Ja ga pijem evo točno mjesec dana… od Božića.
Kupila sam ga u Bio-bio dućanu. Nije skup, nekih 15-20ak kn ak se ne varam… al unatoč čaju od lista malina, datuljama, hodanju po stepenicama, ribanju po stanu evo me 40+1….
Mi ga pijemo već tri tjedna.. Također sve navedeno uključeno, a još uvijek ništa
Drage moje trudnice kako ste mi? Kako provodite ove dane? Dođe mi da ponovo svu robicu operem i popeglam, jer ne znam više što da radim
Zimske mame koje su rodile :
Dea32– Noa - 01.12.2017
Ninaleonita86– curica – 05.12.2017
Elena 288- Luka -18.12.2017
Dalmatinka– Anastazija – 30.12.2017
Dazi– Alin – 03.01.2018
Aymee- Aleksandar - 06.01.2018.
Neo- Denis - 12.01.2018
Teddy- Lucia - 17.01.2018.
Pixii- curica - 17.01.2018.
Marijana07- Jan - 19.01.2018.
Mlada mama- Mihael - 20.01.2018
Dijana 221 - David - 23.01.2018
Radosna055 - Viktoria -
Orangina - dječak - 27.01.2018
Znam da je neko pitao koliko bebica nam je do sada stiglo, evo sad gledam 14 zimskih bebica
LittleOne nam se nije dugo javila, nadam se da je sve uredu i da se ona već mazi s svojim dječakom?
Drage moje trudnice kako ste mi? Kako provodite ove dane? Dođe mi da ponovo svu robicu operem i popeglam, jer ne znam više što da radim
Heeej Mela, evo,javljam se samo da ti kazem da nebudes blesava kao ja danas… s obzirom da sam danas odlucila odmarati jer je sve spremno, i kucu sam oribala (jos samo rucak dok dragi dodje s posla) pa sam isla citati neke teme o induciranom porodu, dripu i slicno… Ja sam danas 39+6. I samo sam se nazivcirala jer sam samo neke horor price nasla. Tako da NE CITAJ NISTA VAN TEME ZIMSKE BEBE 2018!!! To ti je moj savjet s obzirom da smo blizu po terminima… Bit ce kako bude, a sve te price te mogu samo isprepadati i nazivcirati…
url=https://lilypie.com]
Ja vas čitam cijelo vrijeme, javila sam se jednom na početku, a evo sada se javljam iz bolnice, stigla sam jutros u 4ipo radi isticanja plodne vode. Trudovi su dosta nepravilni, dali su mi nešto za ubrzanje ali trenutno smo na 3 prsta, a sve vise boli. Nadam se da ce uskoro biti kraju..
Ja vas čitam cijelo vrijeme, javila sam se jednom na početku, a evo sada se javljam iz bolnice, stigla sam jutros u 4ipo radi isticanja plodne vode. Trudovi su dosta nepravilni, dali su mi nešto za ubrzanje ali trenutno smo na 3 prsta, a sve vise boli. Nadam se da ce uskoro biti kraju..
Draga Baby, nadam se da ce sve brzo, i sa sto manje patnje i bolova zavrsiti, i da ces uskoro grliti svoj mali smotuljak!!! Drzi se, sretno i javi nam se!!! :-*
url=https://lilypie.com]
Trazi da hodas po boksu, mozes oko kreveta ako di spojena na drip ili ctg. Brze ce beba past u porodajni kanal a kretanje bi trebalo ubrzati trudove a samim time onda i otvaranje. Sretno.
Draga Tea bas tako, samo se covjek moze dodatno isprepadati, jer kako je svaka trudnoća individualna tako
je i svaki porod individualan i drugačiji. Neka nama naših zimskih bebica
Da mi smo bas u blizu,samo da sve bude uredu i da nam nase bebice ubrzo dodju.
Mene je uhvatila neka mučnina, ne znam ni da li cu moci ručati sada kada M dodje doma.
@Baby 90, pokušaj hodati ako mozes kao sto je Dea napisala, jer bas pomaze. Od srca zelim da se sve ubrzo zavrsi i da prodje sa sto manje boli. Šaljemo puno pozdrava i podrške. Očekujemo ubrzo lijepe vijesti!
Sortiraj odgovore
Najstariji