Mirjanos, kako si ti? Mi smo terminuse 😉 imas kakvih tegoba? Bolova?
Frau, ja sam jedan dan super, a drugi koma 😂😂😂 uglavnom preko dana super, a navecer sve mi je tesko. Disanje je bolje (jos spricnem.lrije spavanja nos, ali samo 1 spric). Noga mi je jicer zastekala dok sam bila u setnji pa sam sepala cijeli dan 😁😁😁. Ostalo sve ok. Mislim da sam generalno fizicki super. Malo me strah poroda i svega, ali mislim si... pa ako svi mogu, mogu i ja😂😂😂😂
Danas sam isla kulovati neke stvari za bebu i tak...lagano pripreme😁
Drage imam jedno pitanje za vas. Sada sam primjetila da su mi gornji zubi nesto svjetliji, izgledaju kao prozirni. Prvi put mi se dešava.
Joj i meni se to ucinilo....mislila sam da umisljam...inace imam onako pune bijele zube. Ajme.nadam se da nam se cini...i da ce ponovo biti bijeli.
Mirjanos super za disanje, mozda ti je i 5o od trudnoce, zna se dogodit da sluznica naotekne, to sam negdje polovila...
Od cega ti he noga zaszekala 😁 bit ce od sirenja zdjelice? Mene su leda pocela bolit, aktivna sam i secem stalno ali neki pritisak osjecam... tezina trbuha valjda. A na vecer sam slomljena, nista ne mogu i onda odspavam do 4 i budenje.. cekam dragog da ustane na posao pa se i ja dignem. Cure su mi pricale da su puno spavale, a ja valjda svaki treci dan posteno spavam.
Nisam jos ni torbu spremila, a termin se blizi... 😁 moram ovih dana kupit kozmetiku 😉
url=https://lilypie.com]
Tea, onda si stvarno blizu 😉
Ma meni je super da ste sve imale dobra iskustva 😄 a i u zivotu sam primjetila da su se najvise zalile one koje su se i prije zalile 😁
a se nadaaaaam da sam blizuuuu konacno!!!
A sta imamo od toga da stalno nesto jaucemo? Samo raspizdis svih oko sebe s glupostima…
Ok je potrazit savjet ako imas neku problem, ali pretjerivati u kukanju mislim da nije zdravo za okolinu!
url=https://lilypie.com]
Istina je da su moja dva poroda bila totalno razlicita. Nebo i zemlja.. prvi indukcija, nikako se otvorit, epiziotomija, duze se oporavljala itd. Drugi spontano krenuo sam, krace trajao, bez epiziotomije, veca beba, 2h iza se vec tusirala..
Tako da je to totalno ne usporedivo.
Ali i istina je da se bol potpuno zaboravi, cim beba bude na prsima vise nista nije bitno. Kako kaze Tea, cini mi se, znas da je bolilo ali si vise ne mozes predocit tu bol..
Frau nisam ni ja torbu pripremila.... sada sam se sjetila kako nisam ni grudnjak za dojenje kupila...nniti stavila na listi ...ups 😂😂 sada cu dodati na listu
@ Mirjanos i kod mene su izrazito bijeli zubi i malo me
ovo uplašilo. Nadam se da ce nam proci
drage, evo da javim moja beba se zove Matea, za evidenciju.. želim pitati iskusne mame - kad beba počne biti emotivno povezana s mamom kao mamom, a ne samo s njezinom sisom? smiješno pitanje, ali moja čim me vidi već mi snima sise, a mene kao ko šiša.. hehe
i da, još nešto, dudu dati bebi s 2 mj ili ne? evo tu spava i čujem ju kako duda usnicama u snu, dudu nema, bojim se da mi ne uništi bradavice kad bude sisala..
Sortiraj odgovore
Najstariji