Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbiemama
    17. Rujan 2018. 15:28

Anna, presladak je <3

mi ćemo se danas zaletiti do Bubamare. mislim uzeti jastuk-dekicu, ako nađem neki lijepi. i vidjet jel ostalo kaj na sniženjima :D

_lily_0
    17. Rujan 2018. 15:49

Zadranka prije par dana sam ja stavila takoder link di svaki mj mozes pratit kad su isplate 
    Gledas pod broj 5 porodiljni itd.... 
    svaki mj pretezno bide datum od 17/20 u mj. Evo i za ostale cure jos jednom link
    http://www.mfin.hr/hr/izvrsenje-proracuna

Pticaselicazgst
    17. Rujan 2018. 15:50

Tsh mi je sada 1,47 prije mjesec dana je bio 1,27. Trenutno sam na 112,5 mg euthyroxa 😊 bitno da je pod kontrolom, netko je naveo vrijednosti za tromjesjecja i tocne su vrijednosti. Tak su i meni rekli iz vise izvora 🙂
    Anna presladak ti je sin, bas secer 😍
    Klikerice super za gratis 4d 💪 javi iskustva.. 
    Da se pohvalim da sam bila na masazi za trudnice, ajme cure ako mozete priustite si to. Divno je 😍 osjecam se par kila laksa, izmasirala mi je cijelo tijelo i bas sam uzivala 😊

Ptičica
    17. Rujan 2018. 15:52

Ptico gdje si bila?

_lily_0
    17. Rujan 2018. 15:53

Meni je tsh za sad ok cjelo vrijeme i krece se od 1.50 do 2.40 nedavno sam bila kod endokrinologice i rekla je vidimo se jos jednom prije poroda tam u 11 mj i onda kad rodim 2 tjedna pit terapiju pa prestat pa cemo prekontrolirati sve da se razumijemo nemam problema nikakvih nego kod ivf dokt. Sami uvode terapiju 
    I da ja sam na najmanjoj 25mg

zadranka86
    17. Rujan 2018. 15:55

_lily_0

Zadranka prije par dana sam ja stavila takoder link di svaki mj mozes pratit kad su isplate
    Gledas pod broj 5 porodiljni itd….
    svaki mj pretezno bide datum od 17/20 u mj. Evo i za ostale cure jos jednom link
    http://www.mfin.hr/hr/izvrsenje-proracuna

Eeejj..hvala ti...znaci sutra...okiii..

url=https://lilypie.com]

Klikerica
    17. Rujan 2018. 16:00

Ja danas borbu vodim da se u našoj ulici postave ležeći policajci kod 2 pješačka prijelaza, jer je prije 10tak dana doslovno ispod moga prozora stradala cura od 29godina, neću dalje jer vas nisam htjela stresirati, ipak ste trudnice... a to je još sve bilo onaj dan kad mi je muž otišao na sprovod. Jako jako sam se uzrujala taj dan... ali makar sada vodim papirološku bitku i mislim da ću morati ići kod susjeda skupiti potpise, kao u američkim filmovima. 

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

Bruna92
    17. Rujan 2018. 16:04

Moj tsh se jos nije spustio ispod 2,5... Na zadnjem vadenju je bio 2,59 sa terapijom 62,5 i tad su mi ga povecali na 75... Sad to pijem i za 10 dana opet idem vaditi krv pa cemo vidjet.
    Prijavljujem tromost, nepotrebno zderanje a uopce nisam gladna, cak imam i odbojnost prema hrani ali samo trpam... Idem sama sebi na zivce i ako je ovo ulazak u zadnje tromjesecje, nisam bas odusevljena 😂😂

Bruna92
    17. Rujan 2018. 16:04

E i Ptico, di si bila na masazi, koja cijena? 😊

Monikaharmonika
    17. Rujan 2018. 16:13

Drage cure ne znam jel bi plakala ili što. U subotu sam opet završila u hitnoj ambulanti ginekologije. Bolovi sasvim dolje desno, temperatura. Leukociti povišeni dosta i CRP 18. Urin s bakterijama. Išla kod urologa i kirurga i po njima je sve uredno. Bebač živahan,  po mjerama 1 tj. napredniji. Dobila sam Cefiksim antibiotik. Danas kupila 50 % sušenu brusnicu u kombinaciji s jabukom u Mulleru. Nisam našla nigdje bolju kombinaciju ni  u DM ni u ljekarnama. Sve nešto samo aromatizirano. Eto moji jadi. 
    Uza sve to muku mučim s diplomskim i u petak mi je svadba i možda je to za moje tijelo malo previše stresa.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.