Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kani07
    29. Kolovoz 2018. 07:56

Ana89

Kani07

Ana89

Kani07

Eto slikice i ona pospana😉

Lijepa robica 😍😍😍😍.

Koje ti brojeve uzimas bebac je krupniji sad a i cure nisu sitne bile a prije vremena se rodile bezveze mi kupit puno nesto sto ce mjesec nosit

Imam par bodića 56, 10-ak bodića 62, i već 4-5 70-ak cm. Ako bude trebalo manjih vodiča ili onesia još imam dućan preko puta kuće.

Tako i ja mislim ako bas budu trebali manji sve je blizu za kupit od Milanea sam 10 min 😃

💜Karla💜Nicol💙Anton

Ana89
    29. Kolovoz 2018. 07:57
    Od sutra u Kauflandu cure! Ako vas zanima 😀😀 Ima još trudničkih stvarčica 😀😀
    Od sutra u Kauflandu cure! Ako vas zanima 😀😀 Ima još trudničkih stvarčica 😀😀

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

AllieH
    29. Kolovoz 2018. 08:03

Dobro jutro cure! 
    pikice, javi se, nadam se danas ljepšim vijestima. 
    miranda, kod vas veselo, nadam se da će barem tebe zaobići. 
    monika, čestitam na dečkiću!
    pepe, preslatki bodiji, jedva čekam da moja pošiljka s H&M-a stigne, oni su inače malo sporiji s isporukama. 
    Nove cure, dobrodošle! Svima želim do samog kraja mirne i uredne trudnoće. 
    Moj kašalj se ne smiruje previše, odnosno kašljem u naletima, kao da me uhvati nešto i zasmeta i onda to zvuči i izgleda užasno, doslovno hvatanje za zrak. Nisam pametna što više. Idem sutra svakako do doktorice otvoriti komplikacije pa ću i nju pitati za savjet, bojim se da to ne šteti bebi. 
    Ana, kako zub? 

Luka ❤

Mina93
    29. Kolovoz 2018. 08:17

Jutro svima 😊😍 

• zvrkica
    29. Kolovoz 2018. 08:22

Jutro cure, Pikica samo polako, beba sve osjeća 💛

Spavala sam 9 h u komadu, milinica 😁😁 i jutros sam kavu pila na stojećki, tako bi otišla sad negdje lajsat, a mirujem.. Jedva čekam kontrolu da znam na čemu sam. 

Robica je prekjut, uhvatila manija sve 😀
    Nove cure dobrodošle, želim vam svima urednu trudnoću

Ana89
    29. Kolovoz 2018. 08:34

AllieH

Dobro jutro cure!
    pikice, javi se, nadam se danas ljepšim vijestima.miranda, kod vas veselo, nadam se da će barem tebe zaobići.
    monika, čestitam na dečkiću!
    pepe, preslatki bodiji, jedva čekam da moja pošiljka s H&M-a stigne, oni su inače malo sporiji s isporukama.
    Nove cure, dobrodošle! Svima želim do samog kraja mirne i uredne trudnoće.
    Moj kašalj se ne smiruje previše, odnosno kašljem u naletima, kao da me uhvati nešto i zasmeta i onda to zvuči i izgleda užasno, doslovno hvatanje za zrak. Nisam pametna što više. Idem sutra svakako do doktorice otvoriti komplikacije pa ću i nju pitati za savjet, bojim se da to ne šteti bebi.
    Ana, kako zub?

Evo Allie, bolje danas. Hvala. Nakon leđenja i pijenja hladne vode zatvorile su se i žile, pa se rana zgrušala nakon 3-4 sata jučer. Još boli, ali ne toliko da me tjera na lijekove za bolove. Bar ne još danas.  
    Jedino sam glaaadnaaa. Nisam jela ništa solidno jučer od 11. A bojim se još žvakati da ne dođe u kontakt sa svježe zatvorenom ranom. Pa tekućina i šejkano.

