Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbiemama
    05. Rujan 2018. 03:54

nemam toliko izražen osjećaj miješanja u moje odluke od strane mame i familije jer sam ih već od prije navikla da sam crna ovca koja ne sluša ništa 😂 tako da mama pokuša nešto sugerirati, ali skroz brzo odustane i pomiri se s tim da sam tvrdoglava. živjela sam i dugo sama. mislim da uglavnom imam manju konekciju s njima u odnosu npr na vas koji živite u širim familijima u kućama i sl. a to je i normalno. u situaciji gdje idem negdje mama prokomentira nešto u smislu da bih se više trebala smiriti, ali tu staje s komentarom. zna da ne može utjecati na moju odluku. i mene možda ne pogađaju toliko komentari jer nismo jedna drugoj u neposrednoj blizini. 

Ana89
    05. Rujan 2018. 06:02

Opet budna u 5 h. A zaspala u 2h.  Tek mi je ujutro"izašla"ljutnja od sinoć. Glupi hormoni. Still, jedva čekam život sama sa mužem, dosta mi je svih koji misle da su njihovi komentari bezazleni i uvijek dobrodošli.
    Naručujem ogradicu za krevetić od atelijera Lela na kraju. Surfala sam do dva tražeći  ih. Muči me jedino što sve imaju 3 strane. Morati ću za prednju stranu nešto posebno smisliti, Ili one valjkaste zračne ogradice iz Dadda u Rocco ili onu iz Lele sa 2 ili 3 ogradice spojene...vidit ću još.

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Salatica9192
    05. Rujan 2018. 06:11

Joj, napisem sve i kliknu odustani hahaha. Jos neko je to uradio juce 😂
    Macak je uhvacen kako zijeva hahaha. Inace je najsladji macak, sitne glavice, bas slatko izgleda hahaha, ali da, na ovoj slici je strasan 😂🤣
    Za Irsku, znaci gorštaci hahah sto bi se reklo. A nesto kontam, da dodju iz Finske, Danske ovamo i vide nase postupke sa djecom, vjerovatno bi im bilo cudno. 
    Uglavnom, nadam se da cu, jednog dana, makar turisticki posjetiti te krajeve😊😍 (ali imam problem sa avionom - kada sam isla za Rusiju, nije mi sjelo hahah, prvi let u zivotu, konzerva 10000m na nebu hahaha, htjela se vracati vozom ahahahaha 🤣 jedva sam prezivjela hahaha - psihicki, fizicki sve oke, ugodni letovi bili haha). 
    I sto se tice mame, ja sam trenutno sa svojima. zi ruzno reci, izludise me nekad 😶 Ocigledno sam ja problem, ne mogu sa muzevim, ne mogu ni sa svojima hahaha. Ali valjda je to i prirodno. Zelja za samostalnoscu, gradnja zivota sa muzem i bebom, a ne sa njih 10 😂 

truskawka
    05. Rujan 2018. 06:20

4Mommy

Ja se ne opterećujem brojkama koliko svojim subjektivnim osjećajem težine. Baš se osjećam tromo, okrećem se u tri manevra u krevetu, sva me roba steže, žulja, smeta, brzo se umorim, čim sam duže na nogama trbuh mi se stvrdne i sve je to normalnom i sve sam to doživila ali ne u 5. već u 8. Mj trudnoće i iskreno malo se pribojavam kako će to sve skupa biti za mjesec, dva. Eto sad sam se izjadala dok sve spavate 😂😘

Nek si se ti nama izjadala, to nekad dobro dode 😉 
    Moras biti svjesna da sad imas dvije bebice i normalno je da vec sad osjecas sve to sto si inace tek u 8mj..i ja se cudim kako sve sto mene pocne muciti u nekom trenutku, sve cure tu pisu o tome tek za cca 2-3mj..pa pretpostavljam da se onda s blizancima sve puno jace i bolje osjeti i da puno ranije postanemo takve..ja se jedva krecem vec 2mj dok gledam kako se tu ide i na aerobik i na setnje i svasta nesto, a meni ful tasko ustat iz kreveta ujutro, a kamoli da nesto idem raditi, kraljeznicu istezem iskljucivo na lezecki 🤣 a o trudnickim hlacama da i ne pricam, nosim ih od prvog mj jer su me uzasno brzo moje pocele tiskati, gace takodjer..xxxl vec od 2mj...ahh
    Eh da i odmah da ti kazem za ono s posteljicom sto si pitala..kod dvojajcanih blizanaca je uvijek stvar da svaka beba ima svoju posteljicu i svoju plodnu vodu dok kod jednojajcanih to moze isto tako biti i ne mora. Bas sam nedavno pricala o tome s mamom pa smo isle istrazivati 😃😃

❤N i V💙

truskawka
    05. Rujan 2018. 06:27

Salatice ja sam svoju voznju avionom zamislila kao da sam u lunaparku na nekom vrtuljku 🤣🤣 pa mi je psihicki postalo zabavno. Imala sam prilike doziviti i sljetanje sa dosta jakim turbulencijama i najbolji lijek u tom trenutku mi je bio smijeh. Tako da nije nista strasno bilo, barem meni. A cijelim putem sam si zamisljala da se vozim u autobusu i kad bi se malo zatresli sam si zamislila da smo prosli po makadamu malo 🤣🤣 ahh moja bujna masta..ali mogu ti reci da pomaze prebroditi i strahove i teske trenutke u zivotu. Sad mi bas fali letiti, postala sam ovisna 🤣🤣 

