Termin mi je 12.2.
Moze pomoc sa stickerima? Hvalaa
Dobrodosla busybee 😊 mi smo isto trudne! Zelim skolsku zdravu trudnocu.
Truskawka daj zeni slike za lilypie 😋
Termin mi je 12.2.
U potpis moras kopirati pseudohotm...link.
Vidim netko ima kcer moju imenjakinju 😋
Evo ptičice! I njene malene Antonele. Sve izgleda u redu, bedrena kost je cak za milimetar duza za nase tjedne (najmanja mjera koju smo dobili iz 5 mjerenja) a glavica je mrvicu manja. Plodne vode dosta, malena je aktivna. Rukica je na okicama u pozi "drama queen", ceska se. I dalje imamo preporuku za daljnje preglede iskljucivo zbog kombiniranog, dok je uzv skroz uredan. Muz i ja smo se dogovorili definitivno da necemo nista vise dodatno raditi. Kontrola je za 3t, 25.09., a pocetkom 10og mjeseca idemo na 4D (21-22 tt) i nadamo se tom pretragom otkloniti sve sumnje ako je ijedna ostala. Dobila sam 3.5 kg u 17 tjedana, mogla bi malo usporit 😅 ali s druge strane su mi kretnje ogranicene zbog leda. I da, pitala sam i za plodnu vodu i cerviks 😥 sreca pa je sve u redu. Eto.
Imena djece? Imam Luku. Elenu i Ariu nazalost nisam upoznala. I sad mi je Antonela trenutni mali podstanar 😊
Bravo za mamu i Antonelu 😘,bit ce to prelijepa jedna curica!
💜Karla💜Nicol💙Anton
Termin mi je 12.2.
Dobrodosla busybee 😊 mi smo isto trudne! Zelim skolsku zdravu trudnocu.
Truskawka daj zeni slike za lilypie 😋
Jesmo ti rekle da je sve ok Ptičica ,😃😃😃 Toliko si brinula nizšto, sva sreća 😊😊
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Dobrodošla busybee!! Kad ti je termin? (Da te u tablicu mogu ubaciti.)
Truskawka, baš super ideja za narukvice i lijepo od tebe što si se ponudila napraviti.
Mi nismo ništa bliže odabiru imena, jednostavno ništa ne rezonira s nama. I kao što je netko napisao, mislim baš truskawka, mi bebu nosimo 9 mjeseci ispod srca i najbolje znamo koje ime mu odgovara. Zato smo se i prestali zamarati time i čekamo da nešto klikne, pa makar to bilo nakon poroda.
Da, ja sam napisala. Zato sto i sama kad mi muz kaze neko žnj ime kazem da to ne odgovara i tocka. On i ja imamo pravo birati, ali ja kazem da se ja s njegovim odabirom moram sloziti jer ja osjetim da li pase ili ne. Ako nista drugo, bas to, kad ih prvi puta ugledamo cemo znati tocno kako se zovu ☺☺
Za narukvice eto ako zelite ja mogu napraviti neke..da nisu sad bas jako komplicirane 😅 pa mozete stavljati prijedloge i moram znati koliko ce nas biti da ih tocno napravim 🤗
Ja predlazem neke perlice na tkanini ili onom debljem koncu ili nesto od tkanine ispleteno..neka deblja pletenica ili tako nesto..ugl svaki prijedlog je dobro dosao pa slobodno saljite 😊
❤N i V💙
Termin mi je 12.2.
Evo draga vidim da vec znas postupak pa samo odaberi ovaj link i stavi u potpis
❤N i V💙
Ja kako sam paranoicna, cak sam i bila na danima otvorenih vrata kod podobnika pa sam ih pitala. Imaju cijeli tim za mamu i mamu nigdje nece slati, dovoljno su strucni. Jedino ako bebici treba nesto extra vise, salju bebu na rebro ali cula sam da i neke druge bolnice salju bebe tamo, jer na rebru je najboljibodjel za nedonoscad. Imaju i porod u vodi. Tata moze bit cijeli dan i noc s tobom. Neograniceno. Briga me za fensi izgled bolnice, ali si ne zelim traume..Meni jos odlicna stvar kod podobnika sto mozes probati prirodno pa ako nejde, samo im kazes i ides na carski. To mi nekako daje ogromnu sigurnost. Para fakat nemam, ali neko dize kredite za putovanja, aute.. Ja bi prije za bebicu. Dala sam si rok do 15.11 da odlucim sto cu, gdje cu.. Najrade bi da neko drugi odluci umjesto mene. Veliki sam papak
Truskawka, što god se tebi čini zgodno, a da nemaš previše posla s tim. Kad sam bila klinka i ja sam radila one narukvice/ogrlice od konca sa šablonama od kartona... super mi je to bilo.
Sortiraj odgovore
Najstariji