Pepe, a daj mi reci koja te pomoć točno zanima da ti objasnim detaljno? 😊
Noa 💙
Ginekologica je Zlata Srebreniković, dom zdravlja istok Novi Jelkovec 😁 zena od 40ak godina jako dobra(inace sam izbjegavala zenske giniće jer su bile bahate)
Pticice hvala ti imala sam takav osmjeh da sam se pocela na glas smijati od srca…
Ja cu danas iznenadit muzeka sa vecerom je da cu ju naruciti jer radim do 23 pa ce mi ju dostavit na posao (ipak je rodendan danas) dok on cuva naseg misa maloga…jel netko krenuo u jaslice jer mi idemo i nemogu vjerovati da je prihvatio odlazak u vrtic je da se place kad odlazim ali taj pogled osmjeh i njegovo mama kad dodem po njega je nesto najljepse na svijetu…a ja se rasplacem kad ga ostavim da me ne vidi!😢
Moj je krenuo u stariju jasličku evo četvrti dan i svakim danom je rastanak sve gori,danas su ga skidali s mene jer se nije dao,a o plakanju da ne govorim.I kad odem se smiri i sve kako treba.Kad dođem po njega koda mu sunce osvane haha Vidjet ćemo kako će sutra proć
Jel isao vec u vrtic ili tek krenuo?
url=https://lilypie.com]
Pticice hvala ti imala sam takav osmjeh da sam se pocela na glas smijati od srca…
Ja cu danas iznenadit muzeka sa vecerom je da cu ju naruciti jer radim do 23 pa ce mi ju dostavit na posao (ipak je rodendan danas) dok on cuva naseg misa maloga…jel netko krenuo u jaslice jer mi idemo i nemogu vjerovati da je prihvatio odlazak u vrtic je da se place kad odlazim ali taj pogled osmjeh i njegovo mama kad dodem po njega je nesto najljepse na svijetu…a ja se rasplacem kad ga ostavim da me ne vidi!😢
Moj je krenuo u stariju jasličku evo četvrti dan i svakim danom je rastanak sve gori,danas su ga skidali s mene jer se nije dao,a o plakanju da ne govorim.I kad odem se smiri i sve kako treba.Kad dođem po njega koda mu sunce osvane haha Vidjet ćemo kako će sutra proć
Jel isao vec u vrtic ili tek krenuo?
Tek krenuo
Uhhhh saljem vibrice ❤❤ moji stariji je sa 3 i sitno krenuo i dugo je trajala adaptacija jer je fakat sve kuzio i bio svjestan svega itd.. kada smo nakon 6 mj dosli do spavanja tamo, opet sve ispocetka😒😒😒😒 cim mladi krenu tim bolje 😬😬😬
Mina93, kad ti stignu Salatičine kremšnite, zovi me u goste, ne smiješ sama pola tepsije pojest sama da ne dobiješ gestacijski dijabetes
Ja sam jučer i prekjučer bila vrijedna, dobila sam 8 kg jabuka koje ne mogu pojest pa sam napravila hrpu štrudli i stavila u zamrzivač. Ako Ledu ponestane, mogu doći kod mene u nabavu.
Klokanice nisam vas zaboravila....dan mi je bio koliko sretan jakooo toliko i naporan....jakooo se danas slabo i umorno osjecam uopce nezz zasto...i boli me svaki put nakon pregleda doli.moj dok ono zeljezno cudo unutra bas grubo stavi i mene to svaki puta jakooo boli..Zelim vam svima cestitati na dobrim i pozitivnim pregledima..neka bebuse rastu i mame budu uvik ovako sretne...drage moje mozda san nesto i preskocila ne moj te mi zamirit pisem s po oka...ali prije nego zaspem tila san vam to napisat i poslat veikuuuu pusu...
Mina93, kad ti stignu Salatičine kremšnite, zovi me u goste, ne smiješsama pola tepsije pojest sama da ne dobiješ gestacijski dijabetes
Ja sam jučer i prekjučer bila vrijedna, dobila sam 8 kg jabuka koje ne mogu pojest pa sam napravila hrpu štrudli i stavila u zamrzivač. Ako Ledu ponestane, mogu doći kod mene u nabavu.
Još dodatnih 6 ovakvih komada sam odmah ispekla jučer, a 4 samo od sira pečem sutra. Ovo je tjedan za goste. :-)
Moj muž ima od rođenja prebivalište u Zagrebu, ali je zadnje 2.5 godine na drugoj adresi, a ja sam nakon 10 godina boravišta u Zagrebu napokon neki dan prijavila prebivalište tako da se nadamo barem toj jadnoj Bandićevoj milostinji od 1800 kn. Ovo za HZZO nisam znala… nije to loše. Jel to dobivamo jednokratno ili u ratama?
🤣🤣🤣 Eto ko se brine za mene 😂😂😂 nema frke podijelit cemo 😉
A za hzzo naknadu nisam nigdje naletila na info da je u ratama tako da se nadam da je jednokratno 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji