Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • baby90
    31. Siječanj 2018. 05:53

Nas maleni je stigao jučer oko 19h, 3350 i 53 cm. Nakon dripa u 16h, počela sam se jako brzo otvarati, ali na kraju kad sam došla do 10prstiju, nije se nikako mogao spustiti, valjda imam neku kost i preusko je. Onda sam završila na carskom. Osjećala sam se poraženo nakon 14 sati, ali tu je živ i zdrav, a ja se nadam, ubrzo oporavljam. Babica je tu 15 dana ranije i nisam ga mogla vise ni dočekati! :) Sretno svima ostalima, budite jake i hrabre kao nikad.

MamaTroje
    31. Siječanj 2018. 09:11

Baby, čestitke. Želim ti brz oporavak. :)

ninaleonita, iz mog iskustva, dude su potpuno nepotrebne, a bradavice ti ne bi trebala uništiti sve dok je pravilan hvat. Ako primijetiš da nateže i grize samo stavi prst u kut usana i otpoji sa sise. 
    Budu onako povezane u smislu da spontano dođu i daju pusu oko godine i pol, bar moja koliko se sjećam. Vjerojatno ovisi od bebe do bebe. Ali zapravo ta povezanost sa tobom kao mamom na onom nagonskom nivou i onom emocionalnom, ja bih rekla, je gradijent. Ne možeš odrediti u kojem točno trenutku jedno pređe u drugo. 

MamaTroje
    31. Siječanj 2018. 09:14

Drage sve, ja čak nemam ni BH kontrakcije baš. Ono, jednom u danu osjetim nešto kao da se stisne, ali ne znam odguruje li se mala ili je BH. Joj, tako me strah da će biti preko 4500 ako prođe još tjedan dana. Ja to neću moći. 

• Frau_Mund6
    31. Siječanj 2018. 09:34

Ninaleonita hodajuce sise 😂😂😂😂😂 ako malo razmislis sta drugo dijete moze nego gledat sisu 😉 ne vidi, nema potrebu... vjerujem da cim pocne malo hvatqt rukicama i igrat se da ce biti i drugih interesa 😊 
    Baby cestitam na malenom! Zivi i zdravi, to je najbitnije 😉 brzi oporavak ti zelim 😚 
    Mama troje, tvoje tijelo je vec pripremljeno, moza zato nema puno kontrakcija 😉 nekako vjerujem da ce trece izaci bez problema 😉

url=https://lilypie.com]

MamaTroje
    31. Siječanj 2018. 09:39

Oh, nadam se da si u pravu i da će tako biti. Iako mi je ovo treći porod strah me tog bola kao da je prvi. 

-Tea-
    31. Siječanj 2018. 10:15

Mama troje-ti bar imas iskustva s porodima 
    Vjerujem da ce sve proci u redu… 
    Evo, ja danas 40 tj.po zadnjoj m.ali su mi zbog malo duzih ciklusa dodali 3 dana…
    Jos se nis ne desava. BH kontrakcije imam vec ja mislim vise od mjesec dana, i to dosta jake. Trbuh bas okameni na minutu-dvije…
    Danas je bas neki dan D… Sama sam s malim, svekar i svekrva isli hitno u bolnicu jer nesto nije u redu s nekim nalazima, AS od malog ostala kod muza u autu,a on 25 km od mene na poslu… Tako da se sad nadam da se nece nis pokrenut dok se situacija ne sredi danas…

31. Siječanj 2018. 12:34

Mamatroje ja sam imala mozda dva,tri puta bh kontrakcije. Nije mi pukao vodenjak, nisam imala nikakvih simptoma drugih. Jedino kao neku laganu bol po dnu stomaka, tipa menstrualnu, al blagu. I to je to. Ctg nije nista posebno ocitavao i kad su me pregledali sam bila 7cm otvorena,tako da.

Mela
    31. Siječanj 2018. 14:40

Baby90, cestitamoooo od srca. Bitno je da je najgore proslo i da sada uzivas s svojom bebicom. Brz oporavak zelimo 

Mela
    31. Siječanj 2018. 14:43

Mi imamo BH kontrakcije i to skoro mjesec i pol dana, ali nisu nesto jake niti bolne i kada promjenim položaj one i prestanu. Ostalo nista,sve isto.

• Frau_Mund6
    31. Siječanj 2018. 15:24

Ja niti ne znam imam li kotrakcije..  nalo mi se stegne trbuh navecer, ali Lota i lupa tad pa nisam sigurna.. a jos sam na magneziju. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.