Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vana11
    16. Rujan 2018. 23:14

Enna, i ja imam takve bodije i trenirkicu 😄 

url=https://lilypie.com]

Emily1801
    16. Rujan 2018. 23:16

Salatica9192

Emily1801

Salatica9192

Ana,
    ja sam samo primjetila da mi je cupav, pa tako da nije gladak, smetaju dlake 🤣🤣 Ali ne pipam nista, da ne navucem, valjda prolazi poslije poroda (nadam se). 😋
    Ja sam sad ugledala ovaj ruksak, juce ga spomenu neko na mom postu na fb i hocuu ovoo. Ovoo je inace, Nivea baby ruksak hahah. Nmg ucitati sliku, opet onu gresku izbacuje. Bas mi sladak ruksacic, i univerzalan (da se i muz i ja koristimo kad smo sa bebom sami). Poslala sam upit DM-u, drzite figee da imaaa. Odoh vidjeti ko ga je spominjao, hvalaaaa 😘

Daj posalji fotku tog Nivea ruksaka na fejsu, ja sam sada gledala i ne mogu pronaci na grupi. Uglavnom ako zelis imam ti ja taj ruksak, dobila sam novog od prijateljice ali necu ga sigurno koristiti jer imam torbu koju sam dobila uz kolica. Nije nikad koristen i novi je pa ako je to taj koji si zelis poslat cu ti ga postom. Bilo bi mi drago ako ces ga koristiti, steta da stoji.

To je taaj 😊 Hvala ti puno. Stvarno nemam rijeci 😶 😍 Mislim, zelim ga, ali kako sam u BiH, komplikovano sa slanjem novca za postarinu, Western Union samo. Rekli su mi sutra javiti u DM-u da li ga imaju i ako imaju, uzecu ovdje, da ti ne komplikujem, a ako nemaju, mozemo se dogovoriti. Zaljubila sam se u njega 😍 Jos jednom ti hvala od srca na ponudi. ❤️

E taj imam! Ne trebas mi placati postarinu, kao sto rekoh sretna sam da mi ne stoji ruksak i da ga netko koristi. 😊

Salatica9192
    17. Rujan 2018. 00:21

Zvrkice, 
    na kraju ces i sa mnom imati poveznicu hahahah. Znam par ljudi iz Makarske, Rovinja, Zagreba i Benkovaca xD
    Emili, 
    😍😍 javljam ti se sutra, cim mi jave. Ukoliko ima ovdje, uzecu, mislim u mogucnosti sam, a ti pokloni nekoj mami ko je u manjoj mogucnosti, aliii ukoliko nemaa, ja sam i mislila pitati nekog od vas da mi uzme i kupi, pa posaljem pare, jer drugog nacina onda nema da je se dokopam. Cucemo se sutra, mogu se javiti i na fejs, nasla sam ti ime :P 😘

Blaza26
    17. Rujan 2018. 00:29

Mi smo danas bili u shopingu,nece cura bit gola

Znaci medo odjelce za 70 kuna... ja odusevljena. Ispod njega je minky dekica,malo manje od 50 kn. Tako je mekana i njezna,i malo je deblja
    Znaci medo odjelce za 70 kuna... ja odusevljena. Ispod njega je minky dekica,malo manje od 50 kn. Tako je mekana i njezna,i malo je deblja

Salatica9192
    17. Rujan 2018. 06:45

Jutro curee, 
    Blaza super su stvariiii 😍 Imamo slicno medo odijelo 🤗 Nije cura gola vise 😊😊😊😊
    Ja svaki dan u 5h ustajanje. I radim kod tate nesto par dana (to je u prizemlju kuce), namjestili mi krevet, lezim i ustanem svakih 15 min da pustim masinu na racunaru ponovo i vratim se. Ono zaradicu i prolazi vrijeme. I danas isporuka, nakupilo se. Reko nema sta, u 5h cu sici i poceti. I evo maloprije sam ustala ahahahahaha. Znaci ne vjerujem, ne sjecam se kad sam ovoliko spavala 🤣🤣🤣🤣 Budim se bezveze, kukam ovdje i sad mi treba da ustanem rano, ono spaaaavaj hahahaha. 

VelikoSretnoDijete
    17. Rujan 2018. 06:55

Jutrooo, ja se probudila sa muzem, on radit, pojela malo kolaca i na trag u krpe 😂 bome osjeti se jesen lagana u zraku, upravo sam deku prekrivac stavila preko popluna ljetnog, znaci krenulo je. Ne volim ovaj prijelazni period dok je prohladno a nije za nalozit pec 🙃
    Preslatke su stvarcice za klince, kakvi ce to sve mandkeni biti 😍😍😍😍

Nije važno odakle dolaziš ni kuda ideš ako si sretan dok hodaš.

Klikerica
    17. Rujan 2018. 07:16

Od jutros sam ja vampirasto budna od zore... neće san na oči,ali još jedan dan smo bliže upoznavanju naših bebica

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

• zvrkica
    17. Rujan 2018. 07:19

Jutro 😀 

Ja isto ispratila muža i sad pijem kavu 😀 Salatice, samo ti radi, neće valjda naše cure bit gole 😂😂🤣🤣 baš ste me nasmijali sa tim 😀
    A tko zna, možda nađemo poveznicu, bilo bi presmijesno 😂😂😂😂

Ja stalno gledam dječju odjeću i još trebam svašta nešto i toliko sam neodlučna, sve je slatko i sve bi kupila 😁
    Sebi sam samo tenisice kupila, počastila se za rockas 😂
    Ako netko ima pregled danas, sretnoooo

Salatica9192
    17. Rujan 2018. 07:34

Joj, ja cekam svoj pregled, u petakkk u 18:30h.Jupiii 😍 Prodjose 4 nedelje 😍
    Ma ja sam izludila, pocela sam tepati na stvarcice hahaha, "pojescu ti nogice i rukice" , a i muz izludio hahah. Kako cemo tek za 6,7 nedelja, kad se bas priblizi. 😊
    A brat juce me pita, da li udara beba, reko udara i hoce da vidi i na iznenadjenje, miguljila se i vidio je i onda mu bilo krivo sto me prije tog "napao" sto jedem palacinke hahaha i sto cu biti tenk 🤣 Kreten haha. 

Vana11
    17. Rujan 2018. 07:35

Dobro jutro svima. I ja sam ispratila muža i više ne mogu zaspat. Imam danas pregled, da vidimo kolko je naš frajer narasao u 2 tjedna, nadam se da je velikii 👶💪🙏
    Salatice, za bolji san, tebi samo treba dat zadatak! 😁😂

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.