Jutrooo!! Evo, kao i svako jutro, ja ispratila dragog na posao… Sad tusiranje, spremanje malog za kod babe i pomalo da se pokrenem prema Puli na kontrolu! :)
Nocas oko 3 nisam mogla odolijeti Dorini s ljesnjacima, i cure moje-NISAM IMALA ZGARAVICUUUUUUU!!!! Pa nitko sretniji od mene!!!
Mozda su ti ljesnjaci pomogli? 🤣 Iskreno? Ja se cijeli zivot borim sa zgaravicom i ostakom zelucanih bolesti pa mi je to normalno da pece. Skuzila sam da slatko smijem jesti, jedino sto mora biti na prazan zeludac. Ako jedem nakon jela, ubija me i najcesce povratim..
Aymee
Ayme, jesam!! 😉 racica sam, sa dosta vodenjaka u sebi 😁 kombinacija za poludit!!! Neko vrijeme vec proucavam ast, jako je zabavna ali i teska... jos sam na pocetku 😊 kod Dee sam gledala mars, pa se ispostavilo da joj je mjesec bio okidac. Meni lunarni mjesec radi aspekte 2.3., vidjet cemo hoce li to biti okidac 😊 a mars 6.3.
A zgaravica, da i mene muci cijeli zivot pa sam navikla.. sad spavam sjedecki 🙄
url=https://lilypie.com]
Tea sretno na konzroli 😉 ocekujemo vijesti!!
url=https://lilypie.com]
Jutrooo cure. Evo i nas s kontrole, situacija i dalje ista , nista se nije promjenilo Bebica bas uziva u maminom trbuhu
@ Tea sretno na pregledu, a i mi se ubijamo Milkom sa velikim lješnjakom
@ Aymee meni je mama rekla da je njoj Babica davno rekla da čokolada sa velikim lješnjacima ubijaju žgaravicu, pa sad kako kome odgovara.
Pranje kose ne smeta ničemu. Žene u suvremenim rodilištima rađaju u vodi. Što bi smetala voda.
Ajme Mela. Divota.
Ja sam slistila dva tiramisua, ali mi nije dovoljno. Mogla bih još čitavi protvanj.
Mame, sto mislite o pranju kose nakon poroda???
2h nakon poroda, kad sam dosla u sobu sam se istusirala i oprala kosu. Od vode se nitko nije razbolio, a higijenu je nuzno odrzavati..
Ayme, jesam!! 😉 racica sam, sa dosta vodenjaka u sebi 😁 kombinacija za poludit!!! Neko vrijeme vec proucavam ast, jako je zabavna ali i teska… jos sam na pocetku 😊 kod Dee sam gledala mars, pa se ispostavilo da joj je mjesec bio okidac. Meni lunarni mjesec radi aspekte 2.3., vidjet cemo hoce li to biti okidac 😊 a mars 6.3.
A zgaravica, da i mene muci cijeli zivot pa sam navikla.. sad spavam sjedecki 🙄
Meni je u nekim stvarima rak okidac, u drugima skorpija a u trecima lav.. tesko je te karktere balansirati, 😁🤣
Aymee
Sortiraj odgovore
Najstariji