Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ana89
    25. Kolovoz 2018. 09:37

AllieH

Pa da, bas sam jucer rekla da jedva cekam da rodim, jer ne mogu 5 dana u komadu uzivati u trudnoci, uvijek me nesto muci.
    Danas moram ici po sirup za kasalj, jer mi antibiotici nisu nista napravili, sad je vec 2 tjedna kako kasljem, ruzno me za slusati, skroz onako suho i grebe. Onda se naravno bojim da i taj kasalj nema posljedica za bebu i tako u krug - stalno nesto.
    Joj zubi su isto zlo kad javi problem. Ana, drzim fige da se to sto bezbolnije rijesi.

Hvala :) Ma mene to jednom ful zaboli pa prođe, ali kako je u pitanju kronična upala ne bih htjela da ostavi posljedice kakve na bebona. Bolje da riješim taj zub definitivno 😀😀

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

AllieH
    25. Kolovoz 2018. 09:46

Strudlice, je, vjerujem da je od crijeva, prosla sam sad probavne tegobe i proljev i vjeruj da je itekako moguce. Pogotovo ako ti je bilo puno bolje nakon nuzde. 
    Tamsi, kad si bila na pregledu? Jesi spomenula to doktoru? Ako nista, mozda da odes doktoru opce prakse i posavjetujes se, vjerujem da je koma. Ja poludim od obicnih glavobolja, ne mogu ni zamisliti kako ti je.  

Luka ❤

Ana89
    25. Kolovoz 2018. 09:46

Tamsi

Joj cure, ja opet imam uzasne migrene. Ne znam sta da radim vise.. u 4 dana sam ju dobila 2 puta 😭 strasno, tako me boli glava i povracam uff.. sad sam u 13. tjednu i smrsavila sam 3 kg od povracanja. U utorak imam pregled

Mučnine i migrene prođu, samo strpljivo. To sam i ja prošla, samo nisam gubila na kg, nego sporije dobijala kile( sva sreća!!) - Tipo 2 kg u 3 mj.
    Bit će sve ok Tamsiii, just relax..uskoro će proći ovaj nezgodni dio 😉😉

Miranda
    25. Kolovoz 2018. 09:56

Ana jezim se na pricu o zubima 😰 Nadam se da ces rijesit to sto prije i sto bezbolnije 😘
    Strudlice lako moguce da ti je proljev potaknuo bh kontrakcije pa te sastavilo sve odjednom. Bh nisu bolne ali probavni grcevi jesu a s obzirom da ti se trbuh sav stvrdnuo mislim da nema bit sto drugo osim bh. Malo smanji magnezij dok ti se probava me smiri i bit ce dobro 😘
    Tamsi pijes li ista za migrenu?
    Mene danas lijeva prepona toliko boli da cu poludit. Napravila sam neki nagli pokret kad sam ustajala iz kreveta i presjeklo me neugodno nisko u trbuhu i od tad me i prepona posteno boli. Cekam da me bebe izlupkaju jer su mirne od jutros pa su mi se svi strahovi spojili 😣 Osjetila sam lagano skakljanje rano jutros, to me drzi. 

• zvrkica
    25. Kolovoz 2018. 09:57

Tamsi

Joj cure, ja opet imam uzasne migrene. Ne znam sta da radim vise.. u 4 dana sam ju dobila 2 puta 😭 strasno, tako me boli glava i povracam uff.. sad sam u 13. tjednu i smrsavila sam 3 kg od povracanja. U utorak imam pregled

Imala ih i ja u tom periodu. Bez kofeina i mliječnih stvari. Puno vode i voće i povrće, dvopek, zamrači sobu i legni. Po potrebi sam pila lupocer 

Timi95
    25. Kolovoz 2018. 09:59

AllieH

Strudlice, je, vjerujem da je od crijeva, prosla sam sad probavne tegobe i proljev i vjeruj da je itekako moguce. Pogotovo ako ti je bilo puno bolje nakon nuzde.
    Tamsi, kad si bila na pregledu? Jesi spomenula to doktoru? Ako nista, mozda da odes doktoru opce prakse i posavjetujes se, vjerujem da je koma. Ja poludim od obicnih glavobolja, ne mogu ni zamisliti kako ti je.

Imala sam pregled 18.7. I sad imam 28.8. opet, tad cu reci ginekologu da imam napade migrene. Imam inace, al jednom na godinu, a sad sam imala 4 puta u mjesec dana.. doktorici opce prakse sam rekla i trebam slikat glavu, al tek kad rodim. Za sad moram trpiti bol.. 🙄 
    Ana89 ma mora proci, inace cu poludjeti.. ma skuzila sam da ne smijem jest salamu, hrenovke i te gluposti, to mi izaziva glavobolju. Jer inace se hranim zdravo i vjezbam, a od kad sam trudna ne mogu nis zdravo jest, jer mi se povraca odmah.. al probat cu opet sa zdravom hranom

Timi95
    25. Kolovoz 2018. 10:00

Popila sam lekadol, al ga odmah izrigam. Gadi mi se voda isto.. kasnije cu ga popit opet

Salatica9192
    25. Kolovoz 2018. 10:02

Zubar i zubii 😓 Ana, suosjecam see. Nadam se da ces brzo to rijesiti. Za sad nemam probleme u trudnoci sa njima, da su bolni, ali joj... Jesi dobila terapiju neku?
    Strudlice, 
    i ja mislim da su to stomacni grcevi, bas mi lici na to. I bez trudnoce kad uhvate, preznoje i drama. I moguce da su malo potakli matericu. Lezi i kontam, laganija ishrana danas.
    A isto evo, nemam neke velike probleme u ovoj trudnoci (do sinoc), ali uvijekkk nesto mora, ili psihicki ili fizicki, sitnica neka (a sad i krupno). Tako da, ja odbrojavam do 30 nedelje, da izdrzimo, tako mi je doktor rekao. Onda valjda ovaj nalaz i nije bas toliko los, kada si preko 30 nedelja. Tad cu odbrojavati do 35. I onda je vec opustenoo. 😊

Salatica9192
    25. Kolovoz 2018. 10:05

Miranda, 
    znaci i tvoje sikiraju mamuu. Svima nam se to desilo i to vise puta. Iz nepoznatog razloga se uspavaju nekada, a isto tako razigraju. Da se pitas onda, da li je normalno da toliko udara haha (i jeste neko pitao xD). Mislim znam da znas ovo sve, bolje od nas, ali da i mi tebi pruzimo "utjehu" i da se i nama desava. Sad ce se oni javitiii😍

Ana89
    25. Kolovoz 2018. 10:29

Salatica9192

Zubar i zubii 😓 Ana, suosjecam see. Nadam se da ces brzo to rijesiti. Za sad nemam probleme u trudnoci sa njima, da su bolni, ali joj… Jesi dobila terapiju neku?
    Strudlice,
    i ja mislim da su to stomacni grcevi, bas mi lici na to. I bez trudnoce kad uhvate, preznoje i drama. I moguce da su malo potakli matericu. Lezi i kontam, laganija ishrana danas.
    A isto evo, nemam neke velike probleme u ovoj trudnoci (do sinoc), ali uvijekkk nesto mora, ili psihicki ili fizicki, sitnica neka (a sad i krupno). Tako da, ja odbrojavam do 30 nedelje, da izdrzimo, tako mi je doktor rekao. Onda valjda ovaj nalaz i nije bas toliko los, kada si preko 30 nedelja. Tad cu odbrojavati do 35. I onda je vec opustenoo. 😊

Nikakva terapija, samo sa cijedim si sama ovo još malo upaljenog što ima. Mislim da ću si ispirati kaduljom i stavljati vrećice od kamilice u međuvremenu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.