novopridošlog celulita na guzi, voda mi se skuplja tamo i na bedrima, ta vena me kolje i izgleda ružno. no dobro, bavit ću se sa svim tim poslije 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.