Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ninanix
    15. Veljača 2018. 14:50

dea32

Ninanix

Frau_Mund6

Bok zene, ima li kakvih novosti? Kako spavate? Kakva su vam djecica?!,! 😉
    Nisam jos bila u toj Bubamari… ponestalo mi love 😂😂😂😂

Ovo moje cudo spava cjelu noc sto mi je cudno dosta…oko 8 ujutro se digne,nahranim ju,presvucem i operem i tako 3 4 puta na dan zadnje je nahranim sad oko 11 sati i malecka do jutra spava a kazu da se bude svaka 2-3 sata moja ko top po noci 😂

10h sna u komadu je jako puno za tako malu bebu. Beba mora jesti jer joj padne secer..
    Mislim, tvoja je beba i radi sto hoces.. Ali po meni je to previse bez jela za tako male

Ja sam se isto cufila kako tako dugo spava , nekad se probudi po noci oko 3 ali pitala sam i patronaznu sestru koja nam dolazi dal mogu spavat tako dugo rekla mi je da je super sto spava 6-7 sati u komadu

Mela
    15. Veljača 2018. 22:11

Drage moje, evo da Vas obavijestim da je jučer stigao naš mali smotuljak. Cuurka je teška 3900 gr i duga 55 cm. Mama se malo namučila, rezali su nas malo,ali sva bol je prošla kada su mi je stavili na grudi.
    Pokušavam je dojiti, ali još uvijek je samo kolostrum, mlijeko nemam.

dea32
    15. Veljača 2018. 22:24

Mela

Drage moje, evo da Vas obavijestim da je jučer stigao naš mali smotuljak. Cuurka je teška 3900 gr i duga 55 cm. Mama se malo namučila, rezali su nas malo,ali sva bol je prošla kada su mi je stavili na grudi.

Mela, cestitam!! Vec smo se pitali gdje si..
    Ne brini, kolostruma ima dovoljno za njen mali zeludac. Samo opusteno i polako. Mazite se i uzivajte.. 

Orangina
    15. Veljača 2018. 22:28

Mela cestitam vam! Velika curica 😘 Samo ju stavljaj na prsa sto vise, cim trazi. Doci ce mlijeko, meni je mislim treci dan. Puno se odmaraj i brz oporavak zelim! 

16. Veljača 2018. 00:02

Draga Mela cestitke!!!!! Sto brzi oporavak ti zelim.
    Vazno da je na kraju sve u redu. Uzivaj u svom smotuljcicu. I ne brini, ni meni nije odmah doslo mlijeko nego treci dan. Ssmo se opusti i nemoj se s tim opterecivati. 😘😘❤️❤️

-Tea-
    16. Veljača 2018. 00:31

Mela

Heeeeeeeej, evo, bas vec  par dana mislim si di si i sta se ne najvljas!!!!! Cestitam draga moja!!!!!!!! Zelimo bebici dug, zdrav i sretan zivot, a ti da nam se brzo brzo oporavis!!!!! ;) :) :)

url=https://lilypie.com]

• Ninanix
    16. Veljača 2018. 04:49

Čestitke mela :D

Teddy Bear
    16. Veljača 2018. 08:02

Cestitke Mela😍

• Aymee
    16. Veljača 2018. 08:13

Mela

Mela draga, cestitke na lijepoj velikoj curi a najvecoj mrvi. 💓

Aymee

• Frau_Mund6
    16. Veljača 2018. 09:18

Mela, cestitam!!! Brzo nam se oporavi 😉 velika 😙 za obje

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.