Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marijana07
    10. Siječanj 2018. 19:25

I meni je napokon ispao taj cep😀 ali jos nista ne osjecam😐 nemam kontrakcije..otvorena sam samo prst..

10. Siječanj 2018. 19:26

Ja isto nisan zvala patronaznu nego su joj javili iz bolnice..

Teddy Bear
    10. Siječanj 2018. 19:34

Drage moje,ja sam vam bila na pregledu. 37+1,vec sam dva prsta otvorena,meka dole,doktorica govori da je sve odlicno,i da bebica je glavom vec dobro u kanalu,ako sta krene da odmah idem za bolnicu,misli na bolove,jace krvarenje ili puknuce vodenjaka. Radjen mi je ctg,odlican nalaz. U utorak opet bih se trebala javiti u TA na ctg i pregled pa da mi se opet procjeni beba. Inace,danas mi je rekla da procjenuje na 3900 kad se nisam izvrnula sa onog stola.
    Medjutim danas se bas lose osjecam,velika je juzina i mislim da mi se odrazilo na tlak,bio mi gornji 150/80,ali nije dizala paniku,kaze da sutra provjerim kod svoje dr opce prakse a i da sama izmjerim. Nisam natekla ni malo,nema proteina u urinu,te sam dobila 7kg od pocetka. 
    Sad sam ga kuci mjerila,130/80 mi pokazuje.

• Dijana221
    10. Siječanj 2018. 20:09

Orangina

Da bas i ja sad gledam…termin je trebao biti 17.01.pa su ga pomakli za 21.01.a nisam mijenjala ticker.
    Za strije je dobro da se kasnije mazes svojim mlijekom, lijek za sve 👍

A meni rekli 22.01. pa su ga sada pomaknuli na 19.
    Kod mene se nista ne dogada, sve cekam kad ce i nikako.. samo lazne kontrakcije, a i to u par navrata, vecinom po noci, kad idem spavati.. dani kao godine 😊

Marijana07
    10. Siječanj 2018. 20:21

I meni su ovi dani do termina uzasno sporo prolazili...a tek ovi sad sto su nakon termina...mislim da cu popizdit😀

• Frau_Mund6
    10. Siječanj 2018. 20:33

Joj zene sto ste se naredale 😉 bit ce bebica uskoro..  izdrzite jos malo 😀 ja kad vas citam sam sve svjesnija... 😁

url=https://lilypie.com]

• Dijana221
    10. Siječanj 2018. 20:36

Marijana07

I meni su ovi dani do termina uzasno sporo prolazili…a tek ovi sad sto su nakon termina…mislim da cu popizdit😀

Mogu misliti, ja se nadam da necu jos i prenijeti.. 😃

Mela
    10. Siječanj 2018. 21:02

Drage moj, evo i ja da se javim. Danas smo podigli nalaz na streptokok i negativan, Bogu hvala.
    Cure koje ste uspostavile dojenje svaka čast, samo naprijed,  nadam se da ćemo i mi uspjeti. Pišem sve što pišete, jer ako budem pamtila bojim se da ću sve zaboraviti. Danas sam išla na wc četri puta, i stalno piškim. U petak smo naručeni u TA na pregled i jedva čekam da vidim situaciju.
    Također, dani nam baš sporo prolaze,a još neke sitnice su nam ostale za uzeti. Zaista sam postala prespora 

Mela
    10. Siječanj 2018. 21:05

Ubrzo nam se povećava lista mama koje su rodile. 
    @Neo, @Orangina , @Marijana sve ste nam ublizu. Držimo fige i javljate nam se.. Pusa za sve 

10. Siječanj 2018. 21:31

Teddy Bear

Drage moje,ja sam vam bila na pregledu. 37+1,vec sam dva prsta otvorena,meka dole,doktorica govori da je sve odlicno,i da bebica je glavom vec dobro u kanalu,ako sta krene da odmah idem za bolnicu,misli na bolove,jace krvarenje ili puknuce vodenjaka. Radjen mi je ctg,odlican nalaz. U utorak opet bih se trebala javiti u TA na ctg i pregled pa da mi se opet procjeni beba. Inace,danas mi je rekla da procjenuje na 3900 kad se nisam izvrnula sa onog stola.
    Medjutim danas se bas lose osjecam,velika je juzina i mislim da mi se odrazilo na tlak,bio mi gornji 150/80,ali nije dizala paniku,kaze da sutra provjerim kod svoje dr opce prakse a i da sama izmjerim. Nisam natekla ni malo,nema proteina u urinu,te sam dobila 7kg od pocetka.
    Sad sam ga kuci mjerila,130/80 mi pokazuje.

Cim nema proteina u urinu i ne otices dobro je. Mada svakako naglasi za tlak kad budes isla radjat...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.