Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nunii
    14. Kolovoz 2018. 15:09

Bas mi je drago zbog svih pregleda danas❤

Za slatko prije pregleda mi je doktor u Hr rekao da je cista glupost isto ko i tuna da se ne smije jesti. Kaze da se trebaju tri konzerve dnevno kroz par godina da bi obolili i da jedem sve sto mi odgovara.To je sve osim piletine koja mi je uzasno odvratna.

Planirate tecajeve,a ja nista. Gleda od dma onaj baby bonus na youtube i panika me hvata. Oce li prihvatiti sisu,ocu li imati dosta mlijeka i sto ako moram dohranu? Kolko toga svega ide?A grcevi? Kolko cesto pelenu moram mijenjati? Kako ga obuc da mu ne bude vruce ili hladno? 😮 Nekad me uhvati nervoza zbog takvih pitanja,a nekad samo placem 😂
    S bracom nisam imala nikakvog problema oko nicega i sad dok moj bebon raste i sve nam je blize to upoznavanje,bas sam zbunjena. Mislim da ce majka letjeti avionom u 12 mjesecu 😂

• niky1107
    14. Kolovoz 2018. 15:10

Evo i nas sa pregleda, sve super. Cerviks je 34cm, a kad je ponovila mjerenje cak i vise. Zavisi kak uzme. Znaci da se produzio od zadnjeg pregleda. :)Zatvorena. Lakse mi je i sad uzivam do slj.pregleda za 2tj. 
    Ana, super i za tvoj pregled, pa to je vec velika beba 💙

Lora

Eni.6
    14. Kolovoz 2018. 15:16

Mene su pre 3 dana pocela uzasno boliti ledja(donji deo),ne mogu setat vise od 10 min  Desava li se jos nekom? 
    Ima li jos koja ovoliki trbuh u 5 mj? Oko mene ove moje prijateljice koje su u 8 imaju ovoliki trbuh

To get the code: Tap and

pepe1907
    14. Kolovoz 2018. 15:43

Ivylee

Stigli moji nalazi ogtt-a…hmmmmm… Nataste 4.8< 5.1, nakon 60 min 10.2>10, nakon 120 min 5.0<8.5. I čini se da mi slijedi bockanje i vuk vrhovec zbog 0.2!!!! Za poludit 😫😫😫
    A ono što me najviše muči je nalaz urina, masa bakterija i leukociti 500 😥😥😥 Malo je reći da sam prestravljena sad. U četvrtak ujutro nosim urinokulturu i idem na pregled pa ću vidjeti što mi slijedi….

ja sam t8 imala...5.19, 7.23, 4.8...i zbog ovog jutarnjeg se pikam 🙄 

pepe1907
    14. Kolovoz 2018. 15:47

ajme Ana veliki bebonja...stvarno sad rastu ko.ludi... eni ne obaziri se na trbuh..nekima je veci nekima manji...sve je to okej..bar neces inat problema sa strijama kad ti odjednom iskoči 😉

_svjesna
    14. Kolovoz 2018. 15:53

Eni divna si, sve smo individulane i razlicite i kod mene je stomak nesto veci za ove tjedne. Ledja me takodjer bole ne znam kako cu sve podnijeti.
    A cure drage jede li se vama sve od hrane? Ja imam toliku averziju prema mesu, piletini posebno a samo nju volim, nista ne mogu da jedem zabrinuta sam sad vec, ocekivala sam da te mucnine stanu ali vidim da ne prolazi. Sta vi jedete? Dajte mi neke ideje sta bih mogla si spremiti? Nisam neki ljubitelj povrca. 

Maggie85
    14. Kolovoz 2018. 16:00

Eni.6

Mene su pre 3 dana pocela uzasno boliti ledja(donji deo),ne mogu setat vise od 10 minDesava li se jos nekom?
    Ima li jos koja ovoliki trbuh u 5 mj? Oko mene ove moje prijateljice koje su u 8 imaju ovoliki trbuh

Eni.6, ne znam jel ti prije bila ova profilna slika, ali sad uz tvoju objavljenu sliku ide savršeno!!  Mene leđa bole ako baš dugo hodam, i išijas me štreca tu i tamo, ali istegnem se (ulovim se za ogradu na balkonu) minutu dvije pa je bolje. Zasad to pomaže, ali trebala bih na neki trudnički pilates, skroz sam zakržljala.

Ana89
    14. Kolovoz 2018. 16:01

pepe1907

ajme Ana veliki bebonja…stvarno sad rastu ko.ludi… eni ne obaziri se na trbuh..nekima je veci nekima manji…sve je to okej..bar neces inat problema sa strijama kad ti odjednom iskoči 😉

Po nekim parametrima veći od standardne veličine. Femur odgovara par dana više, težina malo više. Nije se htio slikati danas, tj.  spavao je nosićem prema dolje. 😂😂😂 To je zato jer smo lumpovali cijelu noć i pola dana.

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Vana11
    14. Kolovoz 2018. 16:19

Super za sve lijepe vijesti s pregleda 😊😊 idemo samo tako dalje! 💪

url=https://lilypie.com]

SarahZg
    14. Kolovoz 2018. 17:15

pepe1907

SarahZg

pepe1907

pošto ću ići u Merkur kod njih je tečaj tek u 10om mjesecu..ali ima svaki dan ovih po domovima zdravlja

Gdje si čitala o tom tecaju? Meni bas fake neke informacije koje bi vjerojatno dobila već od ginekologa i bolnicem mislim da sam se odlučila ići u merkur također. Konačno dolazimo za tri tjedna nazad u Zagreb nemogu docekat

u biti gledala sam na njihovoj stranici, nisu jos obajvili ali sveke godine je u istom mjesecu pa sam zaključila da će i ove 😁

Hihihi. onda javi :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.