Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mina93
    14. Kolovoz 2018. 14:11

Ja sad za rucak radila pizzu tako dogovorila sa mamom od muza da cu ja to danas radit i sve ok  kad ono krenem radit a ona se mota oko mene i kako ja to super radim itd  a meni tlak na tisucu odma pa ono to je obicna pizza, tretiraju me ka da sam curica i ne znam nista napravit a vec 5g zivim s deckom/muzem i normalno kuham ono ne kuzim uopce.. Jos osip dobijem kad mi kaze curica ili djevojcica nasa nebi da imam 10g.. Morala sam se malo izjadat.. 

AllieH
    14. Kolovoz 2018. 14:24

Hahaha, ne valja kad hvale, ne valja kad prigovaraju, tko bi trudnicama ugodio! 
    Ptičice, vidis da je sve ipak okej 🙏 Samo pozitivno. 💙

Luka ❤

Ana89
    14. Kolovoz 2018. 14:28

Evo nas s pregleda. Imamo 35 cm i 735 g i sve je ok. Posteljica je straga, ali malo se spustila dolje. Zatvorena ko čep :)))

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Mina93
    14. Kolovoz 2018. 14:36

AllieH

Hahaha, ne valja kad hvale, ne valja kad prigovaraju, tko bi trudnicama ugodio!
    Ptičice, vidis da je sve ipak okej 🙏 Samo pozitivno. 💙

Nikad ja nisam ni bila za hvaljenje to mi otpocetka smeta.. Naucila sam da ko se hvali taj se kvari i nisam za tu stalnu paznju i sve, onda se osjecam previse nesamostalno i djetinjasto

Mina93
    14. Kolovoz 2018. 14:37

Ana89

Evo nas s pregleda. Imamo 35 cm i 735 g i sve je ok. Posteljica je straga, ali malo se spustila dolje. Zatvorena ko čep :)))

Samo nek se nastave dobre vijesti 😊😊

_svjesna
    14. Kolovoz 2018. 14:38

Joj Ana divne vijesti, kako vec toliki budu beboni u tim tjednima?? 👌
    Ivylee ma super ti OGTT, nemoj se brinuti nepotrebno. Urin ces vec srediti.
    Pticica kod mene je nuhalni u 13 tjednu bio 1.97, doktorici je to bilo ok, triple test nam je uredan, zasto se ti brines za svoj nuhalni?

Salatica9192
    14. Kolovoz 2018. 14:38

Ana, 
    😍😍🤗😊 superr, veliki bebonja  kad skontas da se sa 50cm normalno radjaju, a on ima 35cm, joooj 😍 rastemoo😊
    Mina,  
    hahahaha, razumijem te u potpunosti. 

_lily_0
    14. Kolovoz 2018. 15:01

Ljepo je doc i procitat toliko pozitive s pregleda cestitam svima neka se tako ljepe vijesti nastave siriti 😍😍😍

• Strudlica
    14. Kolovoz 2018. 15:03

Salatica9192

Ana,
    😍😍🤗😊 superr, veliki bebonja kad skontas da se sa 50cm normalno radjaju, a on ima 35cm, joooj 😍 rastemoo😊
    Mina,
    hahahaha, razumijem te u potpunosti.

Hahaha joooj Salatice toliki će i tvoj biti haha to ti je normalna veličina za te tjedne,otprilike malo bolje od 30cm haha ali me nasmija 

• Strudlica
    14. Kolovoz 2018. 15:05

Baš mi je drago da ste sve donese lijepe vijesti s pregleda 
    Mene je sinoć maleni slučajno lupuo nogom u trbuh i tako me zabolilo da sam sve prestrašila,ali sve je ok,bebica uredno kupka i javlja se 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.