Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbiemama
    25. Kolovoz 2018. 14:34

kupila sam većinu u 56 i 62. nešto sitno u 50, iako nekako mislim da će mu u startu 50 biti premalo. ali za svaki slučaj, ako se rodi nešto ranije i sl. 

• Kani07
    25. Kolovoz 2018. 14:41

barbiemama

kupila sam većinu u 56 i 62. nešto sitno u 50, iako nekako mislim da će mu u startu 50 biti premalo. ali za svaki slučaj, ako se rodi nešto ranije i sl.

I ja tako mislim ,mozda uzem i ja po kom dva 50 ako svrco dode ranije.

💜Karla💜Nicol💙Anton

Majana
    25. Kolovoz 2018. 14:51

Pozdrav cure i ja sam sva nikakva zadnja 2,3 dana jos me drzi kašalj i nos od viroze prije tj dana sva sam smantana i u brizi za bebu taman mi se pocela javljat prije viroze a sad slabo i nikako je li se vama od prvog javljanja svaki dan javljala ili.. U četvrtak mi je pregled a svaki dan mi je ko godina. Ja sam to sve pozaboravljala od proslih trudnoca, totalni sam tudum 

Ana89
    25. Kolovoz 2018. 14:59

Ja sam uposlila svoje sestre da obiđu Orchestru u Splitu i pošalju mi ako nađu zadovoljavajuću jaknicu za bebona😊. Nek i tete nešto rade, osim što planiraju razmažavati 😋😋.
    To mi je bolja opcija nego da se ja truckam do ZG - a i nazad samo zbog toga. Sigurnost je sigurnost.

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

• Kani07
    25. Kolovoz 2018. 15:26

Ana89

Ja sam uposlila svoje sestre da obiđu Orchestru u Splitu i pošalju mi ako nađu zadovoljavajuću jaknicu za bebona😊. Nek i tete nešto rade, osim što planiraju razmažavati 😋😋.
    To mi je bolja opcija nego da se ja truckam do ZG - a i nazad samo zbog toga. Sigurnost je sigurnost.

Imam tu blizu tu trgovinu ali nikad nisam ulazila ni gledala sta imaju ,kakvi su sta imaju dobro ili imaju sve😊

💜Karla💜Nicol💙Anton

Salatica9192
    25. Kolovoz 2018. 15:26

Ne kukam, 
    ali kako vi lezite cijeli dan? U kojem polozajima? Pomazete li se jastucima? Meni neudobno postaje i vrtim se previse, nmg se namjestiti. Odignem glavu, spustim glavu (jastucima), podignem noge u koljenima, spustim noge, "rasirim" se., podignem na jastuk, odem na jedan bok, pa na drugi. Nmg naci polozaj da odgovara i meni i bebi. Na ledjima meni odgovara, ali nije za bebu, nekako ne zateze vise, pritisak. Na bokovima dosadi ledjima xD Neke preporuke? Slati muza po trudnicki jastuk u ponedeljak 😂
    A odjecu i sve, online cu izgleda kupovati kada dodje vrijeme, nema setnjica za mene vise xD

• Kani07
    25. Kolovoz 2018. 15:37

Salatica9192

Ne kukam,
    ali kako vi lezite cijeli dan? U kojem polozajima? Pomazete li se jastucima? Meni neudobno postaje i vrtim se previse, nmg se namjestiti. Odignem glavu, spustim glavu (jastucima), podignem noge u koljenima, spustim noge, "rasirim" se., podignem na jastuk, odem na jedan bok, pa na drugi. Nmg naci polozaj da odgovara i meni i bebi. Na ledjima meni odgovara, ali nije za bebu, nekako ne zateze vise, pritisak. Na bokovima dosadi ledjima xD Neke preporuke? Slati muza po trudnicki jastuk u ponedeljak 😂
    A odjecu i sve, online cu izgleda kupovati kada dodje vrijeme, nema setnjica za mene vise xD

😂😂😂dosadi svaki polozaj al sta ce mo sad ,ja sam narucila par komada pa vidim sta ,kakvo je pa cu jos a neki dan sam kupila dekicu i jedan kombinezon

💜Karla💜Nicol💙Anton

• Kani07
    25. Kolovoz 2018. 15:40

💜Karla💜Nicol💙Anton

barbiemama
    25. Kolovoz 2018. 15:46

preslatko 😍 

Salatica9192
    25. Kolovoz 2018. 15:50

Kani, 
    😍 sad mi sve za djecake medeno. Zamisljala sam kompletice sa dinosaursima, raznee vrste. Mame sa djecacima ispunite mi zelju haha. Ma da, iskopacu ja i cursko too 😍 Svejedno su velike sanse da bude "muskarcic" kao mama haha 😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.