Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ninanix
    12. Veljača 2018. 14:46

Sretno! Držim fige da sve dobro prode :) :)

Cardassia
    12. Veljača 2018. 15:06

Pozdrav svima!
    Evo možda malo u zadnji čas se ubacujem u grupu ali ovu trudnoću nisam imala toliko slobodnog vremena kao prvu kad sam strogo mirovala. Ovaj put nam dolazi dečko, planiram opet roditi u Vinogradskoj. Sad na zadnjem pregledu sam bila prst otvorena, a cerviks u nestajanju. Rekla je doktorica da se ubrzo vidimo u bolnici. Iako mi nije prva trudnoća, brinem se da li ću skužiti trudove s obzirom da ih u prvoj trudnoći nisam osjetila. Srećom da sam ležala u Vinogradskoj pa su na pregledu vidjeli da sam otvorena 8 cm i odmah me poslali u rađaonu i ubrzo sam bila na 9 cm, a da se nisam niti snašla. :)

• Frau_Mund6
    12. Veljača 2018. 15:27

Cardassia, dobro nam dosla 😉 mene isto malo strah hocu li prepozbat simptome... ali bit ce kako treba biti 😊 kad imas ponovno pregled? Trebali bi te naruciti brzo ako si otvorena! Meni ovo tvoje otvaranje zvuci primamljivo 😊 bez  boli...  😁 

url=https://lilypie.com]

• Frau_Mund6
    12. Veljača 2018. 17:48

Cardassia tek sad vidim da nam je isti termin 😉

Cardassia
    12. Veljača 2018. 19:28

Frau_Mund6

Cardassia, dobro nam dosla 😉 mene isto malo strah hocu li prepozbat simptome… ali bit ce kako treba biti 😊 kad imas ponovno pregled? Trebali bi te naruciti brzo ako si otvorena! Meni ovo tvoje otvaranje zvuci primamljivo 😊 bez boli… 😁

Naručena sam na pregled sljedeći tjedan u srijedu, iako je doktorica rekla da misli da ću prije roditi.
    Stvarno, imamo isti termin... :)
    Što se tiče otvaranja za vrijeme prvog poroda bilo je super do 9 cm, bez boli i epiduralne ali onda su mi dali drip jer su rekli da moram osjetiti trudove da znam kad treba stiskati. Taj drip je jedino što mi je ostalo u lošem sjećanju ali srećom jako sam brzo došla na 10 cm i rodila.

dea32
    12. Veljača 2018. 20:18

Cardassia, trudove ne mozes fulat. Bol krece u ledima, pa se siri prema donjem dijelu trbuha kao kad treba doc menstruacija. Kad su oni pravi, postaju pravilni sa jednakim razmacima, sve cesci, bolniji i duzina trajanja im se produljuje..

dea32
    12. Veljača 2018. 20:34

Cardassia

Naručena sam na pregled sljedeći tjedan u srijedu, iako je doktorica rekla da misli da ću prije roditi.
    Stvarno, imamo isti termin… :)
    Što se tiče otvaranja za vrijeme prvog poroda bilo je super do 9 cm, bez boli i epiduralne ali onda su mi dali drip jer su rekli da moram osjetiti trudove da znam kad treba stiskati. Taj drip je jedino što mi je ostalo u lošem sjećanju ali srećom jako sam brzo došla na 10 cm i rodila.

Ako te tjesi, ja sam na prvom porodu bila 16h na dripu. Vjeruj mi, tvoj porod bi izabrala uvijek da mi se ponudi.. 

• Frau_Mund6
    12. Veljača 2018. 22:07

Cardassia, pa kako su ti dali tako dugi termin?!?!  Mislila sam da daju svakih par dana kad vide da si blizu... hmhmhm tek si se prikljucila a vec radas 😁 opet cete me ostavit samu... 😂😂😂😂 
    nema nam ni Mele ni Mama Troje 🤔 nadam se da je sve ok s njima i bebicama 

• Mirjanos
    13. Veljača 2018. 01:25

Rodila sam svoju curicu! 
    Jos sam zbunjena...ali eto... oko 22h. Primila epiduralnu pa je bilo easy (ipak 3 sava) sada lezim na odjelu. 
    Sestre su uzas.... molila sam da zovz anesteziloga da mi izvadi kateter, i nece...

• Aymee
    13. Veljača 2018. 05:22

Mirjanos

Rodila sam svoju curicu!
    Jos sam zbunjena…ali eto… oko 22h. Primila epiduralnu pa je bilo easy (ipak 3 sava) sada lezim na odjelu.
    Sestre su uzas…. molila sam da zovz anesteziloga da mi izvadi kateter, i nece…

Mirjanos draga, čestitke, nadam se da si vec na odjelu i da uzivas i odmaras, 😘 veliki poljupci tebi i tvojoj djevojcici,  😙

Aymee

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.