❤N i V💙

truskawka
    05. Rujan 2018. 06:30

I da..dobro jutro svima 😘 
    Za mene je danas veliki dan..ulazak u 27tj, rodjendan, uzv napokon nakon 7 punih tjedana..jos 2 tjedna do povratka mog muzeka..itd..bas mi je danas dan D 😃😃 
    Budna od 4 kao i uvijek kad idem na pregled hehehe

❤N i V💙

Ana89
    05. Rujan 2018. 06:30

Salatica9192

Joj, napisem sve i kliknu odustani hahaha. Jos neko je to uradio juce 😂
    Macak je uhvacen kako zijeva hahaha. Inace je najsladji macak, sitne glavice, bas slatko izgleda hahaha, ali da, na ovoj slici je strasan 😂🤣
    Za Irsku, znaci gorštaci hahah sto bi se reklo. A nesto kontam, da dodju iz Finske, Danske ovamo i vide nase postupke sa djecom, vjerovatno bi im bilo cudno.
    Uglavnom, nadam se da cu, jednog dana, makar turisticki posjetiti te krajeve😊😍 (ali imam problem sa avionom - kada sam isla za Rusiju, nije mi sjelo hahah, prvi let u zivotu, konzerva 10000m na nebu hahaha, htjela se vracati vozom ahahahaha 🤣 jedva sam prezivjela hahaha - psihicki, fizicki sve oke, ugodni letovi bili haha).
    I sto se tice mame, ja sam trenutno sa svojima. zi ruzno reci, izludise me nekad 😶 Ocigledno sam ja problem, ne mogu sa muzevim, ne mogu ni sa svojima hahaha. Ali valjda je to i prirodno. Zelja za samostalnoscu, gradnja zivota sa muzem i bebom, a ne sa njih 10 😂

To je sasvim prirodno Salatice, kad pređeš 25 imaš dovoljno godina da razabireš što želiš, što ne. Ja imam skoro 30(29 u listopadu), možeš misliti kako je meni nekad "lijepo". Ima to svojih prednosti, ali bit samostalan je bit samostalan 😉. Ja se tješim da ću brzooo 😀😀. Samo da dobijemo sve građevinske za kuću- renovaciju, tokom slijedeće zime/ proljeća. 
    Već sam i jela danas. I popila prenatale. Sad naručiti tu posteljinu. Ne idem na ispit danas. Nisam učila, ljenoba😆😆. A i zub me bolio. Nema veze ima još 7 rokova, iako nisam stigla odjaviti. Na godini u mirovanju ima da to položim. 
    Možda odem do Kauflanda vidjeti onu podlogu za igranje / vreću za igračke. I baby gym ako imaju još.

Ana89
    05. Rujan 2018. 06:32

truskawka

I da..dobro jutro svima 😘
    Za mene je danas veliki dan..ulazak u 27tj, rodjendan, uzv napokon nakon 7 punih tjedana..jos 2 tjedna do povratka mog muzeka..itd..bas mi je danas dan D 😃😃
    Budna od 4 kao i uvijek kad idem na pregled hehehe

Čestitke i na ulasku u 28.tt i rođendanu 😀😀

Salatica9192
    05. Rujan 2018. 06:33

truskawka

Salaticeja sam svoju voznju avionom zamislila kao da sam u lunaparku na nekom vrtuljku 🤣🤣 pa mi je psihicki postalo zabavno. Imala sam prilike doziviti i sljetanje sa dosta jakim turbulencijama i najbolji lijek u tom trenutku mi je bio smijeh. Tako da nije nista strasno bilo, barem meni. A cijelim putem sam si zamisljala da se vozim u autobusu i kad bi se malo zatresli sam si zamislila da smo prosli po makadamu malo 🤣🤣 ahh moja bujna masta..ali mogu ti reci da pomaze prebroditi i strahove i teske trenutke u zivotu. Sad mi bas fali letiti, postala sam ovisna 🤣🤣

Hahahahaha, da, sve to okee. Ali kad se sjetim gdje sam ja, a gdje zemlja i da bilo sta da se desi - nemas sanseee (a sa autom, brodom imas xD). Tek kad sam sletila u Bec, izjavila sam "ja idem kuci" haha, do te mjere sam se isprepadala, ono ne zna se hocu li stici (4 mjeseca sam boravila u Rusiji). Previse sam gledala "aircrash investigation" 👹😬

Salatica9192
    05. Rujan 2018. 06:38

Truskawka, 
    super dan danas 😊😊😊😊 Cestitke 😍😘 Znaci cekamo vijesti sa UZV-a. Srecno 😘🤗
    Ana, 
    hahahaha i ja sam doruckovala (riba sardina i domaci ajvar) 😂 Ja i ti sve obavimo do svanuca haha 😋
    Sad se poigramo sa bebamaa 😍 I ti mozes u shopping, ja mogu do dnevnog da legnem hhahaha 😋

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.