Pozdrav svima!
Evo možda malo u zadnji čas se ubacujem u grupu ali ovu trudnoću nisam imala toliko slobodnog vremena kao prvu kad sam strogo mirovala. Ovaj put nam dolazi dečko, planiram opet roditi u Vinogradskoj. Sad na zadnjem pregledu sam bila prst otvorena, a cerviks u nestajanju. Rekla je doktorica da se ubrzo vidimo u bolnici. Iako mi nije prva trudnoća, brinem se da li ću skužiti trudove s obzirom da ih u prvoj trudnoći nisam osjetila. Srećom da sam ležala u Vinogradskoj pa su na pregledu vidjeli da sam otvorena 8 cm i odmah me poslali u rađaonu i ubrzo sam bila na 9 cm, a da se nisam niti snašla. :)
Cardassia, dobro nam dosla 😉 mene isto malo strah hocu li prepozbat simptome... ali bit ce kako treba biti 😊 kad imas ponovno pregled? Trebali bi te naruciti brzo ako si otvorena! Meni ovo tvoje otvaranje zvuci primamljivo 😊 bez boli... 😁
url=https://lilypie.com]
Cardassia tek sad vidim da nam je isti termin 😉
Cardassia, dobro nam dosla 😉 mene isto malo strah hocu li prepozbat simptome… ali bit ce kako treba biti 😊 kad imas ponovno pregled? Trebali bi te naruciti brzo ako si otvorena! Meni ovo tvoje otvaranje zvuci primamljivo 😊 bez boli… 😁
Naručena sam na pregled sljedeći tjedan u srijedu, iako je doktorica rekla da misli da ću prije roditi.
Stvarno, imamo isti termin... :)
Što se tiče otvaranja za vrijeme prvog poroda bilo je super do 9 cm, bez boli i epiduralne ali onda su mi dali drip jer su rekli da moram osjetiti trudove da znam kad treba stiskati. Taj drip je jedino što mi je ostalo u lošem sjećanju ali srećom jako sam brzo došla na 10 cm i rodila.
Cardassia, trudove ne mozes fulat. Bol krece u ledima, pa se siri prema donjem dijelu trbuha kao kad treba doc menstruacija. Kad su oni pravi, postaju pravilni sa jednakim razmacima, sve cesci, bolniji i duzina trajanja im se produljuje..
Naručena sam na pregled sljedeći tjedan u srijedu, iako je doktorica rekla da misli da ću prije roditi.
Stvarno, imamo isti termin… :)
Što se tiče otvaranja za vrijeme prvog poroda bilo je super do 9 cm, bez boli i epiduralne ali onda su mi dali drip jer su rekli da moram osjetiti trudove da znam kad treba stiskati. Taj drip je jedino što mi je ostalo u lošem sjećanju ali srećom jako sam brzo došla na 10 cm i rodila.
Ako te tjesi, ja sam na prvom porodu bila 16h na dripu. Vjeruj mi, tvoj porod bi izabrala uvijek da mi se ponudi..
Cardassia, pa kako su ti dali tako dugi termin?!?! Mislila sam da daju svakih par dana kad vide da si blizu... hmhmhm tek si se prikljucila a vec radas 😁 opet cete me ostavit samu... 😂😂😂😂
nema nam ni Mele ni Mama Troje 🤔 nadam se da je sve ok s njima i bebicama
Rodila sam svoju curicu!
Jos sam zbunjena...ali eto... oko 22h. Primila epiduralnu pa je bilo easy (ipak 3 sava) sada lezim na odjelu.
Sestre su uzas.... molila sam da zovz anesteziloga da mi izvadi kateter, i nece...
Rodila sam svoju curicu!
Jos sam zbunjena…ali eto… oko 22h. Primila epiduralnu pa je bilo easy (ipak 3 sava) sada lezim na odjelu.
Sestre su uzas…. molila sam da zovz anesteziloga da mi izvadi kateter, i nece…
Mirjanos draga, čestitke, nadam se da si vec na odjelu i da uzivas i odmaras, 😘 veliki poljupci tebi i tvojoj djevojcici, 😙
Aymee
Sortiraj odgovore
Najstariji