Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dea32
    11. Veljača 2018. 20:54

Dijana, ja bi preporucila vece pelene. Mozes ih stegnuti oko nogice koliko treba da ne prode van, a vece su pa zadrze vece kolicine urina..

Frau, probaj ih nazvati. Ja sam nazvala na telefon u petak da pitam da li se treba naruciti, pa mi je zenska rekla da nazovem u pon i tad me narucila za srijedu taj tjedan.. Znaci telefonski bez da je vidla uputnicu. Probaj tako da ne dolazis bezveze.

• Frau_Mund6
    11. Veljača 2018. 22:20

Mislila sam emailom poslat uputnicu, to mi je za sada bilo najjednostavnije u svim bonicama. 

url=https://lilypie.com]

• Mirjanos
    12. Veljača 2018. 09:06

Cure meni se cini da mi curi plodna voda. 
    Napravila sam test s kasljem i islo je par kapi. 
    Sada i dalje curkam. Dosla u Vinogradaku pa cekam. 

• Mirjanos
    12. Veljača 2018. 09:07

Ne znam da li se trebam brinuti ili veseliti... nisam jos u terminu, ali nisam niti daleko.

Orangina
    12. Veljača 2018. 09:12

Sretno Mirjanos, javi situaciju! Ako je to plodna mogu ti brzo poceti i kontrakcije ali ne mora znacit

• Frau_Mund6
    12. Veljača 2018. 10:26

Mirjanos, sretno!! Mislim da nemas straha ako krenu trudovi, beba je razvijena 😚 javi nam

url=https://lilypie.com]

• Mirjanos
    12. Veljača 2018. 12:05

Evo zaprimljena u bolnicu i cekamo.... javljam. Plodna voda bas curi.

• Aymee
    12. Veljača 2018. 12:08

Mirjanos

Evo zaprimljena u bolnicu i cekamo…. javljam. Plodna voda bas curi.

Mirjanos, sve ce biti super, bebo drži fige, 😘

Aymee

12. Veljača 2018. 12:29

Mirjanos sretnoooo!!!!! Mislimo na tebe, na vas 😊😊

dea32
    12. Veljača 2018. 12:59

Mirjanos, sretno!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.