Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ana89
    14. Kolovoz 2018. 10:12

Još čekam. Ubijam vrijeme surfajući netom. 😋😋. Glupi sustav mi je izbrisao D1 uputnicu kad sam promijenila prezime pa su me upisali kao hitnoću. Lol.

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

• zvrkica
    14. Kolovoz 2018. 10:18

Pepe malac je slatkiš 😍😍
    Kad ga za par mjeseci primiš u naručje stvorit će se nova dimenzija ljubavi koja ce samo rasti kako se budete upoznavali. 

Joj Salatice mene muče i stršljenovi i virus zapadnog Nila što ga šire komarci, a kod mene ih baš ima za poludit 😏😏

Ja nisam spavala ništa, em sparno, em od susjede malac vrišti cijele noći i kontam da je cijelo naselje bilo budno 😂 

mmama2
    14. Kolovoz 2018. 10:36

O dobro zasto, zasto opet tvrdoglavo dijete 😂😂 mrda se, hice, izudara me 24/7 gnjezdi se, stuca, cim mi se netko od deckiju priblizi sve staje.. muz ce slom zivaca dobit kolko mora trcat osjetit bebu, a kada se priblizi sve staje 😬😬😬 stariji vec danima popodne zaspiva mazeci moj trbuh, a nije osjetio nis jos 😂😂😂 on zaspi, ruka spadne s trbuha a bebi se krene mrdat ko lud 😂😂😂

url=https://lilypie.com]

SarahZg
    14. Kolovoz 2018. 10:49

pepe1907

pošto ću ići u Merkur kod njih je tečaj tek u 10om mjesecu..ali ima svaki dan ovih po domovima zdravlja

Gdje si čitala o tom tecaju? Meni bas fake neke informacije koje bi vjerojatno dobila već od ginekologa i bolnicem mislim da sam se odlučila ići u merkur također. Konačno dolazimo za tri tjedna nazad u Zagreb nemogu docekat 

AllieH

Dobro jutro cure! Nisam cijelu noc spavala, aktivirala mi se sinoc moja famozna pupcana kila, nisam mogla mrdnuti od probadanja u pupku, uspjela sam na rate spavati samo u jednom polozaju. A vec danima me muci kasalj i bila sam lijena jucer poslijepodne otici svom doktoru opce prakse da vidi jel upala grla, na kraju od silnog kasljanja i naprezanja sam si napravila cijelo sranje. Jutros sam otisla, dobila antibiotike, grlo upaljeno samo tako. Pogledao je odmah i pupak i rekao da je sve ok cim se vratio na mjesto, ali da ga moram sto cesce drzati unutra kompresicom i to polijepiti da stoji. Tako da eto, kod mene veselo. 
    Sretno svim curama na pregledu danas, veselim se lijepim vijestima! 
    pepe, cestitam na deckicu, predivne su slike! 
    Sto se tecaja tice, mi smo se bas jucer prijavili, kod nas pocinje 05.09. i traje 3 dana po 3h. Bude svaka 3 mjeseca tako da smo morali na ovaj, kasnije ce nam biti kasno. 
    Ptico, bi li htjela detaljno napisati kako funkcionira popust 20% u Baby Centru? Na licu mjesta se prijavimo i dobijemo ga ili se moze i online prijaviti pa se dobije kupon na mail? Ne znam jesam glupa, ali na njihovom webu ne vidim nigdje info o tome. 

Luka ❤

Mina93

mmama2

O dobro zasto, zasto opet tvrdoglavo dijete 😂😂 mrda se, hice, izudara me 24/7 gnjezdi se, stuca, cim mi se netko od deckiju priblizi sve staje.. muz ce slom zivaca dobit kolko mora trcat osjetit bebu, a kada se priblizi sve staje 😬😬😬 stariji vec danima popodne zaspiva mazeci moj trbuh, a nije osjetio nis jos 😂😂😂 on zaspi, ruka spadne s trbuha a bebi se krene mrdat ko lud 😂😂😂

🤣🤣🤣 Veselo ti je, tako ni mome muzu nije htio uopce skakat ni pozz i onda je sinoc osjetio kad je pucao penale, trbuh mi skakao kao lud 🤣

Bruna92
    14. Kolovoz 2018. 10:51

Evo da se javim s pregleda 😊
    Sve je u redu, curka je spavala cijelo vrijeme i samo se malo micala... Al me zato rano ujutro i kasno navecer prebije 😂😂
    Zatvorena sam, sve mjere odgovaraju tjednima i ima negdje oko 450g.
    Dala mi je uputnicu za ogtt i kontrola opet za 4 tjedna 😊

Mina93
    14. Kolovoz 2018. 10:52

AllieH

Dobro jutro cure! Nisam cijelu noc spavala, aktivirala mi se sinoc moja famozna pupcana kila, nisam mogla mrdnuti od probadanja u pupku, uspjela sam na rate spavati samo u jednom polozaju. A vec danima me muci kasalj i bila sam lijena jucer poslijepodne otici svom doktoru opce prakse da vidi jel upala grla, na kraju od silnog kasljanja i naprezanja sam si napravila cijelo sranje. Jutros sam otisla, dobila antibiotike, grlo upaljeno samo tako. Pogledao je odmah i pupak i rekao da je sve ok cim se vratio na mjesto, ali da ga moram sto cesce drzati unutra kompresicom i to polijepiti da stoji. Tako da eto, kod mene veselo.
    Sretno svim curama na pregledu danas, veselim se lijepim vijestima!
    pepe, cestitam na deckicu, predivne su slike!
    Sto se tecaja tice, mi smo se bas jucer prijavili, kod nas pocinje 05.09. i traje 3 dana po 3h. Bude svaka 3 mjeseca tako da smo morali na ovaj, kasnije ce nam biti kasno.
    Ptico, bi li htjela detaljno napisati kako funkcionira popust 20% u Baby Centru? Na licu mjesta se prijavimo i dobijemo ga ili se moze i online prijaviti pa se dobije kupon na mail? Ne znam jesam glupa, ali na njihovom webu ne vidim nigdje info o tome.

Idete u dom zdravlja na tecaj ili

Mina93
    14. Kolovoz 2018. 10:53

Bruna92

Evo da se javim s pregleda 😊
    Sve je u redu, curka je spavala cijelo vrijeme i samo se malo micala… Al me zato rano ujutro i kasno navecer prebije 😂😂
    Zatvorena sam, sve mjere odgovaraju tjednima i ima negdje oko 450g.
    Dala mi je uputnicu za ogtt i kontrola opet za 4 tjedna 😊

😍😍😍

AllieH
    14. Kolovoz 2018. 10:55

Mina93

Idete u dom zdravlja na tecaj ili

Da, ali mi ti nismo u Zagrebu. Kod mene i ima samo taj tecaj. 

Luka ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.