Jutro cure, Pikica samo polako, beba sve osjeća 💛
Spavala sam 9 h u komadu, milinica 😁😁 i jutros sam kavu pila na stojećki, tako bi otišla sad negdje lajsat, a mirujem.. Jedva čekam kontrolu da znam na čemu sam.
Robica je prekjut, uhvatila manija sve 😀
Nove cure dobrodošle, želim vam svima urednu trudnoću
9 sati spavanja zavidim ti😉
😂😂 ni sama ne znam kako, vjeruj mi
Pozdrav i dobro jutro svim curama
Evo da se i ja prijavim kao nova, otkrila sam vas tek nedavno, pa čitala malo stare postove, pa nove, pa toga imaaa toliko, da ću to pomalo rješavati i pratiti novo
Trenutno sam 22 tjedna, školska trudnoća što bi rekli, i samo tako nek ostane. Prošli tjedan sam bila na 3d ultrazvuku, i saznala da je sve savršeno, beba je čak za tjedan dana ispred po mjerama, i saznali smo napokon da čekamo dečka, makar sam ja bila uvjerena da je cura cijelo vrijeme. Hahahaha.
Kakva je to sreća, taj 3 d ultrazvuk je čudo i cijeli dan sam bila van sebe od uzbuđenja i veselja kad tako vidiš bebu, i još je doktor bio predivan i sve mi detalje pokazivao na njemu,cijelu anatomiju.
Ovo nam je prva beba kojoj se jako veselimo, i imam milijun pitanja ali sve ide kako treba i ja sam toliko mirna i opuštena, uživam na maksimum, ne radim jer ne smijem od kad sam saznala jer radim inače na rendgenu kao inžinjerka, tako da iskorištavam to i cijelo ljeto sam na moru osim kad odem obaviti sve pretrage doma pa se vratim.
Termin je 31.12
Jutro 😊
Miranda nadam se da ce B uskoro ozdravit i da nije nista preslo na tebe 🙏
Pikica ima kakvih novosti?
Ja sam isto spavala 8 sati u komadu i bas sam full odmorna 😊
Kani lijepa robica 😍
Evo da se i ja prijavim kao nova, otkrila sam vas tek nedavno, pa čitala malo stare postove, pa nove, pa toga imaaa toliko, da ću to pomalo rješavati i pratiti novo
Trenutno sam 22 tjedna, školska trudnoća što bi rekli, i samo tako nek ostane. Prošli tjedan sam bila na 3d ultrazvuku, i saznala da je sve savršeno, beba je čak za tjedan dana ispred po mjerama, i saznali smo napokon da čekamo dečka, makar sam ja bila uvjerena da je cura cijelo vrijeme. Hahahaha.
Kakva je to sreća, taj 3 d ultrazvuk je čudo i cijeli dan sam bila van sebe od uzbuđenja i veselja kad tako vidiš bebu, i još je doktor bio predivan i sve mi detalje pokazivao na njemu,cijelu anatomiju.
Ovo nam je prva beba kojoj se jako veselimo, i imam milijun pitanja ali sve ide kako treba i ja sam toliko mirna i opuštena, uživam na maksimum, ne radim jer ne smijem od kad sam saznala jer radim inače na rendgenu kao inžinjerka, tako da iskorištavam to i cijelo ljeto sam na moru osim kad odem obaviti sve pretrage doma pa se vratim.
Termin je 31.12
Dobrodošla!!! Čestitke na pišulincu malom 😊😊
Dečki su preuzeli vodstvo, iako smo cca izjednačeni 😀😀
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Termin je 31.12
Dobro dosla😃
💜Karla💜Nicol💙Anton
Ana, i meni se upalio živac u zubu, da nije možda i to prenosivo preko foruma?! 😂😂
Pikice, drži se, sve smo uz tebe i čekamo dobre vijesti 🙏❤
Nove cure, dobro nam došle sve i nek sve bude u najboljem redu do kraja! 😘
Jutro! Zavidim vam na spavanju, nisam ni 2 sata u komadu a kamoli 9 😯
Barem se B. naspavala, uz izuzetak drhtavice oko 5. Potvrden streptokok jutros, dr je odmah sibnula atb. Sad je temp pod kontrolom, opce stanje dobro osim sto ju grlo boli.
Salatice bi tata dezurao ali radio je nocnu. Pobrine se Murphy da se ona razboli kad je samo jedno od nas doma. 😬
Zaredale su mi se bh sinoc, podebljat cu mg danas za svaki slucaj. Obicno imam 2 do max 3 odjednom a jucer je bio duzi niz.
Kani super je robica 😍
Pikice javi se 😘
Jagodica dobrodosla i cestitke na decku 😊
Ne znam jel to psiha radi zato jer sam tu čitala o tim BH, ali sinoć su se i meni baš intezivno pojavljivale. Svakih 40-ak minuta po minutu-dvije, i baš sam se uplašila. Danas imam pregled pa me baš zanima što doktorica misli o tome...a pijem redovito svaki dan Mg
Joj te bh, vrag ih odnio, ali lakse mi kad vidim da nisam jedina, i kad je nasa Miranda tako opustena i na mene djeluje poput Apaurina ☺️☺️
Miranda, je li se bas mora cijeli stomak stisnuti kad je bh, ja sam nakon detaljne analize jucer uvidjela da se steze samo dio donjeg stomaka i to bas gdje je beba, dakle sve oko pupka i nagore je mekano. Je li tako i treba da bude?
Sortiraj odgovore
Najstariji