Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pticaselicazgst
    02. Rujan 2018. 22:53

Ne dm, nego bipa.. tamo sam vidla da je ovaj mjesec popust na mustelu. 

• nali
    02. Rujan 2018. 23:08

Hahaha cure na ovih zadnjih par stranica ste mi uljepsale dan koji mi je jako tezak bio, hormonalan, stresan i placljiv, a sad se pak placem od smijeha hahah ma zakon ste 

Maggie85
    02. Rujan 2018. 23:15

I ja sam Aninu poruku najnormalnije pročitala i shvatila kako je i htjela da se shvati, valjda je to tako kad si i sam prolupao pa ti ni zarezi ne trebaju. 
    Pepe, ja ne planiram koristiti nikakvu kozmetiku, samo i isključivo vodu, eventualno kap nekog ulja u vodi.
    Salatice, i meni trbuh baš brzo raste zadnjih dana - imam osjećaj da se svaki dan probudim za 1 cm šira, a možda i je blizu toga, ipak beba sad počinje dobivati po 200 g svaki tjedan.
    Prijavljujem danas 3 odgledana filma: The Great Wall, Megalodon i Mission Impossible. Ne znam jel od puno ležanja ili je beba, ali cijeli dan kao da teško dišem. Čini mi se da bi mogla biti beba jer je dosta aktivna zadnjih dana, i doktorica je rekla da je glavicom dolje pa mislim da bi moglo biti da već lagano nogicama lupa po dijafragmi i plućima. Nije baš divan dan osjećaj moram priznati. Podsjeća me na pneumotoraks koji sam imala prije 12 godina. 
    Želim svima ugodnu noć i čim manje pišanja!

mmama2
    02. Rujan 2018. 23:21

Maggie85

I ja sam Aninu poruku najnormalnije pročitala i shvatila kako je i htjela da se shvati, valjda je to tako kad si i sam prolupao pa ti ni zarezi ne trebaju.
    Pepe, ja ne planiram koristiti nikakvu kozmetiku, samo i isključivo vodu, eventualno kap nekog ulja u vodi.
    Salatice, i meni trbuh baš brzo raste zadnjih dana - imam osjećaj da se svaki dan probudim za 1 cm šira, a možda i je blizu toga, ipak beba sad počinje dobivati po 200 g svaki tjedan.
    Prijavljujem danas 3 odgledana filma: The Great Wall, Megalodon i Mission Impossible. Ne znam jel od puno ležanja ili je beba, ali cijeli dan kao da teško dišem. Čini mi se da bi mogla biti beba jer je dosta aktivna zadnjih dana, i doktorica je rekla da je glavicom dolje pa mislim da bi moglo biti da već lagano nogicama lupa po dijafragmi i plućima. Nije baš divan dan osjećaj moram priznati. Podsjeća me na pneumotoraks koji sam imala prije 12 godina.
    Želim svima ugodnu noć i čim manje pišanja!

Moj muz, 8 komada pneumot.. da pokucam, zadnji davno, ali ako se ponovi ne gine mu transplatacija pluca 😱😳 necemo o tome, jeza me ulovi odmah.. 
    Kaj se tice kozmetike isto nista osim vode sa.par kapi kokos. ulja, guza isto to po potrebi i lice ako je jako vjetar vani 

url=https://lilypie.com]

Ana89
    03. Rujan 2018. 04:14

Drago mi je da ste se nasmijale žene, i ja sam sama sa sobom 😂😂😂. Što će mi drugi da me amusaju, kad, trudničke vijuge i još pred spavanje 😆😆😆.
    Uglavnom, pokušati ću opet zaspati( primjetiti ćete da i kokoške još spavaju🙄) ali probudiše me najprije muž, wc, žeđ, sad bebon lupka i tako u krug.😆😆 Ma dosta si spavala mama, play time 😋😋.
    Sretno svima danas po doktorima, bilo internisti, ginekolozi, endokrinolozi. Nek što bezbolnije prođe i želimo dobre vijesti.
    Počinju i škole i vrtići right? Sretno i s tim mame s već velikim potomcima 😘😘.

url=https://daisypath.com]

truskawka
    03. Rujan 2018. 05:09

Ana nisi jedina..mene probudilo nesto ne znam ni sama sto..mislim si reko idem na wc usput mozda je vrijeme kad ono skoro 5 vec haha..reko odlicno nisam bolje mogla ni da sam htjela..onda je pocelo nevrijeme eto grmi vani ko blesavo..onda su se bebe probudile eno ih partijaju u trbuhu, vani light show popracen sa uzasnom grmljavinom i kisom koda nikad zemlja vodu vidla nije i tako..sve u svemu ajd sad nek zaspi ko moze 😑😑

❤N i V💙

Salatica9192
    03. Rujan 2018. 05:31

Tu sam i jaaa 😊 Drugo budjenjee. Prvo je uvijek oko 1,2 😂 Ja isto imam drustvo, tata ustaje oko 4,5 da radi, tako navikao citav zivot 😋
    Daa, skole i vrtici pocinjuu. Ja ustajem za 5 min da se spremam za skolu. Zbog obnove ugovora, kako nisam za stalno prijavljena, moram otici par puta, pa pobjeci na bolovanje opet haha. U autu lezim, to nije problem, ali kako cu izdrzati 5 casova po 45min, ne znam :/ Stajacu, polusjedeci polozaj i vidjecu sa direktorom sta cemo. Mislim samo zbog glupog pravila da ispod 50% norme ne moze za stalno (ja bez konkurencije skoro uvijek haha, sve polozeno, pripravnicki odradjen i nije nesto popularan ovaj moj jezik, kao npr engleski, njemacki) i  moraju obnavljati konkurs, ugovor... A fale mi 2 casaa da bude 50% i za stalno 👹 Eto, pozelite mi srecu haha, nadam se da cu uspjeti (osjetim li da nisam ok, bjezim naravno, muz ce cekati sa autom - jadan). 

du1988
    03. Rujan 2018. 05:43

salatice, znaci i ti si u prosvjeti! Ja sam pobjegla na bolovanje, a zamjene nemam 😂😂 nemoguca misija naci, ali nek se sef s tim muci, nije moja briga 😀 ja putujem nazad za Zadar i bas jedva cekam opet svoj mir i uzivanje u ostatku trudnoce! U srijedu pregled 🤞

Salatica9192
    03. Rujan 2018. 06:09

du1988

salatice, znaci i ti si u prosvjeti! Ja sam pobjegla na bolovanje, a zamjene nemam 😂😂 nemoguca misija naci, ali nek se sef s tim muci, nije moja briga 😀 ja putujem nazad za Zadar i bas jedva cekam opet svoj mir i uzivanje u ostatku trudnoce! U srijedu pregled 🤞

Ooo, kolega haha 😊 Daaa 😂 Ne bi se reklo hahah 😂 Nastavnica drugog stranog jezika u osnovoj skoli. Alii tu sam privremeno (od 2015, po brdima i selima haha, ni 50% norme da napunim), ne vidim se u ovom poslu, premekana sam haha, plus neuslovno - najmanje 70km u jednom pravcu imam do skola koje uce ovaj strani jezik :/ Nisam bas za te avanture vise, pogotovo sa svojom djecom.
    Nadam se poslu prevodioca ili cu se fokusirati na graficki dizajn i stampu (sto takodje radim), a diploma neka krasi zid hahaha 😂😋
    Sta ti predajes? Uciteljica ili predmetna nastava?

du1988
    03. Rujan 2018. 06:18

Svestrana nasa salatica 😊😊 koji jezik predajes? Meni je drugi strani u srednjoj bio talijanski i zao mi sto sam ga zapustila i sve skoro zaboravila 🙄 a ja sam ti u glazbenoj skoli, klavir predajem 🎹 uglavnom uzivam, a i individualna nastava je milina 😎

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.