Jutroo,budna od 7:20 😠
Zaspala oko 2 i probudila se mokra ko mis,a nema ni 15°.
Par dana nisam vidjela nove strije,ali jucer navecer ko da samo pucaju i pucaju 😤😠
Pepe otkrij tajnu kako da spusti ruke 😂
Jedva cek 4D tamo u desetom mjesecu 😍
gledam te slike i nikako ne mogu povezati..to je on..to je beba u meni..ne znam dal je zato jer je prva trudnoća...pa me to malo rastužuje, nekako sam razočarana svojim osjećajima prema njemu 😥 nadam se da je sve uredu sa mnom mada znam kad se rodi da će se to promijeniti 💪
jutro s mora ❤️
Pepe, predivan je dečkić 😍 i normalno je to što osjećaš, upoznat ćete se i odmah zavoljeti kad se prvi put vidite.
gdje si to radila 4D? moram se i ja naručit za jedno 3-4 tjedna.
Poliklinika Ginecej kod autobusnog...nisam baš zadovoljna imamo samo 12 slika nemamo nikakav cd..jedino to, ali sve su mi gledali i tlak i kilažu i urin i cerviks, detaljan pregled svih organa..baš sve sve...Nunii nema tajne lupne par puta da se pomakne al se nije bas dao 😁 bas je cekala da ga ulovi sa rukama od lica
Pepe probala je lupkanje i morala sam setat,ali mali ne odustaje.
Ako te tjesi i meni je cudno to sve postalo. Aktivac je tezak u zadnja tri dana i zna udarit ko pravo musko 😂 Al kad gledam slike i pogledam si u trbuh,mislim si ma to je nemoguce.Vjerovatno jos vise nemoguce dok se konacno upazno i faca jeste sigurni da je to bilo i raslo u meni?😮
Pepeprobala je lupkanje i morala sam setat,ali mali ne odustaje.
Ako te tjesi i meni je cudno to sve postalo. Aktivac je tezak u zadnja tri dana i zna udarit ko pravo musko 😂 Al kad gledam slike i pogledam si u trbuh,mislim si ma to je nemoguce.Vjerovatno jos vise nemoguce dok se konacno upazno i faca jeste sigurni da je to bilo i raslo u meni?😮
sigurno nisi jela ništa slatko 😉 na svakom pregledu on ima ruke na licu a lupa ko lud..ali sa nogicama
Iskreno mislim da su ti osjecaji normalni, ni ja ne vjerujem da ga nosim iako me stalno lupa i sad su to vec propisni udarci 🤣 jedva cekam da ga vidimmm 😍😍
Kod nas napokon nema vrucine, evo grmi jos od ranog jutra i cekamo kisicu 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji