Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    luks
    20. Kolovoz 2018. 08:54

Lovre

Maggie85
    20. Kolovoz 2018. 09:08

Bila sam budna do 5h i nisam dočekala udarce, ali je premjetio guzu (ili glavu) u jednom trenutku na desnu stranu tako da je i to dobar znak. Jutros opet ništa, ali ajde, ipak sam se uspjela smiriti. Znam da je normalno da budu manje i više aktivni, ali ovakvo zatišje me baš prepalo. Uf, zapamtit ću mu to kad izađe van, čut će me kad naraste. 
    Hvala svima na ohrabrenju! 

Maggie85
    20. Kolovoz 2018. 09:13

Luks, ovo za nespretno oblačenje malih beba u majčice i hlačice ima smisla, i super mi je što imamo vas iskusne mame koje nas često na to podsjećaju. Gledala sam jučer ta odijelca, ali ne medo (debela), već ovakva kakvo je ovo plavo tvoje, ali sva su mi bila onog "piđama" materijala pa mi nekako glupo da beba u tome ide doma. I onda mi kaže muž da beba ne zna jel u piđami ili nije i ima potpuno pravo. Ne vjerujem samoj sebi kakve gluposti pričam jer inače se ni ja ne zamaram takvim stvarima.  Tako da ću još malo pogledati takva odijelca, koja onda i za doma mogu koristiti. 

tribe
    20. Kolovoz 2018. 09:18

sto se tice pelena ja bas nisam bila zadovoljna sa teta violeta vel. 1 jer je moj malisa imao zutilo i mnogo je piskio a pele su propustale. pored toga on se rodio jako mali sa svega 2.800 kg pa su mu bile i siroke, tako da bih za sve bebe koje se rode sa zutilom i "sitne" su po rodenju preporucila babylove iz dm vel 1. meni su se licno pokazale kao najbolje, mada probala sam sve od pampers premium do nekih bezveznih.

• Kani07
    20. Kolovoz 2018. 09:25

Maggie85

Luks, ovo za nespretno oblačenje malih beba u majčice i hlačice ima smisla, i super mi je što imamo vas iskusne mame koje nas često na to podsjećaju. Gledala sam jučer ta odijelca, ali ne medo (debela), već ovakva kakvo je ovo plavo tvoje, ali sva su mi bila onog "piđama" materijala pa mi nekako glupo da beba u tome ide doma. I onda mi kaže muž da beba ne zna jel u piđami ili nije i ima potpuno pravo. Ne vjerujem samoj sebi kakve gluposti pričam jer inače se ni ja ne zamaram takvim stvarima.Tako da ću još malo pogledati takva odijelca, koja onda i za doma mogu koristiti.

Ja sam za ove jednodjelne kombinezone ima ih bas lijepih za kupit po meni je ovo navlacenje na glavu komplicirano za male bebe .Bebi treba da bude toplo i udobno ,navuci na glavu pa hlacice posebno pa carapice padaju jos ako su gladni prije presvlacenja onda vriste dok im sve to navuces i ziv se preznojis 😂😂.Ali to je moje misljenje sad ko voli nek izvoli.

💜Karla💜Nicol💙Anton

• iamhappy
    20. Kolovoz 2018. 09:30

Jutro curke, evo me s kontrole. 18+1, kaze sve ok, jedino sta je rekao da je curka nesto veca pa da bi me poslao za glukozu, a onda je pogledao i rekao da je od pocetka tako pa cemo vidjet za mj dana na sljedecim mjerama. Nije mi dao da ista obavljam. Sve drugo ok. Mislite da se trebam brinuti zato sta je malo veca?

• zvrkica
    20. Kolovoz 2018. 09:38

Slažem se za ta oblačenja i da je praktičnije jednodijelno odjelce. Iako je za spavanje uglavnom kao..
    Ja ću ju na početku u to oblačiti, briga me 😂😂 nemajka 

Baš sam gledala na NEXTu ima divnih, 3 kom za 160 kn

zadranka86
    20. Kolovoz 2018. 09:40

Cureee..juce ja i muz na veceru tj pizzu..ja narucim vegetarijanu i pojedem ju cilu bila superrr jos gore bude ona svjeza rikola naila se do kraja ispila radenske..sidili jos po ure i ca..i meni odjednom poceli grcevi kao da cu dobit sracku...toooliko jaki..i odjednom loseeeee tolikooo loseee da mi se pocelo crnit pocela se znojit nogle gotove odjetim klecaju nema samo cekam kad cu se srusit...i tako bice jedno par min meninko vjecnost..ODJEDNOM NAGON ZA POVRACANJE I POVRATIM ...tu se doslovno preporodim spasim..posli je bilo ok u par navrata san jos osjetila nelagodunu trbuhu ali bilo sve ok...SAD SE TOLIKOO BOJIM SVASTA MI PADA NA PAMET KAKO MI JE TAKO POZILO TOLIKOO DA SAN SE SKORO I SRUSILA...da nisan onublistetiju pokupila ...mozda gluposti pricam al san sva u strahu da se nisan s cim zatrovala radi moje bebice...ili jednostavno minje naskodilo..Cure sto vi mislite

url=https://lilypie.com]

• Kani07
    20. Kolovoz 2018. 09:54

iamhappy

Jutro curke, evo me s kontrole. 18+1, kaze sve ok, jedino sta je rekao da je curka nesto veca pa da bi me poslao za glukozu, a onda je pogledao i rekao da je od pocetka tako pa cemo vidjet za mj dana na sljedecim mjerama. Nije mi dao da ista obavljam. Sve drugo ok. Mislite da se trebam brinuti zato sta je malo veca?

Moja curka je bila veca i dosta krupna beba i matletirali su me s tim gukom,rodena je ranije i imala 4 kg sve je bilo uredu s nalazima.

💜Karla💜Nicol💙Anton

• Kani07
    20. Kolovoz 2018. 09:59

zvrkica

Slažem se za ta oblačenja i da je praktičnije jednodijelno odjelce. Iako je za spavanje uglavnom kao..
    Ja ću ju na početku u to oblačiti, briga me 😂😂 nemajka

Baš sam gledala na NEXTu ima divnih, 3 kom za 160 kn

Ha ha nemajka,ima tako stosnih a udobni kombinezona ja sam svojim curam narucivala iz Nexta i Gap.Ja kad vidim bebu 2-3 mjeseca u trapericam meni se kosa dize ali svak ima svoj ukus.

💜Karla💜Nicol💙Anton

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.