Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    AllieH
    25. Kolovoz 2018. 07:56

Oho, jutros aktivno!
    salatice, drago mi je da si se smirila i naravno da ce biti sve u redu 😘
    lily, slatka mi je ta torba, cesto mi zna iskociti kao sponzorirani post na fejsu ili instagramu. 
    Ja isto ne koristim intimne gelove nego samo vodu, znala sam imati problema s gljivicama, obicno na moru ili nakon antibiotika, sva ta kemija je sigurno vise stete nego koristi. Pogotovo ne bih Niveu dolje stavljala, nekako mi ona tek ne ulijeva povjerenje. 🤷‍♀️
    Ja imam neke lagane bolove zadnja 2 dana, nisu menstrualni, malo blazi, ali osjetim. Najvise kad legnem navecer i ujutro u krevetu. Tjesim se da su kruzni ligamenti, ali uvijek neki crv sumnje da nesto nije kako treba. A ne zelim trcati na hitnu radi gluposti. 

Luka ❤

_svjesna
    25. Kolovoz 2018. 08:18

Allie mene je tako boljelo prosli tjedan, bolovi nisu bili bas zanemarivi, a isli su negdje u nekom dijelu stomaka koji nisam znala prepoznati, donji dio, tup menstrualni uz dosta zatezanja, pa je ipak sve ok bilo, i na pregledu sve ok nakon toga. Sirimo se to je sasvim normalno.
    Cure hvala na savjetima za intimne gelove, izbaciti cu, mozda mi od toga stalno upala na svakom nalazu. 

Sunflower! 🌻
    25. Kolovoz 2018. 08:24

Jao curke hvala na savjetima 😍 
    Danas idem u ljekarnu pa cu se naoruzat necim od svega kaj ste preporucile, pitat cu i tamo jos za savjet. izbacujem slatko i te pizdarije skroz i ubacujem jogurte, sreca pa ih volim pa nece biti problem 😅 
    Nadam se da ce uroditi plodom! 😘😘

Ana89
    25. Kolovoz 2018. 09:19

Jutro cure! Moje jutro je počelo sa zubarom jer me u 4 probudila zubobolja. Nisam znala da li je upala zubnog mesa ili zub. Na kraju je zub sa 4 kanala( jedna šestica) od kojeg do 4. niti ne mogu doći( više puta su već probali) jer stoji žnj dijagonalno. Iscjedio mi je sav gnoj, do utorka moram malo masirati da izađe ostatak. Onda vjerovatno pa- pa zub jer nema pomoći za to, upala se aktivira na pad imuniteta. Ah...sva sreća pa nema karijesa nigdje drugdje. Sreća u nesreći 😂😂

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

• zvrkica
    25. Kolovoz 2018. 09:20

AllieH i ja idmh danas imam. Mg i ležanje. Nije strašno bolno, više me živcira, ali bebači rastu, i bolovi ponekad su normalni. 

više mi je dosta strahovanja, želim uživati koliko toliko i biti opuštena. 

Ana89
    25. Kolovoz 2018. 09:26

Allie, pridružujem se curama. Sve je to normalno...mene svaki tjedan dva- tri dana  uoči širenja strefe takvi bolovi. Samo magnezij i masiraj trbuh
    u smjeru suprotnom kazaljki na satu. I lezi dok ne prođe 😀

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

AllieH
    25. Kolovoz 2018. 09:28

Pa da, bas sam jucer rekla da jedva cekam da rodim, jer ne mogu 5 dana u komadu uzivati u trudnoci, uvijek me nesto muci. 
    Danas moram ici po sirup za kasalj, jer mi antibiotici nisu nista napravili, sad je vec 2 tjedna kako kasljem, ruzno me za slusati, skroz onako suho i grebe. Onda se naravno bojim da i taj kasalj nema posljedica za bebu i tako u krug - stalno nesto. 
    Joj zubi su isto zlo kad javi problem. Ana, drzim fige da se to sto bezbolnije rijesi. 

Luka ❤

• Strudlica
    25. Kolovoz 2018. 09:35

Jutro cure!
    Ja sam se ujutro prije 6 ustala da odem piškiti i kad sam se vratila u krevet bol za poludit. trbuh me rasturao i onda sam skužila da mi je i tvrd na dodir cijelom dužinom i širinom. I presjeklo me...i kako god se namjestila niš ni padalo i baš me bolilo. I onda me potjerali na WC na veliki nuždu (čitaj skoro proljev) i onda je bilo bolje. Popila magnezij i nekako zaspala. I sad se ustala i odpt me na WC potjeralo i ajmo reć da je ok,beba se javila i trbuh nike tvrd. 
    Miranda je moguće da mi se to sve tako stvrdnulo od crijeva jer su me baš zavijala i hvala bogu jučer sam si dala oduška s hranom i iza 10 popila nekog mlakog soka?? Pa jučer je doktor rekao da je sve tip top

• Strudlica
    25. Kolovoz 2018. 09:36

P.s ispričavam se na greškama u pisanju,baciti ću ovaj mobitel u more

Timi95
    25. Kolovoz 2018. 09:37

Joj cure, ja opet imam uzasne migrene. Ne znam sta da radim vise.. u 4 dana sam ju dobila 2 puta 😭 strasno, tako me boli glava i povracam uff.. sad sam u 13. tjednu i smrsavila sam 3 kg  od povracanja. U utorak imam pregled

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.