Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Strudlica
    25. Kolovoz 2018. 10:52

Hvala svima na odgovoru,nekako mi je lakše odmah jer nisam jedina. U prvoj trudnoći mi ništa tako nije bilo pa koda nemam pojma o ničemu.Bitno da se smiri i idemo dalje 

barbiemama
    25. Kolovoz 2018. 11:02

i ja sam na početku trudnoće imala strašne glavobolje. jednom me 3 dana u komadu glava rasturala. prođe to 😊

Ptičica
    25. Kolovoz 2018. 11:05

Vidim gotovo sve patite od nesanice 🙄 ja mozda jednom tjedno, ako sam puno spavala popodne. Jucer sam bas bila lose. Leda me ubijaju, nemogu se sagnut, od lezanja na lijevom boku me boli glava ramenog misica kao da me neko bokserom zviznuo. I onda jucer cjelodnevni bolovi u trbuhu, zdjelici, preponama. Nisu menstrualni bili, bas ostrija bol. Sinoc zaspala u 10, jutros do 10. Digla se k'o nova, makar sto se tice smetnji sa trbuhom. Na kraju, to mi i je najbitnije 😶
    Salatice ti si nasa zvijezda. Izdrzi. Kad je dosadno- pisi. Odmaraj bit ce svr ok.
    Ana zubi.. 😖 zelim ti da ti sto prije prode. Uzasavam se zubara i uvijek imam psihicku pripremu par dana prije pregleda. I mene ceka redovni slijedeci tjedan. Brrrr

• Kani07
    25. Kolovoz 2018. 11:17

Jutro cure,joj Ana zub nema nista gore ja taman prijs trudnoce na generalci zubi bila nadam se da nece se aktivirat nesto.
    Tamsi ja sam do 14 tjedna imala strasne mucnine i glavobolje nadam se da ce te popustit.
    Salatice bit ce to sve ok samo miruj moj cerviks je 2,4 usce zatvoreno.Dr jucer kaze isto cilj je 36 tjedana al kad predem 30 vec se drugacije se dise.

💜Karla💜Nicol💙Anton

du1988
    25. Kolovoz 2018. 11:17

Danas neki dan tegoba...mene bas zateze trbuh, prema jajnicima...nadam se od sirenja. Popila sam magnezij i masiram kako je netko i napisao...sretno sa zubima, spavanjem, bolovima...da sve prodje sto prije! 

url=https://lilypie.com]

• zvrkica
    25. Kolovoz 2018. 11:18

Kani07

Jutro cure,joj Ana zub nema nista gore ja taman prijs trudnoce na generalci zubi bila nadam se da nece se aktivirat nesto.
    Tamsi ja sam do 14 tjedna imala strasne mucnine i glavobolje nadam se da ce te popustit.
    Salatice bit ce to sve ok samo miruj moj cerviks je 2,4 usce zatvoreno.Dr jucer kaze isto cilj je 36 tjedana al kad predem 30 vec se drugacije se dise.

Jesi dobila neke upute? Mirovanje i slično?

• Kani07
    25. Kolovoz 2018. 11:27

zvrkica

Kani07

Mirovanje i dalje sjedenje nikako ako je moguce lagana setnja max pola sata ,magnezij ostaje 3xdnevno,jucer mi je ponovila briseve da iskljucimo da nema kakva bakterija.Ali i u prijasnjim trudnocam sam prije vremena rodila ,izdrzat ce mo mi to😁 ,

💜Karla💜Nicol💙Anton

truskawka
    25. Kolovoz 2018. 11:28

Miranda zar i tebe lijeva prepona?? Pa sto je to s lijevim preponama?? Koga god boli, boli bas lijeva..juuuj..a citam da boli jednu na 35 trudnica..haha..
    http://www.roditelji.hr/trudnoca/trudnicka-knjizica/2236-bol-u-zdjelici-tijekom-trudnoce/

❤N i V💙

• zvrkica
    25. Kolovoz 2018. 11:43

Kani07

zvrkica

Kani07

Mirovanje i dalje sjedenje nikako ako je moguce lagana setnja max pola sata ,magnezij ostaje 3xdnevno,jucer mi je ponovila briseve da iskljucimo da nema kakva bakterija.Ali i u prijasnjim trudnocam sam prije vremena rodila ,izdrzat ce mo mi to😁 ,

Meni nije radila briseve. Ne znam zašto, narucila me za 17 dana kao kontrola. Bris sam radila u ožujku, netom prije trudnoće.

Meni je rekla mogu na kraći put, ali odgodila sam to. I što manje sjedenja i hodanja da se ne vrši pritisak na grlić. 
    Sad me malo brine jer mi briseve nije uzela 🤥🤥

Salatica9192
    25. Kolovoz 2018. 11:51

Kani07

A ja sam bas sjedila i stajala i saginjala i gdje god krenem imam stepenice i eto pisala sam vam skoro i rekli ste mi da usporim i vidi drame...  Mislim, ne vazi to za sve, vjer samo za nas koje ocigledno imamo slabije cervikse. E jedini plus sto nabasa, valjda se brze porodimo, u smislu brze se otvaramo? Ali opet, ljepse je meni da me posteno napati, a da je cerviks cvrst i zatvoren. 
    Znaci, cekamo 30 nedelju 3️⃣0️⃣ da malo odahnemo. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.