Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    neo
    03. Siječanj 2018. 08:52

Cestitam Dazi !!!!

url=https://lilypie.com]

• Frau_Mund6
    03. Siječanj 2018. 09:00

Cestitam Dazi, imamo novu bebu klokanicu 😘 zelim vam da se sto prije uletite u rutinu spavanja i hranjenja 🤗 
    Super da su bebe pocele stizat 😁 sad imam osjecaj da se i mi blizimo... 

url=https://lilypie.com]

03. Siječanj 2018. 09:10

Hvala vam drage moje ❤️❤️❤️❤️❤️❤️😄😄😄😄😄

Marijana07
    03. Siječanj 2018. 09:12

Dazi cestitam😘 
    Tvoja reakcija je kao da sebe vidim prvi put kad sam rodila..dosla sva uzbudena i sretna sto cu rodit..a pred kraj sam psovala kao luda😀😀 a kasnije se divila  mamama koje su odusevljene porodom i predivnim iskustvom..meni je bilo predivno samo kad je to sve proslo i kad je beba bila kraj mene...

Pixii
    03. Siječanj 2018. 09:13

Daziiii cestitke, zelim ti brzi oporavak 

Marijana07
    03. Siječanj 2018. 09:18

Neo gdje ides u TA?

03. Siječanj 2018. 09:18

Marijana07

Dazi cestitam😘
    Tvoja reakcija je kao da sebe vidim prvi put kad sam rodila..dosla sva uzbudena i sretna sto cu rodit..a pred kraj sam psovala kao luda😀😀 a kasnije se divila mamama koje su odusevljene porodom i predivnim iskustvom..meni je bilo predivno samo kad je to sve proslo i kad je beba bila kraj mene…

Marijana upravo to hahahahha ja sam vikala ljudi jeste li vi normalni, pa pomozite mi, ja cu umrijeti, ja cu poluditi,sta je vama. Dajte mi carski, dajte mi sta bilo hahahahahahhahahhah ali moram rpiznati, da nije bilo muza,ja to ne bi mogla. On mi je bio spas

Pixii

Daziiii cestitke, zelim ti brzi oporavak

Marijana07
    03. Siječanj 2018. 09:20

Koliko vidim ja sam sljedeca na popisu..samo ovaj moj malisa izgleda ne planira tako skoro😀

dea32
    03. Siječanj 2018. 09:25

Mela

Dea ispravi me ako sam pogrešno upisala datum?

1.12. se rodio Noa.

Dazi, cestitam ti na rodenju Alin. Brz oporavak ti zelim i objema sve najbolje.
    Ja sam svojem muzu rekla da za drugo dijete, ako ga zeli, skupi novce za carski kod Podobnika i da inace nema sanse da rodim. Pa sam se god i pol iza toga predomislila 
    Vjerujem da ces i ti tako.. 

Mela
    03. Siječanj 2018. 09:37

Zimske mame koje su rodile :

Dea32– dječak - 01.12.2017
    Ninaleonita86– curica – 05.12.2017 
    Elena 288- dječak -18.12.2017
    Dalmatina – curica – 30.12.2017
    Dazi – curica – 03.01.2018 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.