Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ana89
    20. Kolovoz 2018. 11:35

truskawka

Enna010

Truskawka ovo znojenje je strasno bila sam se prepala da nije znak neceg pa sam googlala i kaze moze biti secer ali ne mora puno trudnica kroz isto prolazi usljed hormona

Meni je secer dobar, tj na rezultat ogtt-a dr nije nista komentirao tako da je valjda to sve ok..
    Ma em nas vrucine ubijaju, sparina konstantna, pa hormoni, pa mene jos i sinusi muce tak da jedva disem i sve to skupa tjelo se preznojava..al mi je fascinantno kako inace prije mi nikad noge nisu bile vruce uvijek su bile hladne i morala sam ih grijati sa vrucom vodom svaku vecer prije spavanja, a sad su toliko vruce da sam ih jucer sa ful hladnom vodom poljevala samo da mogu zaspati da ih malo ohladim..ahh ti hormoni hahaha

Ja promijenim 5 gaća na dan zbog znojenja u ženskim dijelovima i donjem dijelu leđa.  Ne toliko majice i to. Svugdje di idem, gaće u torbici 😂

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

truskawka
    20. Kolovoz 2018. 11:37

Pepe bas vam je lijepo..uzivajte i za nas koji se pacamo doma j znoju u krevetu 😔😅

Zadranka mozda je suvisno da ti i ja nesto pricam, ali i ja mislim da je to samo do toga da si se mozda prejela ili ti je nesto od namirnica zasmetalo i zato si tako reagirala, dobro je sto si izbacila odmah taj visak i mislim da ne bi trebala biti u tolikom strahu, a to sto te sad protjetalo tako na wc je zato sto si u strahu i panika ti odmah aktivira crijeva..pa opusti se sve je super

❤N i V💙

zadranka86
    20. Kolovoz 2018. 11:40

Bruna92

Zadranka, ma najvjerojatnije ti nesto nije dobro sjelo, nista strasno nije u pitanju… Ista stvar se meni nedavno dogodila, pojela sam musaku koju sam dan prije spremala za rucak a ostatak stavila u frizider… Sutradan pojedem taj ostatak (ne znam zasto, inace nemam obicaj jesti ostatke u trudnoci), i nakon pola sata uzas, vrucina, slabost, povratila, odradila turu na wc-u i sutradan ko nova… Bolje da odmah izbacimo sta ne valja, organizam se tako brani. Biti ce to sve dobro 😊
    Du1988kupila sam Kunert taj dan, a mail na koji sam im pisala je shop@djecjakolica.eu pa vidi. Ta freeon mi isto izgledaju dobra ali nisam ih uzivo vidjela. Sta je tu je sad 😁

Jell aj sad mi je lakse i to je bilo meso u pitanju pa eto vis simptomi ka u mene i sve ok...nadam se da ce tako i kod mene sutra biti kao da nista nije ni bilo...vec sad mi je lakse nakon vc-a ali onaj nelagodan osjecaj jos me drzi..pijem kolu kazu dobra za takve probleme racunam da mi se smiri to sbe unutra i kuham si juhu..danas cu sve lagano jest...jaoooo meni jesan se sva prestrasila

truskawka
    20. Kolovoz 2018. 11:41

Ana89

truskawka

Enna010

Truskawka ovo znojenje je strasno bila sam se prepala da nije znak neceg pa sam googlala i kaze moze biti secer ali ne mora puno trudnica kroz isto prolazi usljed hormona

Meni je secer dobar, tj na rezultat ogtt-a dr nije nista komentirao tako da je valjda to sve ok..
    Ma em nas vrucine ubijaju, sparina konstantna, pa hormoni, pa mene jos i sinusi muce tak da jedva disem i sve to skupa tjelo se preznojava..al mi je fascinantno kako inace prije mi nikad noge nisu bile vruce uvijek su bile hladne i morala sam ih grijati sa vrucom vodom svaku vecer prije spavanja, a sad su toliko vruce da sam ih jucer sa ful hladnom vodom poljevala samo da mogu zaspati da ih malo ohladim..ahh ti hormoni hahaha

Ja promijenim 5 gaća na dan zbog znojenja u ženskim dijelovima i donjem dijelu leđa. Ne toliko majice i to. Svugdje di idem, gaće u torbici 😂

A meni se vise glava i lice znoje..zna me u noci probuditi kako mi kapi znoja teku niz lice i skakljaju me..i onda prodjem rukom po licu i skuzim da sam toliko mokra kao da sam uronila glavom u vodu, a i kosa je isto tako mokra i jastuk..uzas 😱🤯

