Cure, ja budna, ne da mi vrag spavati. Nisam cijeli dan osjetila bebu, pa čak ni sad tokom noći, kad inače bude najaktivnija... ali baš ni najmanji pokret... čak mi se čini da je trbuh nekako omekanio... baš ludim polako... gurkam, mazim, bockam trbuh i opet ništa...
ja kao padobranac ne mogu upratiti sve ali vidjela sam neke divne buse❤️
Cure nadam se da nisam jedina ja se u zadnje vrijeme preznojavan nenormalno.. preko dana je kao i izdrzljivo ali preko noci uzass mijenjam robu po 2-3 puta koliko mokra bude. Inace nisam sklona znojenju cak ni po velikim vrucinama ne mogu se vise prepoznati😅
Nisi jedina..ja moram 3 jastuka promjeniti, presvuci se barem jednom ili dva puta i susim kosu usred noci..a isto nisam nikad bila sklona znojenju..i evo sad vec skoro 2 mj se toliko preznojavam bilo vruce bilo hladno ja mokra svaku noc..uzas
❤N i V💙
Maggie, si uspjela sta zaspati? Se malac pokrenuo? Ako nije, nemoj se muciti, odi na hitnu. Bas su mi jucer moje cure pricale da je kasnije bitno osjetiti ih svaki dan. I da su i one imale napadaje panike. Ja sam uvijek za to da sebe smiris, jer tolika briga isto nije dobra, ni za tebe ni bebu. Vjerujem da je sve u redu ❤
Luka ❤
Cure, ja budna, ne da mi vrag spavati. Nisam cijeli dan osjetila bebu, pa čak ni sad tokom noći, kad inače bude najaktivnija… ali baš ni najmanji pokret… čak mi se čini da je trbuh nekako omekanio… baš ludim polako… gurkam, mazim, bockam trbuh i opet ništa…
Meni se beba koja je inace aktivnija jucer cijeli dan nije javljala uopce i evo danas ujutro mi se malko javila tako da ne brini..imaju valjda i one svoje mirnije i zivahnije dane hihi
❤N i V💙
Maggie,
da li se javio? Mislim da samo ima svoj lijeni dan (desavalo mi se) i da je bio aktivan kad si i ti bila, pa nisi osjetila. I meni juce nije bilo jakih udaraca, sto odjednom odluci biti mirno, ne znam. Ali bas se skoro sve zene zale. Od 28 nedelje krece brojanje pokreta. Tako da nisi ni ti jos u toj fazi, jos treba za dvije nedelje da poraste i da mu ocvrsnu kosti. Javi nam situaciju.
Barbie,
takodje se nadam da ce danas biti aktivniji. Jesu nam bebe ljenivci xD
Ja budim svoju, da se poigramo, i osjetim je, alii ne udara jako ni sada.
Cure, ja budna, ne da mi vrag spavati. Nisam cijeli dan osjetila bebu, pa čak ni sad tokom noći, kad inače bude najaktivnija… ali baš ni najmanji pokret… čak mi se čini da je trbuh nekako omekanio… baš ludim polako… gurkam, mazim, bockam trbuh i opet ništa…
Meni se bebon javio sinoć u jedan ujutro. Nakon cijelog dana slabe aktivnosti. Partijao je do cca 1 i pol. Bez brige Maggie, javit će se, bila sam i ja zabrinuta, onda sam se smirila i bebonn se javio 😍😍😍
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Maggie, i ja sam svog jako malo osjetila jučer. a dan prije je lupao kao veliki na plaži. nije se još javio jačim udarcem. malo me je frka, ali pretpostavljam da je normalno da imaju više i manje aktivne dane. odnosno, da mi manje osjetimo poneke dane.
Maggie, i ja sam svog jako malo osjetila jučer. a dan prije je lupao kao veliki na plaži. nije se još javio jačim udarcem. malo me je frka, ali pretpostavljam da je normalno da imaju više i manje aktivne dane. odnosno, da mi manje osjetimo poneke dane.
Ja to pripisujem njihovom okretanju. Oni se jos uvijek mogu okretati svakako, imaju dosta prostora i da sve zavisi od polozaja kako se namjeste, plus Barbie, nama je posteljica prednji zid, pa nekada i jos manje osjetimo. I ja sam stvarno to imala, ludila, i vjer cu opet imati. Javljate kad udare.
bok cure, bome i ja sam natrag na poslu, i sad mislim da je to to do 15.11., tako sam nekako planirala raditi, ako se budem dobro osjećala, s tim da ću zadnjih mjesec dana vjerovatno radit pola radnog vremena...vidit ću
Što se tiče izlaska bebe iz rodilišta, ja sam u Splitu rodila prije 4 god, nitko nam nije uvjetovao kako izaći sa ili bez AS, ali mi smo sa AS izašli, u bijelom medo odjelcu iz h&m koje je već neko ranije postavio. Nisam o tome još razmišljala, ali vjerovatno ćemo opet u tome, samo ćemo ispod imati jednodjelno odjelce tanko i bodi. Skužit ćete vrlo brzo da majice i hlačice tj odvojeno za male bebe ispočetka nije praktično, tj bebu tlačite dok je obučete, a i svako malo bljucne ili se pokaka i onda sve opet skidaj i oblači. Ja sam ta jednodjelna sa zatvorenim na stopalima kupovaala u C&A, npr tada je u h&m bilo ali bez zatvorenih stopala... šaljem sliku! A što se tiče splitskog rodilišta, to provjereno znam da za bebu se ništa ne smije nositi, sve je njihovo - do izlaska.
Lovre
Sortiraj odgovore
Najstariji