Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mmama2
    20. Kolovoz 2018. 10:01

zadranka86

Cureee..juce ja i muz na veceru tj pizzu..ja narucim vegetarijanu i pojedem ju cilu bila superrr jos gore bude ona svjeza rikola naila se do kraja ispila radenske..sidili jos po ure i ca..i meni odjednom poceli grcevi kao da cu dobit sracku…toooliko jaki..i odjednom loseeeee tolikooo loseee da mi se pocelo crnit pocela se znojit nogle gotove odjetim klecaju nema samo cekam kad cu se srusit…i tako bice jedno par min meninko vjecnost..ODJEDNOM NAGON ZA POVRACANJE I POVRATIM …tu se doslovno preporodim spasim..posli je bilo ok u par navrata san jos osjetila nelagodunu trbuhu ali bilo sve ok…SAD SE TOLIKOO BOJIM SVASTA MI PADA NA PAMET KAKO MI JE TAKO POZILO TOLIKOO DA SAN SE SKORO I SRUSILA…da nisan onublistetiju pokupila …mozda gluposti pricam al san sva u strahu da se nisan s cim zatrovala radi moje bebice…ili jednostavno minje naskodilo..Cure sto vi mislite

Jel bilo gore nekih jaja ili sl nesto? Ja sam uvjerena da ti je krivo sjelo i super je ustvari da si odmah to iznacila van ;)

url=https://lilypie.com]

Ana89
    20. Kolovoz 2018. 10:07

mmama2

zadranka86

Cureee..juce ja i muz na veceru tj pizzu..ja narucim vegetarijanu i pojedem ju cilu bila superrr jos gore bude ona svjeza rikola naila se do kraja ispila radenske..sidili jos po ure i ca..i meni odjednom poceli grcevi kao da cu dobit sracku…toooliko jaki..i odjednom loseeeee tolikooo loseee da mi se pocelo crnit pocela se znojit nogle gotove odjetim klecaju nema samo cekam kad cu se srusit…i tako bice jedno par min meninko vjecnost..ODJEDNOM NAGON ZA POVRACANJE I POVRATIM …tu se doslovno preporodim spasim..posli je bilo ok u par navrata san jos osjetila nelagodunu trbuhu ali bilo sve ok…SAD SE TOLIKOO BOJIM SVASTA MI PADA NA PAMET KAKO MI JE TAKO POZILO TOLIKOO DA SAN SE SKORO I SRUSILA…da nisan onublistetiju pokupila …mozda gluposti pricam al san sva u strahu da se nisan s cim zatrovala radi moje bebice…ili jednostavno minje naskodilo..Cure sto vi mislite

Jel bilo gore nekih jaja ili sl nesto? Ja sam uvjerena da ti je krivo sjelo i super je ustvari da si odmah to iznacila van ;)

Slažem se. Nešto krivo si ubacila u sebe i odmah izbacila i sad je ok :) 
    A za bodiće, imam ih 62 koliko ću, dobila od neke mame. Više ništa ne kupujem. Ima da ih mali iznosi dok može.

url=https://daisypath.com]

Miranda
    20. Kolovoz 2018. 10:12

Maggie drago mi je da se tvrdoglavac javio 😘 Ja imam paranoje da ne razlikujem uvijek koja beba se javi pa da mozda necu skuzit ako samo jedna bude aktivna a druga duze vrijeme ne bude 🙄 Kuzim da je saomo paranoja ali kad me opere....
    Iamhappy bez brige, pogotovo ako je od pocetka beba veca. 😊 Neke mrvice su jednostavno malo vece, ovisi o genetici. 
    Zadranka sad ti je dobro? Listerioza vise udara donji dio probavnog sustava nego gornji. I ne bi prestalo cim si povratila, simptomi traju duze i uz probavni ceste su i glavobolje, bolovi u misicima, vrucica. Ne brini ako je sve proslo kad si povratila 😘

AllieH
    20. Kolovoz 2018. 10:14

Ja sam sinoć gledala Next, raspametila sam se. 
    Meni dolazi rodbina iz USA sredinom 9. mjeseca, rekli su da im sastavim listu što mi treba pa će donijeti i sad nisam pametna da im naručujem robicu, jer nije to ni kod nas ništa skupo. Tamo se u Targetu onesie nađe za 10$ po 3kom i sl. 
    Našla sam si super torbu za pelene, kontam naručiti i Ergobaby 360, počela sam gledati i baby monitore i tako... Ima tko preporuku za neki dobar baby monitor s kamerom? 

I cure koje već imaju bebu, a da ste koristile kolijevku... Do koliko mjeseci beba otprilike stane u klasičnu kolijevku, gledam da su dimenzije 40x90cm. 

Luka ❤

Ana89
    20. Kolovoz 2018. 10:18

Koliko treba nalazu ICT- a da dođe do ginekologa? Moram taj neizravni coombsov test raditi i mislim si da idem prije ako se čeka dulje..da do pregleda bude gotov. Radi se o odjelu bolnice u Puli koji ga radi.  😂😂

url=https://daisypath.com]

Maggie85
    20. Kolovoz 2018. 10:20

Miranda, jesi ti bila rekla da uzimaš Heferol? Ja sam ga uspjela dobiti od liječnice opće prakse, na svoju ruku, ali nisam još počela uzimati jer u uputi piše da se treba savjetovati s dr. ako se uzima levotiroksin, a ja uzimam Euthyrox. Što sad?
    Moja mi dr. gin. zbog niskog feritina (ali dobrog željeza) nije ništa htjela propisati, samo je rekla da pijem aroniju, tj. da si uzmem neki sokić, a ne znam hoće li to biti dosta.

luks
    20. Kolovoz 2018. 10:31

Maggie85

Luks, ovo za nespretno oblačenje malih beba u majčice i hlačice ima smisla, i super mi je što imamo vas iskusne mame koje nas često na to podsjećaju. Gledala sam jučer ta odijelca, ali ne medo (debela), već ovakva kakvo je ovo plavo tvoje, ali sva su mi bila onog "piđama" materijala pa mi nekako glupo da beba u tome ide doma. I onda mi kaže muž da beba ne zna jel u piđami ili nije i ima potpuno pravo. Ne vjerujem samoj sebi kakve gluposti pričam jer inače se ni ja ne zamaram takvim stvarima.Tako da ću još malo pogledati takva odijelca, koja onda i za doma mogu koristiti.

hehe bebe stvarno ne znaju jesu u piđami ili ne, tj. malim bebama je sve piđama, kad samo jedu i spavaju. Ja nisam imala topla plišana, već samo obična pamučna, jer sam rodila u proljeće pa samo to koristili samo 2 mj, ali sada ću se opskrbiti sa više njih... Jer već je neko i spomenuo, kad beba želi jest ona vrišti tako da zaboli ju briga u čemu je :) :) a lakše je, pogotovo po kući, imati bodi i odjelce, najpraktičnije. A ova debela medo odijela, njih preko svega kad se ide vani.
    Imamo i mi u splitu next, baš ću pogledati i kod njih, iako sam ja najviše za malu bebu kupovala h&m i c&a...

Lovre

Nunii
    20. Kolovoz 2018. 10:48

zadranka86

Meni se to nekad zna dogoditi.Najvise kad jedem kasnije. Uglavnom osjecaj da moram na wc i ko da mi se povraca,ali kasnije bude ok. Samo da me u tom trenu nitko ne dira jer popizdom kad mi je zlo,a neko se mota oko mene.

zadranka86
    20. Kolovoz 2018. 10:49

Cure evo ode cu da ne pisem svakoj posebno..nije bilo jaja..znaci povrce i sir sve ubiti peceno sem te rikole friske...znaci povratila san nakon pola sat i bilo je lakse ali nisam sve samo kao da san povratila onaj visak ...posli bilo ok..Ali evo sad sam na vc u sidila sat vrimena valjda mi od jucer sve sad proradilo ono bass..Da prostite nije sracka ali malo meksa stolica je..sad me bass posteno iscistilo..Jaoooo cure mene samo strah da nije listerija..nadam se da nije..izadem nakon sto god i vidi sto me doceka...BASS SAN JAKOOO UPLASENA

zadranka86
    20. Kolovoz 2018. 10:53

Miranda

Maggie drago mi je da se tvrdoglavac javio 😘 Ja imam paranoje da ne razlikujem uvijek koja beba se javi pa da mozda necu skuzit ako samo jedna bude aktivna a druga duze vrijeme ne bude 🙄 Kuzim da je saomo paranoja ali kad me opere….
    Iamhappy bez brige, pogotovo ako je od pocetka beba veca. 😊 Neke mrvice su jednostavno malo vece, ovisi o genetici.
    Zadranka sad ti je dobro? Listerioza vise udara donji dio probavnog sustava nego gornji. I ne bi prestalo cim si povratila, simptomi traju duze i uz probavni ceste su i glavobolje, bolovi u misicima, vrucica. Ne brini ako je sve proslo kad si povratila 😘

Miranda juce san povratila kao rekla bi samo taj visak i odma san dosla sebe..stalo sve ono sto je bilo crnilo znoj klecaji nogu ..dodem sebi..Ali saddd upravo me potiralo u vc nije proliv ali san sidila sat vrimena na vc ..Bass me iscistilo vjerojatno to je sve ono od jucer..Uplasena san jako da nije listerija pogotovo sto me sad tako iscistilo..Molim te MIRANDA daj nedto reci jel moguce da san toliki peh i da bi ovo upucivalo na to...Inace san ok..nemam nikave bolove nista sve ok..samo sto me bass procistilo sad
    ..😢😢😢😭😭

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.