Truskawka, što god se tebi čini zgodno, a da nemaš previše posla s tim. Kad sam bila klinka i ja sam radila one narukvice/ogrlice od konca sa šablonama od kartona… super mi je to bilo.
Evo nasla sam jednu ok ideju..da bude kao gumica za kosu, to bi sasila na masini i gore stavila neki detaljcic tipa masnica u boji spola djeteta ☺
Koliko ce nas biti? Znam za nas 3 trenutno. Ide li jos netko u Merkur na tecaj?
Maggie, Sarah i ja. Mislim da je jos netko pisao ali ne mogu se sjetiti tko..

❤N i V💙
Ako sam dobro brojala, još uvijek vode dečki s 30:28!
Btw. jučer je po prvi put rodila žena vjenčanog kuma mog muža, i to mjesec dana prije termina. Sam porod je prošao idealno, od pucanja vodenjaka do poroda su prošla 3h, brzo se otvarala i sve je u redu. Bebica će tjedan dana biti u inkubatoru. Zvat će se Karlo, moj imenjak.

Hvala svima odreda. Na podrsci i vjeri da ce sve bit u redu, na snazi koju mi dajete. Mirnija jesam, puno, iako vjerujem da ce me jos ponekad podposti sumnja i strah jer "uzv nije 100% siguran" - stalno mi ponavljaju.
Evo, bas sam sva bila ko ptičica. I jos sam, da se razumijemo. Al kad sam sad vidjela tablicu sa slikicom i imenom za moju curicu bas sam se rasplakala. Od srece. Nisam uopce bila svjesna da osjecam ovoliki teret dok danas nisam skinula dobar dio.. ☺
Svim curama na pregledu danas zelim samo lijepe vijesti! I vi u Zagrebu, nije fer, i ja binse druzila.🙄😄
Truskawka, što god se tebi čini zgodno, a da nemaš previše posla s tim. Kad sam bila klinka i ja sam radila one narukvice/ogrlice od konca sa šablonama od kartona… super mi je to bilo.
Evo nasla sam jednu ok ideju..da bude kao gumica za kosu, to bi sasila na masini i gore stavila neki detaljcic tipa masnica u boji spola djeteta ☺
Koliko ce nas biti? Znam za nas 3 trenutno. Ide li jos netko u Merkur na tecaj?
Maggie, Sarah i ja. Mislim da je jos netko pisao ali ne mogu se sjetiti tko..
ja/mi 😊

Ptičice super za pregled 😀
Ma ne zamaraj se, na kraju ispada da ništa nije 100% sigurno tako da će sve biti u redu

Pticice,
bas si me obradovalaaa 😍 Sve je to super i u redu. Ne moze da ne bude, a tako napreduje lijepo. Samo tako razmisljaj. Antonela 😍
Kako slatka ideja za narukvicee 🤗 Bas nam uslikaj. Ajde Zagreb cure, prijavljujte seee 😊 A inace nisam pohvatala, ti si Truskawka krojacica?
Nove cure, dobrodoslee 😊
Ptica,
super za test. Pozitivno iskustvo, takve i rezultate cekamo 😊

Busybee dobrodosla 🤗
Pticice tako mi je drago sta je sve super proslo na pregledu ❤️
Moji stariji su Marko i Tiana ❤️
Kad smo kod imena, možda moj mali dobije dva imena. Prvo će sigurno bit Mikael. A i izvedenice su ok tako da smo se ja i dragi složili. Namjerno nije Mihael.

url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Meni nece prihvatit č na Lučia za lilypie pa sam odustala 😏 sad bi mi svekrva rekla eto ti kad ste izabrali takvo ime hahahaha a nama bas gust sta je neobicno 😊
Pticica dodi nam i ti na druzenje 🤗
Pepe zapisana 😉
Salatica po struci sam dizajner interijera, ali naravno nikad radila u struci nego vise uredske poslove i direktne prodaje..a sivam iz vlastitog gušta..moja mama je oduvijek sivala, heklala, nasivavala, strikala itd..pa sam ja to odmalena gledala i naucila..i mama je samouka u tome isto kao i ja 😋😎
Ana super ime 😉😉
Majana ti stavi sa h u lilypie, mi cemo znati o kojem imenu je rijec i ne brini, bas je dobro sto je neobicno 😉😉

❤N i V💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji