Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kani07
    25. Kolovoz 2018. 16:01

Salatica9192

Kani,
    😍 sad mi sve za djecake medeno. Zamisljala sam kompletice sa dinosaursima, raznee vrste. Mame sa djecacima ispunite mi zelju haha. Ma da, iskopacu ja i cursko too 😍 Svejedno su velike sanse da bude "muskarcic" kao mama haha 😍

Ti si koma pogledaj Nextovu stranicu ne znam ima li za BiH dostava za curice ima svasta,ali me je iznenadilo ima i za deckice tako koma i sminkerskih a udobni stvarcica al vecina ide od br 62 .I cjene ja se iznenadila da je Next povoljniji od HM.
    Rezerverd ima super stvari ali to mi je usput do dr pa kad budem isla tu cu svratit.

💜Karla💜Nicol💙Anton

• zvrkica
    25. Kolovoz 2018. 16:13

Salatice ja se roštiljam lijevi i desni bok. Pa jastuk između nogu, pa me bole kukovi i bedra.
    Na ledima sam tijekom noći malo spavala i jako me zatezalo pa sam se i uplašila poprilično. Ali zatezalo me i na bokovima tako da...

Naviknut ćemo se nakon par dana

• niky1107
    25. Kolovoz 2018. 16:20

Salatica9192

Ne kukam,
    ali kako vi lezite cijeli dan? U kojem polozajima? Pomazete li se jastucima? Meni neudobno postaje i vrtim se previse, nmg se namjestiti. Odignem glavu, spustim glavu (jastucima), podignem noge u koljenima, spustim noge, "rasirim" se., podignem na jastuk, odem na jedan bok, pa na drugi. Nmg naci polozaj da odgovara i meni i bebi. Na ledjima meni odgovara, ali nije za bebu, nekako ne zateze vise, pritisak. Na bokovima dosadi ledjima xD Neke preporuke? Slati muza po trudnicki jastuk u ponedeljak 😂
    A odjecu i sve, online cu izgleda kupovati kada dodje vrijeme, nema setnjica za mene vise xD

Ja ti lezim cijeli dan. Uglavnom na lijevom boku, kad mi posrane tesko onda sam bolu bok/leđa..i obavezno jastuk medu noge. Bez njega ne mogu. Naviknes se sa vremenom. Ja tako skoro od pocetka. I jos tolko. Meni  je vise psihicki tesko.  Al sta cu, sta se mora nije tesko ;) 
    I da, glava mi je povisena malo, ne mogu skroz ravno lezati

Lora

Salatica9192
    25. Kolovoz 2018. 16:34

Hahah, sa jastukom sam medju nogama sada xD Jeste dobro ovako (samo strane mijenjati) 😊 Nabila sam zulj na malom prstu drzeci telefon 😂 A sada cu pogledati Next (ali ne vjerujem da za ovu "vukojebinu" da izvinite, ima dostava xD). ☹️😖 Rijetko sta nadjem da ima, necu puno izbora imati online. Jedino sto je ovdje popularno, zene kupuju u H&M, C&A, Primarku, itd i preprodaju, narucis sebi preko slika njihovih. To je dobro. Ali skuplje platimo, uzmu i one proviziju, sto je normalno :P

Salatica9192
    25. Kolovoz 2018. 16:39

Hahahaha Srbija, Hrvatska, Slovenija... Azerbejdžan, Kuvajt, Kazahstan, Oman, kontam iskopacu i za Siriju 😂, samo Bosne i Hercegovine - nema hahahahha 😂 

Ana89
    25. Kolovoz 2018. 16:43

Salatica9192

Hahahaha Srbija, Hrvatska, Slovenija… Azerbejdžan, Kuvajt, Kazahstan, Oman, kontam iskopacu i za Siriju 😂, samo Bosne i Hercegovine - nema hahahahha 😂

Kad ležim, banana jastuk. 😋😋😋. Bez njega  među nogama nema udobnog ležanja 😆😆

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Majana
    25. Kolovoz 2018. 16:45

Salatica9192

Hahahaha Srbija, Hrvatska, Slovenija… Azerbejdžan, Kuvajt, Kazahstan, Oman, kontam iskopacu i za Siriju 😂, samo Bosne i Hercegovine - nema hahahahha 😂

😂😂😂😂😂 Ajde da me bar neko oraspolozi, hvala ti Salatice

Ptičica
    25. Kolovoz 2018. 16:48

Salatica9192

😂😂😂😂

Salatica9192
    25. Kolovoz 2018. 16:51

Hahahahaha, tuga 😂🤣 

Ana89
    25. Kolovoz 2018. 16:57

Kani07

Ana89

Ja sam uposlila svoje sestre da obiđu Orchestru u Splitu i pošalju mi ako nađu zadovoljavajuću jaknicu za bebona😊. Nek i tete nešto rade, osim što planiraju razmažavati 😋😋.
    To mi je bolja opcija nego da se ja truckam do ZG - a i nazad samo zbog toga. Sigurnost je sigurnost.

Imam tu blizu tu trgovinu ali nikad nisam ulazila ni gledala sta imaju ,kakvi su sta imaju dobro ili imaju sve😊

Sad  imaju akcije nekakve. A i jedna od cura je kupila tamo već neke stvari za djevojčicu 😀😀 Kaže da ima i za dječaka.

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.