Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mela
    03. Siječanj 2018. 09:38

dea32

Mela

Dea ispravi me ako sam pogrešno upisala datum?

1.12. se rodio Noa.

Dazi, cestitam ti na rodenju Alin. Brz oporavak ti zelim i objema sve najbolje.
    Ja sam svojem muzu rekla da za drugo dijete, ako ga zeli, skupi novce za carski kod Podobnika i da inace nema sanse da rodim. Pa sam se god i pol iza toga predomislila
    Vjerujem da ces i ti tako..

Ispravljeno,  nisam bila sigurna 01 ili 02. 

Mela
    03. Siječanj 2018. 09:40

Zimske mame koje su rodile :
    Dea32– Noa- 01.12.2017
    Ninaleonita86– curica – 05.12.2017 
    Elena 288- Luka -18.12.2017
    Dalmatina – Anastazija – 30.12.2017
    Dazi – Alin – 03.01.2018 

Orangina
    03. Siječanj 2018. 09:49

Dazi cestitam ti! Mogu mislit kako je bilo bolno...ali dobili ste najljepsi poklon za Novu 😘

• Mirjanos
    03. Siječanj 2018. 10:31

Dazi cestitam!!! Super si opisala porod "boli u p...m..." hehehee
    A sada je sve iza tebe, uzivaj s bebicom

Mela
    03. Siječanj 2018. 12:22

Marijana07

Koliko vidim ja sam sljedeca na popisu..samo ovaj moj malisa izgleda ne planira tako skoro😀

Da, po spisku ti si nam slijedeća.. 

03. Siječanj 2018. 13:13

Dazi

Drage moje evo me. Bolilo je u picku materinu hahahah rekla sam muzu da mu je to prvo i zadnje dijete ahhahahah
    Rodila nam se nasa alin oko 4:30. Bez epiduralne, probili su mi vodenjak,i izgon je trajao mozda 5min. Nisu mi rezali medjicu, ali sam popucala jer je imala rukicu uz glavu, ali dobro. I vec je bila na cici i papala :)

Aawwww cestitammm 😍😍😍🤗🤗🤗

03. Siječanj 2018. 13:18

dea32

Mela

Dea ispravi me ako sam pogrešno upisala datum?

1.12. se rodio Noa.

Dazi, cestitam ti na rodenju Alin. Brz oporavak ti zelim i objema sve najbolje.
    Ja sam svojem muzu rekla da za drugo dijete, ako ga zeli, skupi novce za carski kod Podobnika i da inace nema sanse da rodim. Pa sam se god i pol iza toga predomislila
    Vjerujem da ces i ti tako..

Hahahaha xD to svi kazu :D
    Moj je muz htio da idemo u Podobnika ali radi mojih indikacija. Ali ja san nekako virovala da ce sve dobro zavrsit i fala Bogu tako je bilo.

Teddy Bear
    03. Siječanj 2018. 13:53

Podigla sam nalaze na bris streptokoka,negativno🤗🤗🤗. Super,sad sam se narucila na pregled za iducu srijedu. Boze podrzi da sve bude uredu do samoga kraja.

Teddy Bear
    03. Siječanj 2018. 13:56

Dalmatinka,kolika ti je bebica bila pri porodu,kilazom i duzinom? Jesu li ti je dobro procjenili? 
    Dazi a kod tebe?
    Cisto da vidim koliko su im tocne mjere? Meni je zadnji put sa 34+2 rekla oko 1700-1800 procjena. Vise me brine zato sto su mi tako i sa prvom djevojcicom,vec sam pisala rekli max do 3300 pa se rodila 3850 u 39tj. 

Mela
    03. Siječanj 2018. 14:20

Teddy Bear

Podigla sam nalaze na bris streptokoka,negativno🤗🤗🤗. Super,sad sam se narucila na pregled za iducu srijedu. Boze podrzi da sve bude uredu do samoga kraja.

Bravo za negativno. Mi sutra radimo bris pa naredni tjedan bi trebao biti gotov nalaz.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.