Evo da se javim..nisam cijeli dan nista citala i sad sam u zaostatku od 5 str pa cu to sitra procitati..bila na pregledu, preslusali oba srceka, pogledao cerviks i nije mi radio uzv 😔
Ali ja sam zadovoljna ovaj puta jer cerviks je isti kao sto je i bio, dao mi je tablete zeljeza, za ogtt nalaz nije nista rekao znaci sve u redu ocito, pitao me za kile kaze sve ok i rekao da obavezno odem otorincu na pregled radi sinusa, a do tad neka koristim sterimar i operil kao sto i koristim. A iduci pregled kad ce mi i uzv raditi je za 3 tjedna na moj rodjendan 🤗🤗 pa eto veselim se tome..sutra procitam sve do kraja i javim se. 😘😘😘
❤N i V💙
Truskawka smije li se operil u trudnoci koristiti? Ja sam prije t bila ovisna o spreju za nos, stalno zacepljen ali evo par mjeseci ih ne koristim. Je li mislis na operil za zacepljen nos? Dobro bi mi dosao ponekad moram priznati.
Ja sad za rucak radila pizzu tako dogovorila sa mamom od muza da cu ja to danas radit i sve ok kad ono krenem radit a ona se mota oko mene i kako ja to super radim itd a meni tlak na tisucu odma pa ono to je obicna pizza, tretiraju me ka da sam curica i ne znam nista napravit a vec 5g zivim s deckom/muzem i normalno kuham ono ne kuzim uopce.. Jos osip dobijem kad mi kaze curica ili djevojcica nasa nebi da imam 10g.. Morala sam se malo izjadat..
hahah ko da sam ja to pisala, točno te razumijem. A one bi se valjda družile sa nama i ne mogu da ne daju kakti "savjet" ili pohvalu a nama too ide na živce, pogotovo sada kad smo trudnice i divljaju nam hormoni. Ja sam jučer radila zagrebački i motam meso i stavljam šunku i sir, a ona meni a zašto ne motaš kontra po dužini da je ona tak radila na poslu, a ja kažem, nebudem tak motala jer mi se ne speče dobro i točka. Prije bi ju poslušala i napravila sve kak ona kaže ko da sam ja maloumna, ali sad više ne, kažem kulturno neću i radim po svome. Ona je stvarno ok, ali nekad mi ta "dobrota" ide na živce. Grozna sam
Noa 💙
Ne bi trebalo da boli poslije pregleda ne razumijem na koji nacin te pregleda? Mozda da promijenis ginekologa cula sam od cura razna iskustva i zaista ima svakakvoh gin.😕
Cure koje ste na cuvanju je li to podrazumijeva da ne izlazite iz kuce ili je ok izaci u setnju u pogledu sretanja ljudi s posla i sl
A dva put su me tako na taj nacin..pretpostavljam zbog mig usca jer san imala op.na njemu i zato ga takoo dobrooo iscackaju da vidu sto posto dal je zatvoreno
url=https://lilypie.com]
Drago mi je da su svi pregledi prošli dobro i čestitam na dečkiću, sad vodimo hehe.
Ovak, prgledi nisu ugodni, pogotovo ti u trudničkoj ambulanti, baš zaboli kad ti doktor gurne unutra ruku, ali bude skroz na kratko i poslije ok.
Vezano za odnose, taman kažem mužu, ajde kupi kondome jer me baš hormoni peru (zadnji put smo odnos imali 21.4. dan prije transfera) pa sam već malo luda hihi i kad pročitam na forumu da je jedna od vas napisala da je krvarila, tako da smo opet odustali jer se stvarno bojimo za našeg bebača. Predugo smo čekali da ostanem trudna i ne želimo upropastiti to sexom.
Daj mi recite vi koje ste dulje trudne, koje me pretrage sada slijede? OGTT, urin ili kks? Razmišlja li koja od vas da matične stanice donira u zakladu Ane Rukavine, jer ja hoću ukoliko bude sve u redu sa porodom i ne bude carski rez.
