Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    truskawka
    04. Rujan 2018. 11:34

Maggie85

Truskawka, što god se tebi čini zgodno, a da nemaš previše posla s tim. Kad sam bila klinka i ja sam radila one narukvice/ogrlice od konca sa šablonama od kartona… super mi je to bilo.

Evo nasla sam jednu ok ideju..da bude kao gumica za kosu, to bi sasila na masini i gore stavila neki detaljcic tipa masnica u boji spola djeteta ☺
    Koliko ce nas biti? Znam za nas 3 trenutno. Ide li jos netko u Merkur na tecaj? 
    Maggie, Sarah i ja. Mislim da je jos netko pisao ali ne mogu se sjetiti tko..

❤N i V💙

Maggie85
    04. Rujan 2018. 11:36

Ako sam dobro brojala, još uvijek vode dečki s 30:28!
    Btw. jučer je po prvi put rodila žena vjenčanog kuma mog muža, i to mjesec dana prije termina. Sam porod je prošao idealno, od pucanja vodenjaka do poroda su prošla 3h, brzo se otvarala i sve je u redu. Bebica će tjedan dana biti u inkubatoru. Zvat će se Karlo, moj imenjak. 

Ptičica
    04. Rujan 2018. 11:41

Hvala svima odreda. Na podrsci i vjeri da ce sve bit u redu, na snazi koju mi dajete. Mirnija jesam, puno, iako vjerujem da ce me jos ponekad podposti sumnja i strah jer "uzv nije 100% siguran" - stalno mi ponavljaju.
    Evo, bas sam sva bila ko ptičica. I jos sam, da se razumijemo. Al kad sam sad vidjela tablicu sa slikicom i imenom za moju curicu bas sam se rasplakala. Od srece. Nisam uopce bila svjesna da osjecam ovoliki teret dok danas nisam skinula dobar dio.. ☺
    Svim curama na pregledu danas zelim samo lijepe vijesti! I vi u Zagrebu, nije fer, i ja binse druzila.🙄😄

pepe1907
    04. Rujan 2018. 11:43

truskawka

Maggie85

Truskawka, što god se tebi čini zgodno, a da nemaš previše posla s tim. Kad sam bila klinka i ja sam radila one narukvice/ogrlice od konca sa šablonama od kartona… super mi je to bilo.

Evo nasla sam jednu ok ideju..da bude kao gumica za kosu, to bi sasila na masini i gore stavila neki detaljcic tipa masnica u boji spola djeteta ☺
    Koliko ce nas biti? Znam za nas 3 trenutno. Ide li jos netko u Merkur na tecaj?
    Maggie, Sarah i ja. Mislim da je jos netko pisao ali ne mogu se sjetiti tko..

ja/mi 😊

• zvrkica
    04. Rujan 2018. 11:47

Ptičice super za pregled 😀
    Ma ne zamaraj se, na kraju ispada da ništa nije 100% sigurno tako da će sve biti u redu

Salatica9192
    04. Rujan 2018. 11:54

Pticice, 
    bas si me obradovalaaa  😍 Sve je to super i u redu. Ne moze da ne bude, a tako napreduje lijepo. Samo tako razmisljaj. Antonela 😍
    Kako slatka ideja za narukvicee 🤗 Bas nam uslikaj. Ajde Zagreb cure, prijavljujte seee 😊 A inace nisam pohvatala, ti si Truskawka krojacica?
    Nove cure, dobrodoslee 😊
    Ptica, 
    super za test. Pozitivno iskustvo, takve i rezultate cekamo 😊

Majana
    04. Rujan 2018. 12:02

Busybee dobrodosla 🤗
    Pticice tako mi je drago sta je sve super proslo na pregledu ❤️
    Moji stariji su Marko i Tiana ❤️

Ana89
    04. Rujan 2018. 12:15

Kad smo kod imena, možda moj mali dobije dva imena. Prvo će sigurno bit Mikael. A i izvedenice su ok tako da smo se ja i dragi složili. Namjerno nije Mihael.

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Majana
    04. Rujan 2018. 12:17

Meni nece prihvatit č na Lučia za lilypie pa sam odustala 😏 sad bi mi svekrva rekla eto ti kad ste izabrali takvo ime hahahaha a nama bas gust sta je neobicno 😊

truskawka
    04. Rujan 2018. 12:28

Pticica dodi nam i ti na druzenje 🤗 
    Pepe zapisana 😉
    Salatica po struci sam dizajner interijera, ali naravno nikad radila u struci nego vise uredske poslove i direktne prodaje..a sivam iz vlastitog gušta..moja mama je oduvijek sivala, heklala, nasivavala, strikala itd..pa sam ja to odmalena gledala i naucila..i mama je samouka u tome isto kao i ja 😋😎
    Ana super ime 😉😉
    Majana ti stavi sa h u lilypie, mi cemo znati o kojem imenu je rijec i ne brini, bas je dobro sto je neobicno 😉😉

❤N i V💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI