Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mmama2
    28. Kolovoz 2018. 22:31

Emily1801

mmama2

mmama2

mmama2

Emily1801

Uh bas steta jer predivne su mi njihove pelene, mozda pronadjem na njuskalu neke koje su malo ili uopce nisu koristene. Nemam face, nadam se da se neces ljutiti ako te zagnjavim s jos kojim pitanjem. I hvala na savjetima i dobrodoslici. 😊

Ajoj steta da nemas :/ napravi neki profil makar zbog pelena jer tamo su najdostupnije 🙈🙈 nemaju sve tete sivalice web itd pa grupne narudbe 😵😱 kada se skupe zene za pelene iz uk npr pa djele postarinu

https://klokanica.24sata.hr/beba/zdravlje-i-njega/pranje-i-odrzavanje-platnenih-pelena-2730 evo nas, za pocetak 😂

https://klokanica.24sata.hr/beba/zdravlje-i-njega/kako-odabrati-platnene-pelene-2728

Morat cu otvoriti neki profil. Zao mi je platiti punu cijenu za 20 ili 30 komada koliko ce mi sigurno trebati, pa da na kraju skuzim da bi ipak koristila jp.

Ma necescini, jednom kada probas nema natrag ali moze biti da ti od jedne sivalice ne budu pasale, ako je beba bucka, ako bude mrsavica itd

url=https://lilypie.com]

Ana89
    28. Kolovoz 2018. 22:39

Emily1801

Sanja28

Evo cure da se i ja javim, po prvi puta, a pratim vas već duže vrijeme. Vidim da je borba, prijavljujem dečka, 24 tt 😃😃

Dobrodošla. 😀
    Cestitam na deckicu. 👶🏼

Welcome i od mene😀😀 

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Ivylee
    28. Kolovoz 2018. 22:43

nali

Eh super curke, prebacit cu se tamo. A ja valjda djelujem jako blago pa mene svi zezaju, nadam se da ce on imati razumjevanja.

I ja sam kod Srčeka, a trudnoću vodim privatno. Ni najmanjih problema s njim, baš divan čovjek 👍 I super sestra što je važno lad ideš tamo više manje po papirologiju.

• Sanja28
    28. Kolovoz 2018. 22:44

Ana89

Emily1801

Sanja28

Evo cure da se i ja javim, po prvi puta, a pratim vas već duže vrijeme. Vidim da je borba, prijavljujem dečka, 24 tt 😃😃

Dobrodošla. 😀
    Cestitam na deckicu. 👶🏼

Welcome i od mene😀😀

Hvala 😃😃

_lily_0
    28. Kolovoz 2018. 22:54

Dobro dosle nove cure 😍😍😍

Pikica drzi se saljem puno zagrljaja i pozitive 😘❤️

Evo cure da vam se pohvalim nas frajer je poceo lupkat vec par dana osjetimo ali danas  se najvise javljao cak je i tatu pozdravio tako su simpaticni ti lagani udarci i pomalo mi je smjesno ali eto ja bi da ih konstantno osjetim... 

pepe1907
    28. Kolovoz 2018. 23:23
    laku noć 😘
    laku noć 😘

Miranda
    28. Kolovoz 2018. 23:27

Salatice posteno te pomladio 😂 Slabosti sigurno pridonosi i lezanje, mozda i tlak pomalo. 
    Ana nista nije stetno (eventualno moze biti prevelika doza) samo sto u uputama za trudnice vjerojatno kao i kod Heferola pise posavjetovati se s lijecnikom o nacinu primjene. Na Dolcu ga izdaju na privatni recept, nisam znala da moze i bez. 
    Sanja dobrodosla! 
    Pikice drzi se, mislimo na vas 😘 Kolika je beba? Znas li afi? 
    Pepe dobra 😂
    Ja cu imati veselu noc jer B. opet ima temperaturu, do 39.5 je isla. Sad spava ali zalila se da ju grlo boli, vidim petehije po nepcu sto ce reci da oklada pada na streptokok 😞 Limfni cvorovi doduse ne djeluju povecano. Ne bude li sutra ujutro bolje hodocastimo na bris i vadit krv. Muz je dezuran, nadam se ako je streptokok da ga necu i ja pokupit. Ako dosad vec nisam, saznat cu u iduca 2-3 dana. 😣 Naravno da me automatski pocelo grlo grebat, blazena psiha 🤦‍♀️
    Odjavljujem se, laku noc 😘

Blaza26
    28. Kolovoz 2018. 23:29

Vec 3 dana citam zaostatke. Nikako vas stignut.
    Muz bio na godisnjem prosli tjedan,pa smo posvuda bili. 
    Sa strahom sam cekala svaku objavu od Pikice.
    Draga drzi se,svima si nam u mislima i molitvama. Nadam se najboljem ishodu.
    Nove cure sve nam dobrodosle. Cestitke na curicama i deckicima.
    Meni je pregled u pon. i nadam se da ce beba suradivat da nam konacno pokaze tko je 
    Svasta sam procitala i nasmijala se posteno,sve sam zaboravila samo mi robica ne izlazi iz glave. Jedva cekam da podemo kupovat. Sve sto ste kupile je premedeno

Salatica9192
    29. Kolovoz 2018. 05:13

Ana, 
    slicna nam je "osnovna krvna slika" bas bas. Ali Miranda je rekla da su to normalne vrijednosti za trudnocu i stvarno kad istrazujem - tako je. Ne znam zasto onda trudnicama ne kucaju pravilne ref vrijednosti. Toliko bi lakse bilo. Za ogtt, hm, to znaci da ces na korigovanu ishranu/terapiju ili se tolerise?
    Pikice,
    stalno mislim na tebe i ja ❤️ Svima si nam u mislima. Kao sto Miranda rece, kolika je beba?
    Nove cure, dobrodosleee 😘😊🤗
    Miranda, 
    nadam se da je curica bolje. Neka tata dezura malo. Alii majka je majka, ne mozes da ne pridjes, jos ti i struka. Da stavis onu masku? Ako je neces prepasti.
    Meni stigla dekicaa iz Primarka (vjer su je imale na stanju) , slikam vam danas, ako se mogne ucitati slika i to 5 eura kosta 😍 Jos snizena. 

• Kani07
    29. Kolovoz 2018. 06:39

Jutro cure,moje spavanje nigdje veze😖.
    Pikice mislimo na te❤.
    Miranda curi brz oporavak😘.

💜Karla💜Nicol💙Anton

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.