❤N i V💙

Bruna92
    20. Kolovoz 2018. 11:49

zadranka86

Bruna92

Zadranka, ma najvjerojatnije ti nesto nije dobro sjelo, nista strasno nije u pitanju… Ista stvar se meni nedavno dogodila, pojela sam musaku koju sam dan prije spremala za rucak a ostatak stavila u frizider… Sutradan pojedem taj ostatak (ne znam zasto, inace nemam obicaj jesti ostatke u trudnoci), i nakon pola sata uzas, vrucina, slabost, povratila, odradila turu na wc-u i sutradan ko nova… Bolje da odmah izbacimo sta ne valja, organizam se tako brani. Biti ce to sve dobro 😊
    Du1988kupila sam Kunert taj dan, a mail na koji sam im pisala je shop@djecjakolica.eu pa vidi. Ta freeon mi isto izgledaju dobra ali nisam ih uzivo vidjela. Sta je tu je sad 😁

Jell aj sad mi je lakse i to je bilo meso u pitanju pa eto vis simptomi ka u mene i sve ok…nadam se da ce tako i kod mene sutra biti kao da nista nije ni bilo…vec sad mi je lakse nakon vc-a ali onaj nelagodan osjecaj jos me drzi..pijem kolu kazu dobra za takve probleme racunam da mi se smiri to sbe unutra i kuham si juhu..danas cu sve lagano jest…jaoooo meni jesan se sva prestrasila

Nemoj se brinit, samo cinis gore i sebi i bebi... Danas lipo lagano, juhica, lagana hrana, pij tekucine i lezi i odmaraj. Sutra ce biti sve dobro, i ove vrucine i ludo vrijeme djeluje na nas a tu su i hormoni... Samo se probaj opustiti i vidit ces da ce biti sve dobro 😘

truskawka
    20. Kolovoz 2018. 12:07

Evo jedna prigodna za sve nas svjetlucave 😅😂😂😂

❤N i V💙

Bruna92
    20. Kolovoz 2018. 12:20

Spominjale ste i autosjedalice i voznju s njima i bez njih...
    S obzirom da sam studirala promet i tema diplomskog rada su mi bili sigurnosni pojasevi i autosjedalice izmedu ostalog, mogu vam sa sigurnoscu savjetovat da nikad, ali bas nikad ne vozite dijete bez AS... Nema te snage, volje i ljubavi koja se zadrzat bebu u vasim rukama u slucaju prometne nesrece... Svako tijelo i predmet u autu u slucaju prometne leti prema naprijed ili u stranu (ovisno o strani udarca) tezinom uvecanom bar 5 puta (naravno ovo se odnosi na osobe koje nisu vezane)... 
    Zato se nemojte zezati s tim, stvarno nije za potrebu, pojasevi i AS su napravljeni s razlogom...
    Oprostite na "pametovanju", imam samo najbolje namjere...

Ana89
    20. Kolovoz 2018. 12:31

truskawka

Evo jedna prigodna za sve nas svjetlucave 😅😂😂😂

Znači žene su vampiri iz one sage 😂😂😂

url=https://daisypath.com]

mmama2
    20. Kolovoz 2018. 12:33

Bruna92

Spominjale ste i autosjedalice i voznju s njima i bez njih…
    S obzirom da sam studirala promet i tema diplomskog rada su mi bili sigurnosni pojasevi i autosjedalice izmedu ostalog, mogu vam sa sigurnoscu savjetovat da nikad, ali bas nikad ne vozite dijete bez AS… Nema te snage, volje i ljubavi koja se zadrzat bebu u vasim rukama u slucaju prometne nesrece… Svako tijelo i predmet u autu u slucaju prometne leti prema naprijed ili u stranu (ovisno o strani udarca) tezinom uvecanom bar 5 puta (naravno ovo se odnosi na osobe koje nisu vezane)…
    Zato se nemojte zezati s tim, stvarno nije za potrebu, pojasevi i AS su napravljeni s razlogom…
    Oprostite na "pametovanju", imam samo najbolje namjere…

Koju as vi uzimate, posto imas iskustva?

Pticaselicazgst
    20. Kolovoz 2018. 13:04

Pozdrav svima, 
    Da vam se kratko javim 🤗 
    Prekrasne busice i trudnice sam vidila. 😍😍 allie imamo istu haljinu 😎
    Kako sam zadnjih dana bas dosta u pokretu ne osjetim malenu bas tako cesto ko prije, ne znam dal se trebam brinut oko toga.. ja se nadam da je sve ok, javi se ona ali dosta slabije nego prije 😪
    Deff bebac u as, tu uopce nema razgovora. Sigurnost je najvaznija. 
    Slatku robicu ste kupile 😍😍 ja danas uzela u pepcu zimsku kapicu 🙂 ono medo odjelo sam uzela vec, nadam se da ce joj bit toplo u tome.. ispod bodi dugih rukava i jos carapice, pokrijem je dekom i to je to. I kapica naravno 😎
    Zadranka previse se brines.. ako si povratila nije cudo da se sutradan isto osjecas malo osamuceno, to ce proc. Ipak he povraćanje tesko za organizam, al bitno da si sve izbacila van 🤗 oporavak ce bit brzi, probaj pit jogurte i kefir da sto brze obnovis crijevnu floru.
    Miranda dobro nam dosla nazad 🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.