Strudlice,
hahahahhaha nasmija mee xD Cestitke na deckicu 😍 Ja evo krenula, trema udara. Javljam vam se kroz sat, dva sa, nadam se, sve pozitivnim vijestima :)
Sretno 😀
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Strudlice cestitam na decku 😍 Vec je poceo mijenjati vase planove 😂
Salatice sretno, javi lijepe vijesti 😘
Strudlice cestitam na decku 😍 Vec je poceo mijenjati vase planove 😂
Salatice sretno, javi lijepe vijesti 😘
Hvala Miranda!
Svi su bili uvjereni da je curica i sad koda su razočarani jer je opet dečko hahaha a šta da im radim
Cestitke svima na pregledima.
Salatice sretno. I daj prestani o toj trombofiliji. Imas 1 mutirani koliko sam shvatila. Ja imam 2, a muz 3 iako neznam koliko su njegovi bitni. I drze me samo na andolu. Imas heparin i izbaci trombofiliju iz glave. Molim te. Za mene 😁
Cestitke svima na pregledima.
Salaticesretno. I daj prestani o toj trombofiliji. Imas 1 mutirani koliko sam shvatila. Ja imam 2, a muz 3 iako neznam koliko su njegovi bitni. I drze me samo na andolu. Imas heparin i izbaci trombofiliju iz glave. Molim te. Za mene 😁
O maj gad.🙄 Ova poruka zvuci "ostro". 😫 nije bila namjera. Poanta je da svaki put kad ti spomenes trombofiliju mene produ trnci. Pa sam te isla utjesit sa cinjenicom da si sigurna na heparinu.
Mah, zanemari me danas. Nije mi dan. Cekamo tvoje lijepe vijesti.
Tu sam. Pozitivne vijesti u vezi bebe. 800gr, 25 plus 3 po uzv, potvrdjena cura. Ali cerviks 2,9cm (bio 3,00)i unutrasnje usce se otvorilo. Strogo mirovanje. Samo lezanje kuci. Ovih mjesec dana do sljedece kontrole, dalje kaze, cerviks ne igra toliku ulogu. Prepala sam se bas oko tog :/ Bukvalno cu lezati mjesec dana.
Tu sam. Pozitivne vijesti u vezi bebe. 800gr, 25 plus 3 po uzv, potvrdjena cura. Ali cerviks 2,9cm (bio 3,00)i unutrasnje usce se otvorilo. Strogo mirovanje. Samo lezanje kuci. Ovih mjesec dana do sljedece kontrole, dalje kaze, cerviks ne igra toliku ulogu. Prepala sam se bas oko tog :/ Bukvalno cu lezati mjesec dana.
velika cura 😍😍
unutarnje ušće otvoreno? od kontrakcija ili?
Strudlice cestitke na deckicu i uspjesnom pregledu 💙😊
Salatice super za malu Lenu, bas sam happy da je sve u redu s malenom 😍 uff sto znaci da se unutarnje usce otvorilo? Miruj obavezno da i nema ti vise lutanja okolo, slusaj upute doktora i sve ce biti u redu sigurna sam 🤗😘
Hvala curee 😘 Uspjela sam se i rasplakati u autu. Ne znam od cega, nije mi uocio nikakve kontrakcije, ja znm ponekad imati stezanja, ali to je bas ponekad. Pise O 29mm Y.. Takav je cerviks, a bio je oblik T proslu kontrolu. Sta se desilo, ne znam.
Sortiraj odgovore
Najstariji