Busybee, još ne znam količinu. no, sestra mi je rekla da dođem sutra jer će mi doktorica dat antibiotik. tako da pretpostavljam da, nažalost, nije najmanja moguća.
ja sam htjela krevetic 140x70 ali nigdje nismo nasli, svi su uglavnom 120x60… mene dr.nije slala na nikakve briseve, jel to pod obavezno ili?Tek sad radim drugi kks i combov, prvi puta sam u 12tj…
nisu brisevi obvezni, pitala sam ja baš na zadnjem pregledu, doktorica mi je rekla da budem sretna što ih ne moram raditijel tebi kad dođeš u ordinaciju sestra da onu neku malu trakicu i da se popiškiš u čašu? To ti je koliko sam ja razumjela brzi test da je sve okej. Tek ako se tamo pokaže alarm, onda ti rade dodatne pretrage.
Brisevi su obavezni u trudnoci ja san ih radila vec naj manje cetri puta a sad imam opet u desetom..ja radim cesto zbog moje dijagnoze prije operacije cerviksa…i dobro znam o brisevima vjeruj…oni se radi obavezno na pocetku i sad oko 20 i koje nedjelje trudnoce po pravilu i do kraja se rade jos koji put…piskenje na trakicu ne moze ti pokazat nista osim sto je u urinu ..samo brisevi…ono sto se nalazi unutra na sluznici rodnice tj na uscu maternice..znaciii obavezni su i samo brisevima se moze ustnovit da li je unutra sve sterilno..piskenje nema veze s brisevima..ovo ti kaze netko tko ima veeeliko iskustvo s tim i ko je prosa svasta i briseva san napravila vise nego vlasi na glavi…
Ja nisam u tri trudnoce radila briseve nikada, osim onaj na kraju na zadnjem pregledu da beba ne pokupi sranje kroz porodajni kanal.. tak da nez jesu obavezni bas
url=https://lilypie.com]
I ja mislim da toliko cesti brisevi nisu obavezni. 🤷🏽♀️
Ja sam odustala od onog kreveta/kucice 140x70. Je da mi je super jer ide u normalan krevet kasnije, ali sto ako cemo brzo na drugu bebu, onda mi je to skroz neprakticno, zauzme mi mjesta i nema previse smisla, a nije bas jeftin. Danas sam nasla ovaj i mislim da cemo uzeti ili taj ili onaj sto je ptica uzela.
Luka ❤
Evo mene da vam se javim, bila popodne na 4D, doktor sve pregledao detaljno, i kaže sve super, a bebač aktivan i sve super. Dao nam je slika i cd, sve super. I kaže da bi se on držao 3.1. termina, iako beba je naprednija pa kame ne može mi garantirat u kojoj ću godini rodit 🤣🤣🤣
Lovre
Ok, inzistirati ću sljedeći put na brisevima, ako treba i platiti sama, nije to uopće problem, nego nije među nečime što je obvezno. Radila sam ja briseve ranije, mislim prije trudnoće i bili su okej.
nije obvezno, zato i ne delaju ako baš misle da nema potrebe. meni brisevi prije trudnoće super uredni. ali eto, osjetljivije smo na svašta. čak na početku trudnoće nisam imala E. coli ni u tragovima na pretragama. a eto me sad očito s povećom količinom iste 😐 mislim da 90% neće ništa pokupiti i ne treba unaprijed paničariti i slično, ali meni draže znat nego ne znat.
Ja nisam nijedan od bris radila do sad, taman samm2 mjeseca prije trudnoće bila na redovnoj kontroli i radila Papu, ovo sve ostalo kako treba... Tako da sigurno nije obavezno.
Da se pohvalim danas sam bila na kontroli, jedva dočekala 😊 bebač je narastao punih pola kg u mjesec dana i tjedan dana je po uzv naprijed. Toliko se raširio i bio presmiješan, da se ne može fulati da je dečko, i doktor se smijao. Pa je započeo ples čim je počeo s ultrazvukom, i danas mu je tako cijeli dan hopsa. Baš me veseli.pišulinac mali
Ja opet danas nešto me grlo pecka i nos curi, neka prehlada, virozica, ne znam šta je. Dosada sam se izvukla bez ijedne tegobe valjda će proći brzo.
Ja sam isto doma već dugo, makar nisam u mirovanju. Zna mi biti dosadno, ali rijetko. Čitam, gledam serije, uživam... Malo spremim ali ništa previše. Skuham svaki ili svaki drugi dan, malo odem na kavu s frendicama i guštam na maksimum.
Uglavnom, sad sam baš nekako smirena, a i ne mogu virovat da sam u 26 tjednu .. 😬💪😬
Lovre
Evo mene da vam se javim, bila popodne na 4D, doktor sve pregledao detaljno, i kaže sve super, a bebač aktivan i sve super. Dao nam je slika i cd, sve super. I kaže da bi se on držao 3.1. termina, iako beba je naprednija pa kame ne može mi garantirat u kojoj ću godini rodit 🤣🤣🤣
drago mi je da Lovre napreduje. veliki dečko ❤️ možda budeš prva rodilja u Novoj godini pa ćemo te vidjeti na tvu 😂
KLIKERICE..meni je ovo 3 trudnica razliciti doktor u sve tri trudnoce san ih radila po par puta ne jednom nego par i kad san bila najjjj zdravija...ZAR MISLIS DA SE BAKTERIJE DOLE NA CEVIKSU SLUZNICI MOGU OTKRIT PISKENJEM NA TRAKICI???NE mogu darga moja samo brisom..kao ni papa test..NE PISKIS GA NA TRAKICU..upitaj to malo svoju doki...vecina cura je sigurno radila briseve kroz trudnocu ako nije hoce
.ne prodajem pamet samo znam da san def u pravu...i DA BRISEVI SU OBAVEZNI..i kani se gugla pola toga sto gugl pise nije u praksi....a nije se salit sa takvim bakterijama u trudnoci koje se mogu samo brisom otrkrit a ne piskenjem na trakicu...kao sto rekoh ni papa test ne piskis na trakicu...😉😉
url=https://lilypie.com]
luks i jagodice, odlicno za preglede! 😍 Presmijesni su ti nasi decki kako ponosno sire noge i mlate piskom, tako i moj svaki put. 🙈
Luka ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji