jutro s mora ❤️
Pepe, predivan je dečkić 😍 i normalno je to što osjećaš, upoznat ćete se i odmah zavoljeti kad se prvi put vidite.
gdje si to radila 4D? moram se i ja naručit za jedno 3-4 tjedna.
Poliklinika Ginecej kod autobusnog...nisam baš zadovoljna imamo samo 12 slika nemamo nikakav cd..jedino to, ali sve su mi gledali i tlak i kilažu i urin i cerviks, detaljan pregled svih organa..baš sve sve...Nunii nema tajne lupne par puta da se pomakne al se nije bas dao 😁 bas je cekala da ga ulovi sa rukama od lica
Pepe probala je lupkanje i morala sam setat,ali mali ne odustaje.
Ako te tjesi i meni je cudno to sve postalo. Aktivac je tezak u zadnja tri dana i zna udarit ko pravo musko 😂 Al kad gledam slike i pogledam si u trbuh,mislim si ma to je nemoguce.Vjerovatno jos vise nemoguce dok se konacno upazno i faca jeste sigurni da je to bilo i raslo u meni?😮
Pepeprobala je lupkanje i morala sam setat,ali mali ne odustaje.
Ako te tjesi i meni je cudno to sve postalo. Aktivac je tezak u zadnja tri dana i zna udarit ko pravo musko 😂 Al kad gledam slike i pogledam si u trbuh,mislim si ma to je nemoguce.Vjerovatno jos vise nemoguce dok se konacno upazno i faca jeste sigurni da je to bilo i raslo u meni?😮
sigurno nisi jela ništa slatko 😉 na svakom pregledu on ima ruke na licu a lupa ko lud..ali sa nogicama
Iskreno mislim da su ti osjecaji normalni, ni ja ne vjerujem da ga nosim iako me stalno lupa i sad su to vec propisni udarci 🤣 jedva cekam da ga vidimmm 😍😍
Kod nas napokon nema vrucine, evo grmi jos od ranog jutra i cekamo kisicu 😊
Još čekam. Ubijam vrijeme surfajući netom. 😋😋. Glupi sustav mi je izbrisao D1 uputnicu kad sam promijenila prezime pa su me upisali kao hitnoću. Lol.
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Pepe malac je slatkiš 😍😍
Kad ga za par mjeseci primiš u naručje stvorit će se nova dimenzija ljubavi koja ce samo rasti kako se budete upoznavali.
Joj Salatice mene muče i stršljenovi i virus zapadnog Nila što ga šire komarci, a kod mene ih baš ima za poludit 😏😏
Ja nisam spavala ništa, em sparno, em od susjede malac vrišti cijele noći i kontam da je cijelo naselje bilo budno 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji