Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mela
    30. Siječanj 2018. 13:36

Hip_Hopsica

Ja ga pijem evo točno mjesec dana… od Božića.
    Kupila sam ga u Bio-bio dućanu. Nije skup, nekih 15-20ak kn ak se ne varam… al unatoč čaju od lista malina, datuljama, hodanju po stepenicama, ribanju po stanu evo me 40+1….

Mi ga pijemo već tri tjedna.. Također sve navedeno uključeno, a još uvijek ništa 

Mela
    30. Siječanj 2018. 13:38

Drage moje trudnice kako ste mi? Kako provodite ove dane? Dođe mi da ponovo svu robicu operem i popeglam, jer ne znam više što da radim 

Mela
    30. Siječanj 2018. 13:47

Zimske mame koje su rodile :

Dea32– Noa - 01.12.2017
    Ninaleonita86– curica – 05.12.2017
    Elena 288- Luka -18.12.2017
    Dalmatinka– Anastazija – 30.12.2017
    Dazi– Alin – 03.01.2018
    Aymee- Aleksandar - 06.01.2018.
    Neo- Denis - 12.01.2018
    Teddy- Lucia - 17.01.2018.
    Pixii- curica - 17.01.2018.
    Marijana07- Jan - 19.01.2018.
    Mlada mama- Mihael - 20.01.2018
    Dijana 221 - David - 23.01.2018
    Radosna055 - Viktoria - 
    Orangina - dječak - 27.01.2018 

Mela
    30. Siječanj 2018. 13:49

Znam da je neko pitao koliko bebica nam je do sada stiglo, evo sad gledam 14 zimskih bebica 

LittleOne nam se nije dugo javila, nadam se da je sve uredu i da se ona već mazi s svojim dječakom?

-Tea-
    30. Siječanj 2018. 13:53

Mela

Drage moje trudnice kako ste mi? Kako provodite ove dane? Dođe mi da ponovo svu robicu operem i popeglam, jer ne znam više što da radim

Heeej Mela, evo,javljam se samo da ti kazem da nebudes blesava kao ja danas… s obzirom da sam danas odlucila odmarati jer je sve spremno, i kucu sam oribala (jos samo rucak dok dragi dodje s posla) pa sam isla citati neke teme o induciranom porodu, dripu i slicno… Ja sam danas 39+6. I samo sam se nazivcirala jer sam samo neke horor price nasla. Tako da NE CITAJ NISTA VAN TEME ZIMSKE BEBE 2018!!! To ti je moj savjet  s obzirom da smo blizu  po terminima… Bit ce kako bude, a sve te price te mogu samo isprepadati i nazivcirati… 

url=https://lilypie.com]

• baby90
    30. Siječanj 2018. 14:27

Ja vas čitam cijelo vrijeme, javila sam se jednom na početku, a evo sada se javljam iz bolnice, stigla sam jutros u 4ipo radi isticanja plodne vode. Trudovi su dosta nepravilni, dali su mi nešto za ubrzanje ali trenutno smo na 3 prsta, a sve vise boli. Nadam se da ce uskoro biti kraju..

-Tea-
    30. Siječanj 2018. 14:34

baby90

Ja vas čitam cijelo vrijeme, javila sam se jednom na početku, a evo sada se javljam iz bolnice, stigla sam jutros u 4ipo radi isticanja plodne vode. Trudovi su dosta nepravilni, dali su mi nešto za ubrzanje ali trenutno smo na 3 prsta, a sve vise boli. Nadam se da ce uskoro biti kraju..

Draga Baby, nadam se da ce sve brzo, i sa sto manje patnje i bolova zavrsiti, i da ces uskoro grliti svoj mali smotuljak!!! Drzi se,  sretno i javi nam se!!! :-*

url=https://lilypie.com]

dea32
    30. Siječanj 2018. 14:48

baby90

Trazi da hodas po boksu, mozes oko kreveta ako di spojena na drip ili ctg. Brze ce beba past u porodajni kanal a kretanje bi trebalo ubrzati trudove a samim time onda i otvaranje. Sretno.

Mela
    30. Siječanj 2018. 15:43

Draga Tea bas tako, samo se covjek moze dodatno isprepadati, jer kako je svaka trudnoća individualna tako
    je i svaki porod individualan i drugačiji. Neka nama naših zimskih bebica 
    Da mi smo bas u blizu,samo da sve bude uredu i da nam nase bebice ubrzo dodju. 
    Mene je uhvatila neka mučnina, ne znam ni da li cu moci ručati sada kada M dodje doma.

Mela
    30. Siječanj 2018. 15:46

@Baby 90, pokušaj hodati ako mozes kao sto je Dea napisala, jer bas pomaze. Od srca zelim da se sve ubrzo zavrsi i da prodje sa sto manje boli. Šaljemo puno pozdrava i podrške. Očekujemo ubrzo lijepe vijesti! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.