Cestitam Dazi, imamo novu bebu klokanicu 😘 zelim vam da se sto prije uletite u rutinu spavanja i hranjenja 🤗
Super da su bebe pocele stizat 😁 sad imam osjecaj da se i mi blizimo...
url=https://lilypie.com]
Dazi cestitam😘
Tvoja reakcija je kao da sebe vidim prvi put kad sam rodila..dosla sva uzbudena i sretna sto cu rodit..a pred kraj sam psovala kao luda😀😀 a kasnije se divila mamama koje su odusevljene porodom i predivnim iskustvom..meni je bilo predivno samo kad je to sve proslo i kad je beba bila kraj mene...
Dazi cestitam😘
Tvoja reakcija je kao da sebe vidim prvi put kad sam rodila..dosla sva uzbudena i sretna sto cu rodit..a pred kraj sam psovala kao luda😀😀 a kasnije se divila mamama koje su odusevljene porodom i predivnim iskustvom..meni je bilo predivno samo kad je to sve proslo i kad je beba bila kraj mene…
Marijana upravo to hahahahha ja sam vikala ljudi jeste li vi normalni, pa pomozite mi, ja cu umrijeti, ja cu poluditi,sta je vama. Dajte mi carski, dajte mi sta bilo hahahahahahhahahhah ali moram rpiznati, da nije bilo muza,ja to ne bi mogla. On mi je bio spas
Daziiii cestitke, zelim ti brzi oporavak
Koliko vidim ja sam sljedeca na popisu..samo ovaj moj malisa izgleda ne planira tako skoro😀
Dea ispravi me ako sam pogrešno upisala datum?
1.12. se rodio Noa.
Dazi, cestitam ti na rodenju Alin. Brz oporavak ti zelim i objema sve najbolje.
Ja sam svojem muzu rekla da za drugo dijete, ako ga zeli, skupi novce za carski kod Podobnika i da inace nema sanse da rodim. Pa sam se god i pol iza toga predomislila
Vjerujem da ces i ti tako..
Zimske mame koje su rodile :
Dea32– dječak - 01.12.2017
Ninaleonita86– curica – 05.12.2017
Elena 288- dječak -18.12.2017
Dalmatina – curica – 30.12.2017
Dazi – curica – 03.01.2018
Sortiraj odgovore
Najstariji