Jutro curke ☺️
Vidim hrpu lijepih trbuscica 😍 I moj je vec velik, isto ne vidim stanje dole, pocinje zanimljiv period 🤣🤣
Nego htjela sam vas ispitat, jeste li obracale paznju na otkucaje svog srca? Meni je tlak nizi stalno, al sam primjetila kad mjerim da mi otkucaji redovno budu povecani… ono vec nakon najmanjeg napora, tipa penjanja po stepenicama, znaju mi skocit na 130… imam smartwatch pa bacim oko kolko su mi od kad sam to primjetila i bas stalno budu iznad 80-90 pa sve do 130 kod najmanjeg napora. Logicno mi da su uvecani otkucaji u trudnoci, al ne znam kolko je normalno, pa podijelite malo iskustva kak je kod vas dok ne odem do doktora i pitam 😅
I jos jedno pitanje, mame zimakih beba, kako ste oblacile bebe za izlazak iz rodilista? Znam da nije preporucljivo oblaciti jakne i kombinezone prije stavljanja u sjedalicu pa nisam pametna kaj napraviti… toplije ga obuci i pokriti dekom? Prvi mali j roden u 6. mjesecu pa nismo imali tih problema, a sad sam bas u dilemi kaj i kako pripremit 😁
Ne mjerim otkucaje al skuzim da su povecani, tipa tako sta kazes kad se penjem uz stepenice i slicno, znaci samo kod nekog blagog napora, bas se uspusem cijela 🤣🤣
bruna, hvala sto si me se sjetila! taman sam suzila izbor na njih i na FreeOn fashion trio…moram otici uzivo pogledati, mada mislim da u Zadru nigdje nema Kunert za pogledat uzivo! Kakvi su kotaci? Svidja mi se sto se kosari moze regulirati blagi nagib kod bebine glavice! Puno mi znaci kad iz prve ruke cujem iskustva.
Ma nema na cemu 😊
Pa cine mi je okej, cvrsti, ali s obzirom da su punjeni zrakom uvijek postoji mogucnost da se probuse. Teta u ducanu mi je rekla da to nazalost ne ulazi u reklamaciju ali ako se to dogodi, za 30kn ima kupiti onaj unutarnji dio pa se to napuni... To mi se cini okej ali nadam se da do toga nece doci.
Jako mi se svidjelo sta ima onu hrpu amortizera, cak 6, pa se bas dobro prilagodavaju podlozi.
Posalji im mail pa pitaj dal imaju gdje u Zadru, tako sam ja pitala za Split 😊
bruna, ako nisi vec definitivno odlucila, pogledaj i ova FreeOn sto sam rekla-meni super izgledaju, kotaci su punjeni gelom i kosara isto ima blagi nagib. I do kraja mjeseca su na akciji u Bubamari. Na koji mail si slala?
url=https://lilypie.com]
Ajme nema me par sati i vec ste uspjele napisati 5str 🙈🙈🙈
Apropo ovog sto se lily desilo s kolicima..ja ne znam koji je vrag tim ljudima sto se nabijaju na ledja nekom, eto meni isto jucer frajer se gura u redu na blagajni s kolicima na mene, a vidi da imam trbuh do zuba i da mi nije dobro jos sam pred njim uzela flasicu iz frizidera (na blagajni) i stavljala si na celo i vrat jer mi je pozlilo u sekundi i ovaj se nabila li ga se nabija, bila mama ispred mene i frajer doso s kolicima do nje (znaci pored mene) u lidlu na blagajni, onak uski prostor i ovaj samo ide ne jebe njega nista..pa skoro sam ga udavila i bi da mi nije pozlilo..uzas
Mateja meni su otkucaji uvijek oko 100, a valjda da imam neki napor onda su sigurno i vise od 150..strasno..a tlak nizak da nemre bit nizi..
Btw svima su vam lijepi trbusi 😘😘
❤N i V💙
Jp su jednokratne pelene 🙈🙈 ovo puflasto je medo odjelce da 😂😂 Zadranka al ne smije kosara od kolica u auto, to jedino ak pjehake idete doma :/
Sto se tice oblacenja beba za izlazak iz rodilista ja stvarno nemam blage i uopce ne razmisljam o tome, pripremit cu sve pa sto mi bu u tom trenu trebalo..al imat cu onu dekicu/jastuk pa cu ih u to umotati najvjerojatnije za izlazak, dugi bodi i kapica..ostalo po potrebi..ugl vidjet cu ovisno o vremenu i ovisno o tome sto ce nam preporuciti u rodilistu
❤N i V💙
Jp su jednokratne pelene 🙈🙈 ovo puflasto je medo odjelce da 😂😂 Zadranka al ne smije kosara od kolica u auto, to jedino ak pjehake idete doma :/
Ja sam pitala sestru i kaze da ju oba puta nisu pustili van iz rodilista bez kosare, znaci ne AS nego bas kosara. Ocito to ovisi od rodilista do rodilista jer ona je rodila u jednom gradu, a do kuce je imala mrvu manje od sat vremena voznje i to su u rodilistu znali..tako da eto..
❤N i V💙
Cure nemojte se saliti s time pls :( :( sve mogu prozvakat al ne zajebanciju u prometu.. seki bi rekla al bez zajebancije, da nade i prijavi tu sestru!! Nikada, nikada dijete u auto bez as.. najcesce se nesrece dogode 300 metara od kuce!! U auto u as beba ide u robici pa se pokrije dekicom, kasnije mozete zakopcati dijete u as pa obuci jaknu onako naopako odnaprijed na njih, preko pojasa.. stavit cu slike kasnije.. nikakve jakne, skafanderi itd izmedu pojasa i bebe, eventualno nesto skroz tanko.. prst smije stati samo izmedu tijela i pojasa od as
Ejj za otkucaje ko napisa (citam u prekidima xD), ja ns znam koliki su mi tacno pri manjoj aktivnosti, ali uz stepenice sigurno prelaze 130 hahaha 😂 I u stanju mirovanja najcesce 80,90, a zna biti i 100. Mislim da se u trudnoci ispod 75 nije spustio xD Ne znam, mislim da covjek nije robot, masina i da svi drugacije funkcionisemo. Kao ukucas na netu, puls 90, ono gotov si, skracen ti zivot hhahah. Pa svima se nekad ubrza, i ne osjete... Drugo je kad ti bas smeta, osjecas lupanje i tezinu non stop... Ovo sve pricam jer sam opterecena sa pulsom i bas sam znala nekad provjeriti mami, tati, muzu, bratu 😂 Pa svi su nekad imali povisen, a jos nisu trudni hahahahha. I sad se udruzenje kardiologa sa Google ne bi slozilo sa mnom, ali po tom ispada da smo svi bolesni i to je to.
Meni je i preskakalo srce ponekad u trudnoci i prestalo... Valjda necu "riknuti" na porodu 😂 I pitacu sve u skolici oko tog.
Inace, dan je NEMA VAZDUHA, otekle noge, premorena jos uvijek od juce. Nervozna 😶 Samo da prespavamm.
Sortiraj odgovore
Najstariji