Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Aymee
    29. Siječanj 2018. 07:34

Tea0801

Jutrooo!! Evo, kao i svako jutro, ja ispratila dragog na posao… Sad tusiranje, spremanje malog za kod babe i pomalo da se pokrenem prema Puli na kontrolu! :)

Nocas oko 3 nisam mogla odolijeti Dorini s ljesnjacima, i cure moje-NISAM IMALA ZGARAVICUUUUUUU!!!! Pa nitko sretniji od mene!!!

Mozda su ti ljesnjaci pomogli? 🤣 Iskreno? Ja se cijeli zivot borim sa zgaravicom i ostakom zelucanih bolesti pa mi je to normalno da pece. Skuzila sam da slatko smijem jesti, jedino sto mora biti na prazan zeludac. Ako jedem nakon jela, ubija me i najcesce povratim.. 

Aymee

• Frau_Mund6
    29. Siječanj 2018. 08:51

Ayme, jesam!! 😉 racica sam, sa dosta vodenjaka u sebi 😁 kombinacija za poludit!!! Neko vrijeme vec proucavam ast, jako je zabavna ali i  teska... jos sam na pocetku 😊  kod Dee sam gledala mars, pa se ispostavilo da joj je mjesec bio okidac. Meni lunarni mjesec radi aspekte 2.3., vidjet cemo hoce li to biti okidac 😊 a mars 6.3. 
    A zgaravica, da i mene muci cijeli zivot pa sam navikla.. sad spavam sjedecki 🙄

url=https://lilypie.com]

• Frau_Mund6
    29. Siječanj 2018. 08:52

Tea sretno na konzroli 😉 ocekujemo vijesti!! 

url=https://lilypie.com]

Mela
    29. Siječanj 2018. 11:07

Jutrooo cure. Evo i nas s kontrole, situacija i dalje ista , nista se nije promjenilo Bebica bas uziva u maminom trbuhu 
    @ Tea sretno na pregledu, a i mi se ubijamo Milkom sa velikim lješnjakom 
    @ Aymee meni je mama rekla da je njoj Babica davno rekla da čokolada sa velikim lješnjacima ubijaju žgaravicu, pa sad kako kome odgovara. 

Mela
    29. Siječanj 2018. 11:10

• Dijana221
    29. Siječanj 2018. 11:21

Mame, sto mislite o pranju kose nakon poroda???

MamaTroje
    29. Siječanj 2018. 12:01

Pranje kose ne smeta ničemu. Žene u suvremenim rodilištima rađaju u vodi. Što bi smetala voda. 

MamaTroje
    29. Siječanj 2018. 12:02

Ajme Mela. Divota. 
    Ja sam slistila dva tiramisua, ali mi nije dovoljno. Mogla bih još čitavi protvanj. 

dea32
    29. Siječanj 2018. 12:09

Dijana221

Mame, sto mislite o pranju kose nakon poroda???

2h nakon poroda, kad sam dosla u sobu sam se istusirala i oprala kosu. Od vode se nitko nije razbolio, a higijenu je nuzno odrzavati..

• Aymee
    29. Siječanj 2018. 12:41

Frau_Mund6

Ayme, jesam!! 😉 racica sam, sa dosta vodenjaka u sebi 😁 kombinacija za poludit!!! Neko vrijeme vec proucavam ast, jako je zabavna ali i teska… jos sam na pocetku 😊 kod Dee sam gledala mars, pa se ispostavilo da joj je mjesec bio okidac. Meni lunarni mjesec radi aspekte 2.3., vidjet cemo hoce li to biti okidac 😊 a mars 6.3.
    A zgaravica, da i mene muci cijeli zivot pa sam navikla.. sad spavam sjedecki 🙄

Meni je u nekim stvarima rak okidac, u drugima skorpija a u trecima lav.. tesko je te karktere balansirati, 😁🤣

Aymee

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.