Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    -Tea-
    11. Siječanj 2018. 12:32

neo

Cure imam problem…
    Sad maloprije kad sam se obrisala vidila sam jako sluzav iscjedak i roze boje. Neznam kaj da radim. Tako mi je bilo i u pon navecer i to sam mislila da je sluzni cep i to je to.
    Jel moguce da je i ovo sada neki zaostali dio cepa?
    Pokrete osjecam normalno i nista me ne boli.

Sluzni cep moze ispadati i nekoliko dana u vise navrata. Tako je meni rekla doktorica…

url=https://lilypie.com]

neo
    11. Siječanj 2018. 12:36

Tea0801

neo

Cure imam problem…
    Sad maloprije kad sam se obrisala vidila sam jako sluzav iscjedak i roze boje. Neznam kaj da radim. Tako mi je bilo i u pon navecer i to sam mislila da je sluzni cep i to je to.

Sluzni cep moze ispadati i nekoliko dana u vise navrata. Tako je meni rekla doktorica…

Kaj da? Znaci ne trebam radit paniku.

-Tea-
    11. Siječanj 2018. 12:44

neo

Tea0801

neo

Cure imam problem…

Kaj da? Znaci ne trebam radit paniku.

Tako je meni rekla dr.prije proslog poroda. Na pregledu kad sam bila 38+5 je rekla da je cep poceo ispadati(pokazala mi je rukavicu) i rekla da moze ispadati danima i da se javim kad pocnu trudovi… I ds od ispadanja cepa do poroda moze proci i 2-3 tjedna Rodila sam drugi dan.

11. Siječanj 2018. 13:09

Cure sretno svimaaaa!!!!! Cini mi se da ce ovo se zaredati s nasim bebicama hehhe :) 

Teddy Bear
    11. Siječanj 2018. 13:45

Tea najbolje da se ti cujes sa svojom doktoricom i reci joj za sukrvicu.
    Mene bas nesto pritiska dole,vidit cemo kako ce se tijekom dana sve razvijati.

Pixii
    11. Siječanj 2018. 13:49

Neo mojoj frendici je isto danima ispadao...cep je veliki ima toga dosta za izaci, moguce da ti jos nije skroz ispao. Prati stanje, ako se ne osjecas ugodno odi u TA na pregled da se smiris 

Orangina
    11. Siječanj 2018. 14:22

Frau_Mund6

Orangina, prvi put cujem za te slike, zahvalnice.. ako saznas kako se to zove javi nam 😉

Nemam pojma, na engleskom je "baby birth announcement" i izgleda ovako. Valjda se to moze traziti u foto studiu

Orangina
    11. Siječanj 2018. 14:27

Pixii, Teddy, mogle bi vi uskoro, ako zelite potaknuti porod secite sto vise 😉 

Neo ne brini, meni je 5 dana padao sluzni cep u dijelovima, prvo je bilo kao da je netko ispuhao nos sluzavo 😂 i krvavo na papiru nakon vaginalnog pregleda. A zadnji dio je bio kao sluzavi tampon velicine malog prsta, krem prosarano rozim zilicama. Ako krenes jace krvariti odi u bolnicu

Pixii
    11. Siječanj 2018. 14:30

Za baby birth announcment ima hrpa aplikacija za mobitel. Instaliras aplikaciju na mob uredis sliku s tekstom kako zelis i sejvas. Onda mozes printat, razvit kod fotografa, slat mailom...

-Tea-
    11. Siječanj 2018. 14:50

Evo, ja moram s malim kod doktora… Vec drugi dan ima temp.preko 38... Nadam se samo da necemo pokupit nekakvu gripu u cekaoni… 
    Na malom se ni nevidi da ima temp,osim sta je vruc. Normalno jede, igra se, smije… Tako da nemam pojma od cega je temp. Svi zubi koje ima su niknuli vec odavno,pa nevjerujem da je od toga…
    Drzite nam fige da nije nista strasno. Javim se.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.