Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pticaselicazgst
    13. Kolovoz 2018. 21:41

Sretno cure sutra 🤗 jos se pepe mora javit od danasnjih pregleda 🙂

• zvrkica
    13. Kolovoz 2018. 21:42

Salatice Malta mi baš lijepa kolica! 

Sretno na pregledima, ja čekam još tjedan dana do moga i ne želim pomislit na to, odmah me boli želudac 😂😂 Baš sam luda, trebala bi biti sretna što ću vidjeti pišulju 😁

Ja sam se sa Utrica skidala 3 dana i to mi je i ivf doktorica rekla da može. Bilo me baš strah nakon tog skidanja, iako sam jedva čekala.

Mene je užasno strah OGTT 😂 Ja ću zarokat u nesvijest tamo jer ne smijem kavu niti doručak 🤥🤥

luks
    13. Kolovoz 2018. 21:53

Bok cure, nije me bilo par dana i bome dok sam sve pročitala, uf... Svima čestitke na zdravim bebicama, i idemo dalje... I ja sam ujutro na pregledu, nadam se da ćemo i mi saznati spol sutra... Drž te se cure po ovim vrućinama😋😎

Lovre

Salatica9192
    13. Kolovoz 2018. 22:05

Ganjamo strsljena sat vremena, ja hocu da se selim. Uletio mi u sobu (otvoren prozor i navuceni paravani), provukao se i uletio, ja odmah skocila i zatvorila vrata za sobom, ostavila svjetlo. I ono muzu kazem, on u dnevnom, i tamo pojeli narandzu, mozda 5,6 minuta i vratili se traziti ga, i nigdje ga nemaaaaaa, nigdjee. Izlupaj, ugasi svjetlo, ostavi u hodniku svjetlo, nema ga xD Ja poludila, place mi se, zamisljam da se zavuko negdje i ujesce me poslije. Na kraju natjeram muza da sve i jednu stvar iz sobe i posteljinu izlupa i pomjeri (a nema puno stvari, skoro opremljena), i onda ga usmeka sprzenog u plafonjerci xD Ali i sad me muci pitanje, da li je to taj strsljen (da ga je svjetlo ubilo za 5 min) ili je to neki od prije xD Znaci, jebem ti mrezu glupu i kucu ovu i sve hahahah 😫😭😭😭

Ana89
    13. Kolovoz 2018. 22:08

Zadranka86 nam je tiha danas. Jel sve ok ? 😀😀😀Hope it is 😎
    Sretno u lovu na stršljena Salatice 😆😆

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Maggie85
    13. Kolovoz 2018. 22:32

Uf, vi se raspisale o kolicima i autosjedalicama, a mi to još nismo ni gledali. S tim smo krenuli prije 3 mjeseca pa se prebacili na ostale stvari i na to potpuno zaboravili od tada.
    Nego, bili smo na Rodinom predavanju i bilo je savršeno. Vodila je jedna simpatična mama 4-ero djece i bilo je poučno i zanimljivo. Puuuno mi je sad lakše i baš imam osjećaj da puno spremnija čekam fazu dojenja. Najviše mi je drago što je dragi išao sa mnom jer on je imao mišljenje da dijete od prvog dana možeš trenirati koliko će spavati i kad će jesti, a onda mu je teta sve snove srušila kad je rekla da je normalno i poželjno da beba prvih mjesec dana bude na prsima minimalno 10x dnevno pa makar to značilo da bude na prsima 24h na dan. Mislim kako mu sjeda polako da neće biti baš kako si je on zamislio. Jer kad ja tako nešto kažem, ne vjeruje mi, ali čim to kaže netko educiran, onda je to ok. Neka, glavno da mu je sjelo. 

Ana89
    13. Kolovoz 2018. 22:36

Maggie85

Uf, vi se raspisale o kolicima i autosjedalicama, a mi to još nismo ni gledali. S tim smo krenuli prije 3 mjeseca pa se prebacili na ostale stvari i na to potpuno zaboravili od tada.
    Nego, bili smo na Rodinom predavanju i bilo je savršeno. Vodila je jedna simpatična mama 4-ero djece i bilo je poučno i zanimljivo. Puuuno mi je sad lakše i baš imam osjećaj da puno spremnija čekam fazu dojenja. Najviše mi je drago što je dragi išao sa mnom jer on je imao mišljenje da dijete od prvog dana možeš trenirati koliko će spavati i kad će jesti, a onda mu je teta sve snove srušila kad je rekla da je normalno i poželjno da beba prvih mjesec dana bude na prsima minimalno 10x dnevno pa makar to značilo da bude na prsima 24h na dan. Mislim kako mu sjeda polako da neće biti baš kako si je on zamislio. Jer kad ja tako nešto kažem, ne vjeruje mi, ali čim to kaže netko educiran, onda je to ok. Neka, glavno da mu je sjelo.

Vi barem imate gdje ići na edukaciju. Mi u Istri nemamo ništa. Možda nađem neki online tečaj kako stavit dojenje u aktivaciju  i svakodnevno korištenje 😀😀. YouTube 😋😋

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Mina93
    13. Kolovoz 2018. 22:39

Salatica9192

Ganjamo strsljena sat vremena, ja hocu da se selim. Uletio mi u sobu (otvoren prozor i navuceni paravani), provukao se i uletio, ja odmah skocila i zatvorila vrata za sobom, ostavila svjetlo. I ono muzu kazem, on u dnevnom, i tamo pojeli narandzu, mozda 5,6 minuta i vratili se traziti ga, i nigdje ga nemaaaaaa, nigdjee. Izlupaj, ugasi svjetlo, ostavi u hodniku svjetlo, nema ga xD Ja poludila, place mi se, zamisljam da se zavuko negdje i ujesce me poslije. Na kraju natjeram muza da sve i jednu stvar iz sobe i posteljinu izlupa i pomjeri (a nema puno stvari, skoro opremljena), i onda ga usmeka sprzenog u plafonjerci xD Ali i sad me muci pitanje, da li je to taj strsljen (da ga je svjetlo ubilo za 5 min) ili je to neki od prije xD Znaci, jebem ti mrezu glupu i kucu ovu i sve hahahah 😫😭😭😭

Da te nema trebalo bi te izmislit 😁😉🤣

Mina93
    13. Kolovoz 2018. 22:41

Maggie85

Ajme super i mi bi mogli tamo 😍

Mina93
    13. Kolovoz 2018. 22:41

E da, jeste razmisljale kad bi isle na trudnicki tecaj? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.