Bok zene, ima li kakvih novosti? Kako spavate? Kakva su vam djecica?!,! 😉
Nisam jos bila u toj Bubamari… ponestalo mi love 😂😂😂😂
Ovo moje cudo spava cjelu noc sto mi je cudno dosta…oko 8 ujutro se digne,nahranim ju,presvucem i operem i tako 3 4 puta na dan zadnje je nahranim sad oko 11 sati i malecka do jutra spava a kazu da se bude svaka 2-3 sata moja ko top po noci 😂
10h sna u komadu je jako puno za tako malu bebu. Beba mora jesti jer joj padne secer..
Mislim, tvoja je beba i radi sto hoces.. Ali po meni je to previse bez jela za tako male
Ja sam se isto cufila kako tako dugo spava , nekad se probudi po noci oko 3 ali pitala sam i patronaznu sestru koja nam dolazi dal mogu spavat tako dugo rekla mi je da je super sto spava 6-7 sati u komadu
Drage moje, evo da Vas obavijestim da je jučer stigao naš mali smotuljak. Cuurka je teška 3900 gr i duga 55 cm. Mama se malo namučila, rezali su nas malo,ali sva bol je prošla kada su mi je stavili na grudi.
Pokušavam je dojiti, ali još uvijek je samo kolostrum, mlijeko nemam.
Drage moje, evo da Vas obavijestim da je jučer stigao naš mali smotuljak. Cuurka je teška 3900 gr i duga 55 cm. Mama se malo namučila, rezali su nas malo,ali sva bol je prošla kada su mi je stavili na grudi.
Mela, cestitam!! Vec smo se pitali gdje si..
Ne brini, kolostruma ima dovoljno za njen mali zeludac. Samo opusteno i polako. Mazite se i uzivajte..
Mela cestitam vam! Velika curica 😘 Samo ju stavljaj na prsa sto vise, cim trazi. Doci ce mlijeko, meni je mislim treci dan. Puno se odmaraj i brz oporavak zelim!
Draga Mela cestitke!!!!! Sto brzi oporavak ti zelim.
Vazno da je na kraju sve u redu. Uzivaj u svom smotuljcicu. I ne brini, ni meni nije odmah doslo mlijeko nego treci dan. Ssmo se opusti i nemoj se s tim opterecivati. 😘😘❤️❤️
Heeeeeeeej, evo, bas vec par dana mislim si di si i sta se ne najvljas!!!!! Cestitam draga moja!!!!!!!! Zelimo bebici dug, zdrav i sretan zivot, a ti da nam se brzo brzo oporavis!!!!! ;) :) :)
url=https://lilypie.com]
Mela draga, cestitke na lijepoj velikoj curi a najvecoj mrvi. 💓
Aymee
Mela, cestitam!!! Brzo nam se oporavi 😉 velika 😙 za obje
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji