Cure super imena ste namjenili bebicama, bas mi se sva svidaju 😍 bit ce ovo grupa lijepih bebica sa lijepim imenima ❤💙
Bok svima, evo da se i ja javim. Vidim da je otvorena druga grupa, ali vas vec neko vrijeme pratim.
Danas sam 17+0 i upravo sam s pregleda na kojem je sve ok pa sam se ohrabrila da pišem. Danas nismo uspjeli saznati spol, beba je na zadak pa nije vidio. Nadam se da ćemo na idućem pregledu saznati 😀
Welcome ! 🙂
Neka te, ipak necu sama camiti u ovoj grupi kad se cure porode, isto smo trudne 😋
Znas li koje su ti mjere dabas bile da se malo usporedimo? 😁
Dobrodosle nove cure! 😊
Bas razmisljam da bi sina najradije nazvala Bruno, da nije skroz blesavo jel 🤦♀️😂
A daaaj, a mi cure koje ne idemo u Merkur i mi bi narukvice 🤗🤗 prefora cete biti sa istim narukvicama, suuuper 😍😍
Pepercorn dobrodosla 😊😊 bitno da je s bebicom sve ok, a vec se pokazat 🤗
Slozim ja svima nije meni nikakav problem 😋 samo je problem preuzimanja pogotovo za cure koje nisu iz zg.
❤N i V💙
Dobrodosle nove cure! 😊
Bas razmisljam da bi sina najradije nazvala Bruno, da nije skroz blesavo jel 🤦♀️😂
Moj necak se tak zove 😄
❤N i V💙
Dobrodosle nove cure! 😊
Moj necak se tak zove 😄
Bas mi je lijepa i muska i zenska varijanta. 😍 Samo Bruno i Bruna ko Lolek i Bolek 🤣
Nemrem sve popratit, zapamtila sam za imena moji su Patrik i Dino.. Dino je trebao biti cura, po uzvima, al nas je malo iznenadio 😂😂,.ugl da je ostao cura bio bi Dunja... sada stize decko opet i nemamo pojmaaaaa koje bi ime
Kaj se tice poroda, uvijek sam za prirodni jer je prirodni jel, carski je ipak operacija i to kompletna, makar i spinalna, nez bilo bi me strah 🙈🙈
url=https://lilypie.com]
Čestitke curama s lijepim pregledima i dobrodošlica novim 😘
Kad smo kod imena, muž i ja smo više za starija imena, u našem slučaju i s dalmatinskim štihom 🙈 Sinak je Šimun a za curu trenutno vodi Roza 💙💗
Cure sad mi dođe da opet idem na tečaj na Merkur 🤣 al stvarno se svega dobro sjećam-štreberica 😁
Pepercorn dobrodosla
Ima nas sve vise 🤗 ovu zimu ce biti pravi babyboom 🎉🎊
Hahaha Miranda lolek i bolek, a nije tako uopce. 😊
Meni je lijepo Bruno svakako 😁
Truskawka nije frka, ja sam cesto u zg tak da nije frka 😎
Ja sam isto za porodni, sa sto manje sivanja po mogucnosti 🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji