Cestitam Mirjanos! Sve najbolje tebi i curici, mazite se i pazite ❤ Odmori i spavaj kad mozes
Rodila sam svoju curicu!
Jos sam zbunjena…ali eto… oko 22h. Primila epiduralnu pa je bilo easy (ipak 3 sava) sada lezim na odjelu.
Sestre su uzas…. molila sam da zovz anesteziloga da mi izvadi kateter, i nece…
Cestitke draga!!!! Sto brzi oporavak ti zelim i sve najbllje tebi i curici :)
A za sestre ahhhh nemam komentara.
Hmm da, bas sam jucer mislila da nisam nisam dugo vidjela da je Mela nesto pisala .
Mirjanos, cestitam. Meni su taj kateter od epiduralne izvadili drugi dan, tebi se danas racuna nulti dan..
Mela rodila i nece nam reci 😋😀
Hahhaahhahahhaha. Dobraa 😂
Melaaaaa?! 😊😊
Mirjanos, cestitam na malenoj 😚 objema!! Samo 3 sava, brzo ces se oporavit 😊
url=https://lilypie.com]
Cardassia, trudove ne mozes fulat. Bol krece u ledima, pa se siri prema donjem dijelu trbuha kao kad treba doc menstruacija. Kad su oni pravi, postaju pravilni sa jednakim razmacima, sve cesci, bolniji i duzina trajanja im se produljuje..
Joj Dea, meni bas i nije bilo tako.. do pucanja vodenjaka trudovi su mi bili nepravilni, na 3 min pa na 7, pa 5 itd.. valjda sam ja iznimka.. 🤔
Aymee
Ja vam imam super brze porode,ovaj je bio induciran jer sam vec bila otvorena 5cm dan prije poroda,mekana skroz,bebicina glavica skroz u kanalu i procjena bebe da ce biti oko 3800-4000, rodjena curica sa 3800 i 56 duga u 38+1. Uglavnom bez trudova dosla u bolnicu,pregledana i rekli mi da legnem na stol da urade ctg,to je bilo u 9h,i 9.20h mi dali drip,do 9.30h poceli trudovi odmah oni na 3 min,u 9.45h probusili vodenjak a rodila u 10.30h,nisam rezana niti popucala. Cijelo vrijeme samo slusala babicu i disala kako mi je ona govorila,jeste grozno bolilo ali sve se zaboravi kad se rodi.
A prvi porod mi je kuci pukao vodenjak i 6.10h, u bolnici bila u 7.30. Odmah me u predradjaonici ostavili iako su govorili da sam prvorotkinja i da necu brzo roditi,bila 2 prsta otvorena. Do 10h nisam imala trudove,cijelo vrijeme cekala nesto da me boli pa setala,skalala po lopti i onda me odjednom ledja pocela boliti,trudovi krenuli na 6 min i tako jedno pola sata,pa na 3 min i odveli me u radjaonu,rodila u 12h,ali tad nisam slusala babicu,derala se ko luda,grlo me danima iza bolilo,rezana i sivana jesam,ali o tad bih izbjegla,nego su me rezali kad su vidili da se beba stalno vraca pri izgonu,a onda kad sam rodila su mi rekli da je pupcana vrpca bila izrazito kratka pa srecom da su rezali kako se beba ne bi patila. To je bilo u 39+2tt,bebica 3850 i 55 duga.
E to su vam moje price sa poroda,mada mi obiteljski brzo radjamo,srecom da je tako,jer ja bol stvarno tesko podnosim,jedva odem na depilaciju😁.
Teddy super zvuci!! Nadam se takvom porodu... 😉
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji