Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    -Tea-
    19. Prosinac 2017. 09:23

Jutro svima!! :) 
    Evo, ja i moj junior smo napravili plan za danas (poprilicno optimistican) pa krecemo u realizaciju... Ciscenje i pospremanje, preslagivanje ormara, kicenje bora.... Svasta nesto. Drzite nam fige da odradimo sve sto smo isplanirali! :)

url=https://lilypie.com]

19. Prosinac 2017. 09:38

Elena288

Pozdrav drage cure!
    Ja sam rodila 18.11. u 10 ujutro. Jos sam pod dojmom, navecer me uhvatili trudovi oko 23 … stigla u 3 po noci predradjaonu, 2 prsta otvorena…i do 7 se otvorila 5 ! A trudovi nisu pratili porod … pa su me ukljucili ma drip. Iskreno boljelo me uzaaaas uzaaas! Neopisivo, na kraju sam kazu imala brz porod od 5 do 10 bila u radjaoni , drip mi ukljucili… na kraju sam tiskala i bez trudova jer trudovi nisu pratili otvaranje pa sam dosta popucala. Al sve je to nebitno jer je na svijet dosla ljubav nasa najveca , djecacic Luka dug 54 cm tezak 2900 gr. Pusa cure kasnije citam sve 💕💕💕

Ajmeeeeee Elena draga cestitke. Sto brzi i laksi oporavak ti zelim i da nam beba Luka uvijek bude zdrav i sretan. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

19. Prosinac 2017. 09:40

Tea mozete vi to, samo polako, brz presinga. 
    Marijana jojj poznato mi je to za upiskit se hahaha i ja ssm mislila na farbanje i sisanje, ali nesto mi se ne ide. I zao mi je sto mi se neda,ali eto. 

-Tea-
    19. Prosinac 2017. 09:50

Dazi,ja san se uspjela sama pofarbat prosli tjedan. Jedini izazov je bio oprati kosu kasnije.. kosa jaaako duga,a nemos klecat, nemos cucnut, pa sam se nekako iskrivila iznad tus-kade i uspjela oprat. Da me neko snimao mislim da bi riknuo od smijeha. A u pola pranja mi se naravno i pripiskilo…… 

• Mirjanos
    19. Prosinac 2017. 09:52

Elena cestitke! Luka je taman dosao pred Bozic, slatko 
    A epiduralna? To ti nisu mogli dati ili nisi htjela?

Cure moje, ja sam razmislja kako ce doci moja curica...i eto plakala jutros :)))) ono kao da postajem svjesnija...to je sada to 

19. Prosinac 2017. 10:26

Tea0801

Dazi,ja san se uspjela sama pofarbat prosli tjedan. Jedini izazov je bio oprati kosu kasnije.. kosa jaaako duga,a nemos klecat, nemos cucnut, pa sam se nekako iskrivila iznad tus-kade i uspjela oprat. Da me neko snimao mislim da bi riknuo od smijeha. A u pola pranja mi se naravno i pripiskilo……

Hahhahahahhaha, jojjjj mogu zamisliti haha 
    Ali vazno da si uspjela,tako da 😁😁

• Frau_Mund6
    19. Prosinac 2017. 10:26

Elena cestitam!!!! Lijepo iznenadenje 😍 krivi datum si upisala ili si prva? 

19. