Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    božepetra
    04. Rujan 2018. 12:29

Kad se treba prijaviti za trudnički tečaj?

facebook.com/mamaimak/

• pepercorn
    04. Rujan 2018. 12:38

Bok svima, evo da se i ja javim. Vidim da je otvorena druga grupa, ali vas vec neko vrijeme pratim.

Danas sam 17+0 i upravo sam s pregleda na kojem je sve ok pa sam se ohrabrila da pišem. Danas nismo uspjeli saznati spol, beba je na zadak pa nije vidio. Nadam se da ćemo na idućem pregledu saznati 😀

truskawka
    04. Rujan 2018. 12:38

božepetra

Kad se treba prijaviti za trudnički tečaj?

Sto prije. Ne znam dal imaju odreden broj koliko trudnica primaju ili sta pa najbolje da nazoves vec danas. 

❤N i V💙

• Strudlica
    04. Rujan 2018. 12:39

Ja imam mogućnost privatnog poroda jer su mi troškovi pokriveni,ali kvaka je u tome da mi je Podobnik udaljen cca 170km tako da otpada... Eto kad si i čovjek može priuštiti onda nešto drugo ne da. I ko još će bit zimski mjeseci, a kako sam prvo rodila ranije nisam siguran kandidat zaza ček termin pa tamo juriti. Bit će dobar i apartman u bolnici,a koje sam sreće će me i tamo dočekat da je sve puno 

Pticaselicazgst
    04. Rujan 2018. 12:41

A daaaj, a mi cure koje ne idemo u Merkur i mi bi narukvice 🤗🤗 prefora cete biti sa istim narukvicama, suuuper 😍😍
    Pepercorn dobrodosla 😊😊 bitno da je s bebicom sve ok, a vec se pokazat 🤗

Pticaselicazgst
    04. Rujan 2018. 12:42

Cure super imena ste namjenili bebicama, bas mi se sva svidaju 😍 bit ce ovo grupa lijepih bebica sa lijepim imenima ❤💙

Ptičica
    04. Rujan 2018. 12:44

pepercorn

Bok svima, evo da se i ja javim. Vidim da je otvorena druga grupa, ali vas vec neko vrijeme pratim.

Danas sam 17+0 i upravo sam s pregleda na kojem je sve ok pa sam se ohrabrila da pišem. Danas nismo uspjeli saznati spol, beba je na zadak pa nije vidio. Nadam se da ćemo na idućem pregledu saznati 😀

Welcome ! 🙂
    Neka te, ipak necu sama camiti u ovoj grupi kad se cure porode, isto smo trudne 😋
    Znas li koje su ti mjere dabas bile da se malo usporedimo? 😁

Miranda
    04. Rujan 2018. 12:44

Dobrodosle nove cure! 😊
    Bas razmisljam da bi sina najradije nazvala Bruno, da nije skroz blesavo jel 🤦‍♀️😂

truskawka
    04. Rujan 2018. 12:45

Pticaselicazgst

A daaaj, a mi cure koje ne idemo u Merkur i mi bi narukvice 🤗🤗 prefora cete biti sa istim narukvicama, suuuper 😍😍
    Pepercorn dobrodosla 😊😊 bitno da je s bebicom sve ok, a vec se pokazat 🤗

Slozim ja svima nije meni nikakav problem 😋 samo je problem preuzimanja pogotovo za cure koje nisu iz zg.

❤N i V💙

truskawka
    04. Rujan 2018. 12:46

Miranda

Dobrodosle nove cure! 😊
    Bas razmisljam da bi sina najradije nazvala Bruno, da nije skroz blesavo jel 🤦‍♀️😂

Moj necak se tak zove 😄

❤N i V💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI