Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Salatica9192
    24. Kolovoz 2018. 16:23

Ja sam 16 novembra 38 nedelja i to mi je cilj, preko tog ne bih ako moze hahaha. To su opet moji neki strahovi u vezi ove trombofilije sto imam. Evo ako se sjetim danas, pitacu za porod s obzirom na trombofiliju.
    A za horoskop, ja sam djevica, muz ovan xD I tetka, mama i drugarica su strijelcevi i kao rodi da bude strijelac, nemoj skorpijuuu hahahhaha. A ja niti to nesto gledam (ne licim puno da sam djevica u horoskopu po onim karakteristikama), a i evo bas hocu skorpiju hahahha, da je niko u zivotu ne zeza, kao sto su mene zezali kad sam se udala i sutila... ona neka odmah sakom od sto hahah 😍

barbiemama
    24. Kolovoz 2018. 16:30

ja sam vaga. dragi blizanac. beban će, po svemu sudeći, biti strijelac. no, ne vjerujem baš u horoskop. u opisu svakog znaka bih našla nešto što se može primijeniti i na moj karakter. 

Sunflower! 🌻
    24. Kolovoz 2018. 16:32

Ivylee

Mateja, pa nama je termin u dan, tek sad kužim! Ja isto navijam za strijelca 🤞
    Meni cerviks gledaju na svakom drugom pregledu cca, pa sam isto nekad u panici da se ne skraćuje možda 🤪 Vječne trudničke brige…
    Nuni i Ana, prelijepi trbuščići 😍

Vidi stvarno, nisam ni ja skuzila ☺️ Bit ce nasi granicni strijelci 😂
    Meni cerviks prosli put onak vise usput spomenuo, na svakom pregledu rucno pogleda jel sve zatvoreno ali nisam skuzila da mjeri ista do zadnji put kad je reko da je 4cm. Mislim da bi svakako trebao izdrzat obzirom da sam se s prvim djetetom pocela pomalo otvarat tek nakon vise od 12 sati poprilicno gustih i za mene uzasno bolnih trudova 🤣 a skroz otvorena sam bila tek negdje oko 24h nakon kaj su krenuli tako daa, postojan cerviks, trovremenski 😂😂

AllieH
    24. Kolovoz 2018. 16:42

Ni ja kao ni barbie ne vjerujem u horoskop i nemam apsolutno nikakvih preferencija po pitanju znaka. 
    A sto se spola tice, pa cisto sumnjam da se ovdje radi o gresci. 🙈

Luka ❤

• zvrkica
    24. Kolovoz 2018. 16:43

Ja sam djevica, muž vodenjak i stiže nam mala u znaku jarca ako će biti u terminu 😀 
    Meni samo bitno sad nakon svega da izdržim do 36 tt. 😁 da ona bude ok, to mi najbitnije. Dakle do 8.12. da ne mrda nikud 😂😂

• Strudlica
    24. Kolovoz 2018. 16:45

Pozdrav svima,
    čitam sve što pišete,ali nikako da uhvatim vremena pisat nešto konkretno pa evo sad dok se vozim da iskoristim vrijeme 
    Vraćamo se s kontrole, sve je odlično.cerviks skoro 4.8,zatvorena ko čep,bebica kako treba i najavio mi je malo krupniju bebu jer odskače od mjerenja. 
    Nisam htjela znati spol,ali gospodin je lijepo raširio noge i mahao mi pišom tako da nisam mogla ne vidjeti, da se doktor smijao da mi želi reći da je dečko tako da eto još jedan dečkić 

Ana89
    24. Kolovoz 2018. 16:57

Strudlica

Pozdrav svima,
    čitam sve što pišete,ali nikako da uhvatim vremena pisat nešto konkretno pa evo sad dok se vozim da iskoristim vrijeme
    Vraćamo se s kontrole, sve je odlično.cerviks skoro 4.8,zatvorena ko čep,bebica kako treba i najavio mi je malo krupniju bebu jer odskače od mjerenja.
    Nisam htjela znati spol,ali gospodin je lijepo raširio noge i mahao mi pišom tako da nisam mogla ne vidjeti, da se doktor smijao da mi želi reći da je dečko tako da eto još jedan dečkić

Čestitke na dečku 😍😍

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

mmama2
    24. Kolovoz 2018. 16:58

Ja sam vaga, muz bik ( kaj se tice horoskopa on je fakat bikcina 😒😒 ) P je divna ribica, moj najdrazi horoskopski znak i D je rakic :) a beba, a vidit cemo.. nadam se da ce se kao i oni rodit 2 tj prije termina da bude u 2018, jer su decki 12' i 14 godiste, pa cisto da su svi parni br 😂😂😂😂

url=https://lilypie.com]

• zvrkica
    24. Kolovoz 2018. 17:42

Čestitam ma pisonji malom 😁

Cure, sad gledam da je ona 16.7. izmjerila cerviks 36 mm, a sutradan 17.7. doktor 42 mm.
    Danas je kao 28 mm cerviks po njezinom mjerenju.

Sad ne znam, hoću li u ponedjeljak zvati doktora i opet ići na vaginalni pregled ili da čekam 11.9. kontrolu kod nje? Ne volim baš ni da me previše čačkaju dolje

Salatica9192
    24. Kolovoz 2018. 18:34

Strudlice,
    hahahahhaha nasmija mee xD Cestitke na deckicu 😍 Ja evo krenula, trema udara. Javljam vam se kroz sat, dva sa, nadam se, sve pozitivnim vijestima :) 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.