Noa 💙
Ja sad za rucak radila pizzu tako dogovorila sa mamom od muza da cu ja to danas radit i sve ok kad ono krenem radit a ona se mota oko mene i kako ja to super radim itd a meni tlak na tisucu odma pa ono to je obicna pizza, tretiraju me ka da sam curica i ne znam nista napravit a vec 5g zivim s deckom/muzem i normalno kuham ono ne kuzim uopce.. Jos osip dobijem kad mi kaze curica ili djevojcica nasa nebi da imam 10g.. Morala sam se malo izjadat..
hahah ko da sam ja to pisala, točno te razumijem. A one bi se valjda družile sa nama i ne mogu da ne daju kakti "savjet" ili pohvalu a nama too ide na živce, pogotovo sada kad smo trudnice i divljaju nam hormoni. Ja sam jučer radila zagrebački i motam meso i stavljam šunku i sir, a ona meni a zašto ne motaš kontra po dužini da je ona tak radila na poslu, a ja kažem, nebudem tak motala jer mi se ne speče dobro i točka. Prije bi ju poslušala i napravila sve kak ona kaže ko da sam ja maloumna, ali sad više ne, kažem kulturno neću i radim po svome. Ona je stvarno ok, ali nekad mi ta "dobrota" ide na živce. Grozna sam
Isto mi je, koliko god su dobri stvarno mi sve sad ide na zivce i svakakvi savjeti i te kao pohvale nebi da radim ne znam sta, samo vratim nazad pa mi se muz ljuti al jbg.. I ne volim ta nadgledanja i komentiranja dok nesto radim.. Koliko god su njegovi dobri nebi mogla zivit zajedno, no way.. SZUZ 😁
Drago mi je da su svi pregledi prošli dobro i čestitam na dečkiću, sad vodimo hehe.
Ovak, prgledi nisu ugodni, pogotovo ti u trudničkoj ambulanti, baš zaboli kad ti doktor gurne unutra ruku, ali bude skroz na kratko i poslije ok.
Vezano za odnose, taman kažem mužu, ajde kupi kondome jer me baš hormoni peru (zadnji put smo odnos imali 21.4. dan prije transfera) pa sam već malo luda hihi i kad pročitam na forumu da je jedna od vas napisala da je krvarila, tako da smo opet odustali jer se stvarno bojimo za našeg bebača. Predugo smo čekali da ostanem trudna i ne želimo upropastiti to sexom.
Daj mi recite vi koje ste dulje trudne, koje me pretrage sada slijede? OGTT, urin ili kks? Razmišlja li koja od vas da matične stanice donira u zakladu Ane Rukavine, jer ja hoću ukoliko bude sve u redu sa porodom i ne bude carski rez.
Meni je pregled ok jer stvarno u sekundi sve provjeri i bok, ne mogu se bas zaliti iskreno.. Rekao mi zadnji out da je sve super i da odlicno nosim i da nrma brige za mene..
21.4.taman za moje vjencanje 🤣😆
Da za zakladu, nisam jos sve istrazila al u planu mi je 😁
Ne mogu pohvatati ko je sta pisao haha, nisam navikla da budem odsutna ni pola dana xD
Pticice,
mislim da je to to, opusti se sada, sa bebacom je sve u najboljem redu :)) Imas i _svjesna sa svojim primjerom 😊
Luks,
cestirammm 😊 I pozdrav Lovri :))) 😍
Truskawka,
super i kod tebe vijestiii :) Vjerujem da bude krivo kada ne odradi uzv, ali najbitnije je da je ok sve i da je cerviks tako jak💪 Jaci od mog koji nosi jednu sitniju bebu 😋
Zadranka,
i ja imam ruzan osjecaj kada me "cackaju" dole, meni je ono silovanje xD Pisala sam vam i prije. Jednostavno sam preosjetljiva, pogotovo sad u trudnoci, ali sva sreca do sad me samo jednom za briseve dirali. Cerviks mjeri cervikometrijom i nadam se da ce ostati tako jos zadugo (do pred porod). A inace mislim da je oke to sve, doktor bi morao uociti otvaranje, opipati, znaci zatvorena si. Dalje samo otidji na taj privatni da detaljno sve saznas i vidis za mirovanje/terapiju eventualno neku.
Ana,
tigar gegice hahaha😍😍😍😍 Super za shoping :)
Mina,
SZUZ! Hahhahahaha. Ja ih isto nekad ne volim bez razloga xD Znam odvratna biti xD I nekad trunkicu osjetim kajanje, kada su dobri, ali to kratko traje hahahahha previse su mi se penjali na vrh glave, nema nazad 😂
Moja nemirnica cijeli dan skace 😍 Non stop sam je osjetila haha, tako reci, nije ni cudo sto se prepadnem kad onda umiri. Ovo je najljepsa uspavanka 😍😍😍😍
I ovo je predugacak post xD Ne smijem ovoliko izostajati hahaha
I da, trne mi obe sake :O I nekako me zateze gornji dio ruku, vise zglobova saka. Nije inace prvi put, jer sam pogrbljena, problem sa vratnim dijelom kicme, ali prvi put u trudnoci i nije bas u ovolikoj mjeri. Nadam se da prolazi sutra. Citala sam da i nije tako cudno u trudnoci ovo da se desi. Jbt, ja sve neke cudne simptome hahahha xD
Sortiraj odgovore
Najstariji