Ja sad za rucak radila pizzu tako dogovorila sa mamom od muza da cu ja to danas radit i sve ok kad ono krenem radit a ona se mota oko mene i kako ja to super radim itd a meni tlak na tisucu odma pa ono to je obicna pizza, tretiraju me ka da sam curica i ne znam nista napravit a vec 5g zivim s deckom/muzem i normalno kuham ono ne kuzim uopce.. Jos osip dobijem kad mi kaze curica ili djevojcica nasa nebi da imam 10g.. Morala sam se malo izjadat..
Hahaha, ne valja kad hvale, ne valja kad prigovaraju, tko bi trudnicama ugodio!
Ptičice, vidis da je sve ipak okej 🙏 Samo pozitivno. 💙
Luka ❤
Evo nas s pregleda. Imamo 35 cm i 735 g i sve je ok. Posteljica je straga, ali malo se spustila dolje. Zatvorena ko čep :)))
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Hahaha, ne valja kad hvale, ne valja kad prigovaraju, tko bi trudnicama ugodio!
Ptičice, vidis da je sve ipak okej 🙏 Samo pozitivno. 💙
Nikad ja nisam ni bila za hvaljenje to mi otpocetka smeta.. Naucila sam da ko se hvali taj se kvari i nisam za tu stalnu paznju i sve, onda se osjecam previse nesamostalno i djetinjasto
Evo nas s pregleda. Imamo 35 cm i 735 g i sve je ok. Posteljica je straga, ali malo se spustila dolje. Zatvorena ko čep :)))
Samo nek se nastave dobre vijesti 😊😊
Joj Ana divne vijesti, kako vec toliki budu beboni u tim tjednima?? 👌
Ivylee ma super ti OGTT, nemoj se brinuti nepotrebno. Urin ces vec srediti.
Pticica kod mene je nuhalni u 13 tjednu bio 1.97, doktorici je to bilo ok, triple test nam je uredan, zasto se ti brines za svoj nuhalni?
Ana,
😍😍🤗😊 superr, veliki bebonja kad skontas da se sa 50cm normalno radjaju, a on ima 35cm, joooj 😍 rastemoo😊
Mina,
hahahaha, razumijem te u potpunosti.
Ljepo je doc i procitat toliko pozitive s pregleda cestitam svima neka se tako ljepe vijesti nastave siriti 😍😍😍
Ana,
😍😍🤗😊 superr, veliki bebonjakad skontas da se sa 50cm normalno radjaju, a on ima 35cm, joooj 😍 rastemoo😊
Mina,
hahahaha, razumijem te u potpunosti.
Hahaha joooj Salatice toliki će i tvoj biti haha to ti je normalna veličina za te tjedne,otprilike malo bolje od 30cm haha ali me nasmija
Baš mi je drago da ste sve donese lijepe vijesti s pregleda
Mene je sinoć maleni slučajno lupuo nogom u trbuh i tako me zabolilo da sam sve prestrašila,ali sve je ok,bebica uredno kupka i javlja se
Sortiraj odgovore
Najstariji