Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bulbi91
    23. Svibanj 2018. 19:34

Ma cure bolje svakako da ste na terapiji preventive radi...
    Maggie Ti si pregrmila onaj najosjetljivi dio😁💪💪...
    Ja kad pomislim di sam jos od 15 tt🙈...al opet bas sam kom muzu doma sam vec 5 tj i sad imam osjecaj kao da je proletjelo, iako samo lezim i hodam po dr...
    U pon imam pregled i sad je izmjesan i strah i uzbuđenje,zapravo jedva cekam da to prođe i da mi dr.kaze da je sve ok🙏❤....malo sam citala o gestacijskom dijabetesu (iz dosade)i sad me hvata paranoja da moju IR ne krenu tretirat kao GD i stave me na dijetu...pa umrijet cu od gladi i ovak nezz kaj bi jela🙈....
    Jel se kojoj desava da ima manje kg nego prije trudnoce?Ne povracam,samo imam mzcnine...pa mi nije jasno...prije trudnoce imala 52 kg,dns se vagala i nemam ni 51 kg....a fkt puno jedem...🤔cak sam i skembicu dobila....
    Muz kaze da moze bit da kako se uopce ne krecem da gubim "misice" koji su inace tezi od masnoca....prije sam stvarno non stop bila u pokretu...

Ana89
    23. Svibanj 2018. 19:50

Sutra imam pregled, malo me strah i trema. S druge strane se veselim vidit bebu po drugi put 😀
    Uhvatila me želja za onim desertom Monte. 
    Nisam ga već 18 god. jela 😋😋Ali maznula sam dva, za večeru.

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

luks
    23. Svibanj 2018. 20:33

Heeeej, evo mene s pregleda. Dve u redu, hvala bogu. Kuca srce, beba 12mm, doktorica kaže možda ipak 7+3 nego 8 tj. Ali tako mi je bilo i u 1. Trudnoći. Ugl, dobila utrogestan, po 2 svaku večer  i još dozu folacina jer mi samo ova iz novalac prenatal nije dovoljna. Kontrola za 2 tjedna, jer sam 2 spontana imala baš u tim tjednima, pa čisto iz preventive želi.  Uf, i to smo rješili

Lovre

Maggie85
    23. Svibanj 2018. 21:16

Ana89, i ja sam par dana zaredom jela Monte. 
    Bulby, ja sam 5 kg izgubila između 6. i 11. tjedna, a isto nisam povraćala, samo sam imala mučnine i jela sam kad i jer sam morala.
    Da, recimo da je najgore prošlo, ali evo baš večeras mi opet jako muka. Jela sam lubenicu i koliko god ju volim i paše mi dok papam, kasnije nije dobro. Okus u ustima kao da sam pokvarena jaja jela, tako da ću je izgleda morat izbjegavati, a omiljeno mi voće. 
    Googlala sam i ja trudnički dijabetes i nije se baš za zezati s tim, ali mislim da povrće, proteini, masnoće i voće niskog glikemijskog indeksa prolaze. Čak razmišljam da odem kod jednog nutricioniste ako mi ustanove da je to. Sve za bebača! 

Bulbi91
    23. Svibanj 2018. 21:36

luks super da je sve ok 😊
    Maggie A onda je ocito to normalno😁...
    Meni je cijeli vrijeme taj neki odvratan okus u ustima ,ko kiselina neka...bas fuuj...
    A sto se tice gestacijskog dijabetesa nije on toliko opasan ako se pridrzava prehrane i terapije...al mene ako stave na dijetu bojim se da cu se osusit...kad su mi otkrili IR natjerali me na dijetu 1500kcl i pocela sam jako padat na kilazi, na 48 kg bila pala onda sam odustala i odlucila jest po svom i izbjegavat zabranjene namirnice...
    Moja svekrva je u trudnoci imala GD i moj muz je rođen s preko 5 kg i to prirodan porod...a ona nije bas neka velika zena...kad pomislim samo na dijete od 5 kg na moju građu🙈

Miranda
    23. Svibanj 2018. 22:44

Hvala vam ❤️
    Mirujem apsolutno, malo svjeze krvi ima i dalje. Grceva kao jutros nema ali osjetim povremeno jaka probadanja u lijevom jajniku. 
    Panicar sam kod ovakvih stvari, bilo bi mi nekad bolje da znam sto manje i da blokiram sve nauceno ali ne ide to tako. Pogotovo kad je mala bolesna mimo ovih standardnih djecjih bolesti, ja sam gotova i vec vrtim u glavi sve dg kojima se simptomi imalo poklapaju. I uvijek se zakacim za najgoru naravno. Sreca pa nisam pedijatar. 
    Nije ni muz puno bolji ali uvijek se nade jedan koji glumi suvislog, ovisi o cemu se radi. Uglavnom, luda kuca. 🙈
    Generalno me strah blizanacke trudnoce i vec sam ponovila statistike i sve moguce komplikacije ali uz sve to, barem mislim, sam zasad jos koliko toliko psihicki stabilna. 😬 
    Razmisljala sam vaditi betu sutra ali ne mrdam nikud. 

24. Svibanj 2018. 00:04

Sve sam pročitala ali sad stvarno nemam pojma tko je šta pisao 🤦 
    Miranda stvarno mi je žao zbog krvarenja ali vjerujem da će sve biti dobro, iskreno i ja sam sad malo isprepadana s tom blizanačkom trudnoćom jer mi doslovno svi spominju rizičnost i kako moram usporiti ali trenutno si ne mogu dozvoliti razmišljati na taj način. Pazit ću koliko mogu, ostalo u Božje ruke

Nunii
    24. Svibanj 2018. 07:57

Imam u obitelji blizance. Rodeni mjesec dana prije,ali kasnije sve super. Sada su vec veliki i zdravi,malo vise zlocesti.
    Od jutra se koma osjecam,ali ne ono mucnina je kriva. Grlo me pecka,glava boli i ne mogu nastaviti spavati. Temperaturu za sad nemam.
    Osjecam par dana zatezanje u trbuhu. Ono tipa probudim se na trbuhu i kad se oslonim na ruke,onda.
    10+1 je danas. Brzo mi prolazi.

AllieH
    24. Svibanj 2018. 09:54

Super za sve lijepe vijesti s pregleda! Sretno curama koje danas idu! 

Luka ❤

pepe1907
    24. Svibanj 2018. 10:55

nego da vas pitam koje aplikacije koristite..ja ove 3..treća pokazuje kak beba izgleda..prva mi je glavna i po njoj se ravnam za tjedne i veličinu bebe..na drugoj ima više realnih slika i uzv po tjednima i to mi je super..ako imate neku za preporučiti javite..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.