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

• Kani07
    29. Kolovoz 2018. 08:35

zvrkica

Jutro cure, Pikica samo polako, beba sve osjeća 💛

Spavala sam 9 h u komadu, milinica 😁😁 i jutros sam kavu pila na stojećki, tako bi otišla sad negdje lajsat, a mirujem.. Jedva čekam kontrolu da znam na čemu sam.

Robica je prekjut, uhvatila manija sve 😀
    Nove cure dobrodošle, želim vam svima urednu trudnoću

9 sati spavanja zavidim ti😉

💜Karla💜Nicol💙Anton

SarahZg
    29. Kolovoz 2018. 08:37

nali

Arsancres- e vidis, tvoj soc je normalan i mislim da bi takvi svi trebali bit.
    Miranda, Maggie- kod ove moje ispada kao da sam ju trazila uputnicu za mr cijelog tijela.
    Truskawka- fakat sam bila i fina i lijepo joj objasnila zasto se uopce vodim privatno, a ona samo okrenula ocima na to i rekla da mi je trudnoca bila prerana da bi kod nje isla na pregled. Sto rec na to
    Slijedeci put saljem dragog po doznaku, recepte i uputnice i nek si sjedne i ne izlazi van. Meni je tlak bio 150/95 kad sam dosla doma uz terapiju, ne treba mi tako nesto vise. Mene vise nece vidjet. Kad me prode fobija od socijalnih ginica, idem u potragu za novim, trenutno nemam snage.

Ja sam nažalost imala takvu. I ona o sestra užas. Jos je sestra u svakoj dr rečenici pomavljala šta hoćete ona je najbolja u zagrebu. Osim šta su obje bile bezobrazne nisu htjele izadavat uputnice nego mi je bacila onu d1 nek si nađem doktora u bolnici koji će mi izdavati uputnice. A da ne kažem da nije primala na poziv niti na hitnocu. Nego nakon krvarenja čekala u čekaonici 5 sati jer ona naručuje sve preglede 4-5 mjeseci unaprijed.  I prije toga loše iskustvo kad sam se razboljela samo je rekla da ona ne vidi izlaz nego mi izvaditi jajnike. Naravno. A sad sam trudna iako mi je prva trudnoća bila neuspjeh sad guramo a ona mi je htjela svaku šansu uzet. Tražila sam dugo dr doktora koji će me primit jer je teško u Zagrebu da te primi dr ako imaš svog. Mene je par odbilo i reklo da uopće nemam doktora da bi mi primili a pošto imam neće me primit 

SarahZg
    29. Kolovoz 2018. 08:39

nali

Mina93

Nove curke dobrodosle i cestitke 😍😊
    Sta se tice soc gin uopce ne kuzim takve ljude, ja vodim privatno jer sam i prije isla kod tog dokt na preglede i odlucila sam i trudnocu tamo vodit i kad su mi trebale uputnice nasla sam preko neta slobodnog gin, samo mi je bio uvjet da ne idem na dr kraj grada samo zbog tog i nadjem na srednjacima i zadovoljna sam, tamo se upisala i normalno popricam sa doktorom pita sta treba i kakvi su bili nalazi od prosli put otkad smo se vidili i to je to, tako da mislim da bi mogla nastavit ici kod njega poslije na preglede a i vodit iduce trudnoce..

Kak se zove tvoj gin na srednjacima? Pall ili Srcek? Bas sam gledala da se tamo prebacim pa neznam kojem bi od njih dvoje.

Ja sam se prebacila kod Srceka .mama je obavljala za mene jer sam još van hrv. Kaže da je ok doktor. Vidjet ću za 3 tjedna

božepetra
    29. Kolovoz 2018. 08:55

Žene, od sutra u Kauflandu roba za trudnice povoljno!
    https://www.kaufland.hr/aktualni-katalozi.html (34-35str.)

facebook.com/mamaimak/

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.