Salatice, fotka je od neki dan. bile su lignje na žaru s krumpirom i blitvom. danas idemo nazad za Zg 😐 s jedne strane mi je drago jer je svaki odmor i umor, ali falit će mi more. ne radim doduše još cijeli sljedeći tjedan pa ću, poznajući sebe, smisliti još neki kratki izlet 😊
Zvrkice,
ahahahahah, ja sam se predala krevetu i necu da kukam dok ne prodju bar dvije sedmice intenzivnog lezanja hahahaha. Cudna stvar je psiha.. kad sam nekad lezala onako, mislim sama sebi naredim, ajoj, dosadno, sta raditi u trudnoci kad ti je dosadno pretrage xD A danas lezim i gledam u zid i telefon, sama, i nije mi dosadno xD
Kani,
znaci tolika razlika 35 i 36 nedelja ili je to sasvim slucajno tako. Imas dva pozitivna iskustva - ishoda, bice i trece tako :))) 😍
Barbie,
opet nesto lijepo jedes hahaha xD Ogladnim od tvog insta profila 😂 Bas izgleda socno 🤤 Ja cekam mamu, donosi mi pire, gulas i grasak 😍
Slucajno tako krenulo jbg😂😂😂,ja sam u zivotu uvjek optimista da nisam mogla sam davno prossvirat na Vrapce😉
💜Karla💜Nicol💙Anton
Zvrkice,
ahahahahah, ja sam se predala krevetu i necu da kukam dok ne prodju bar dvije sedmice intenzivnog lezanja hahahaha. Cudna stvar je psiha.. kad sam nekad lezala onako, mislim sama sebi naredim, ajoj, dosadno, sta raditi u trudnoci kad ti je dosadno pretrage xD A danas lezim i gledam u zid i telefon, sama, i nije mi dosadno xD
Kani,
znaci tolika razlika 35 i 36 nedelja ili je to sasvim slucajno tako. Imas dva pozitivna iskustva - ishoda, bice i trece tako :))) 😍
Barbie,
opet nesto lijepo jedes hahaha xD Ogladnim od tvog insta profila 😂 Bas izgleda socno 🤤 Ja cekam mamu, donosi mi pire, gulas i grasak 😍
Slucajno tako krenulo jbg😂😂😂,ja sam u zivotu uvjek optimista da nisam mogla sam davno prossvirat na Vrapce😉
Da, ali meni fascinantno da oni nemaju pojma kako i zašto to krene. Mislim, ako mi je grlić bio 36 sa 15tt mogla me upozoriti. Muči me što ne znam što sam pogrešno radila da se počeo skraćivati..
Hodala sam polagano u šetnji, odmarala, sjedila ne predugo, polako stepenicama išla ( imam ih 70 do stana), polako skuhala, pobrisala podove, klasika.
Osim što sam nekoliko puta cucnula nespretno, pa ne znam a može li od toga biti? Imam milijun pitanja do 11.9. i malo me strah sta će mi reći
barbiemama, ove puzzle su nevjerojatne, iako mi motiv bas i nije privlacan. Ja razgledavam opet puzzle shop da imam zanimaciju za hladnije dane! Ja dosla u Slavoniju, htjela sam nazad odmah sutradan. al razmisljam da je ovo zadnji put da dolazim sama pa cu izdrzati jos malo 😂
url=https://lilypie.com]
Evo ja isto izračunala...28.09, 30.tt; 23.11., 38.tt; 38. tt je cilj ( zbog carskog koji će sigurno biti)..sve više je nagrada ☺️☺️☺️
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
inače nisam ful smirena osoba i najčešće burno reagiram makar na prvu. ili se žderem u sebi. no, moram reć da sam prilično skulirana kroz trudnoću. mislim da su mene hormoni tako nekako lupili. osjećam se kao u nekoj nirvani i tjedni mi brzo prolaze. imam osjećaj da se neću ni okrenut, a već će bit 30. tt.
Isto tako i kod mene baš mi paše ovo ležerno izdanje psihe haha
Mi se danas vratili s mora..baš mi paše ovo oblačno i hladnije vrijeme...i veselim se normalnoj i laganijoj hrani jer ovo je koma za moja crijeva 😊 i sad se pogledam u ogledalo doma i skužim koliko mi ke trbuh veći u tjedan dana..u šoku sam ...baš vidim razliku a i malac udara stalnooo...neda mi da zaspim do 1 pola 2 u noći...jedva čekam da odspavam u svok krevetu hihi
Ej curke,
Vidim da nam je danas vecini dan D. I mene je uhvatilo neko zatezanje i lezim cijeli dan, ne micem nikuda.. nadam se da je to faza trenutna i da ce nam brzo proc. 💪
Salatice izdrži ti to mozes 🤗
Barbie i ja sam si full cool neka i minimalno panicarim. Sto je cudno jer sam inace zivac 😁 drago mi je da me puklo na ovu flegmu, ne znam kak bi bilo da me puklo na drugu stranu 😅
Jedva cekam da zahladi u st, ovo je vise za poludit.. osjecam se dosta slabo i sva sam si nikakva radi toga 😪
Ej curke,
Vidim da nam je danas vecini dan D. I mene je uhvatilo neko zatezanje i lezim cijeli dan, ne micem nikuda.. nadam se da je to faza trenutna i da ce nam brzo proc. 💪
Salatice izdrži ti to mozes 🤗
Barbie i ja sam si full cool neka i minimalno panicarim. Sto je cudno jer sam inace zivac 😁 drago mi je da me puklo na ovu flegmu, ne znam kak bi bilo da me puklo na drugu stranu 😅
Jedva cekam da zahladi u st, ovo je vise za poludit.. osjecam se dosta slabo i sva sam si nikakva radi toga 😪
I ja sam cure nesto smirena bez obzira na sve bolje tako😊.Narucila sam neke kombinezoncice i bodije iz Nexta br 56.sad se nesto ne mogu sjetit jesu njihovi br veci od nasih ili su Gapovi koka mozak.Iduci tjedan ce doc pa cu vidit cure koje brojeve vi kupujete s obzirom da je bebac veci sad 50 mi se knap cini.
💜Karla💜Nicol💙Anton
Sortiraj odgovore
Najstariji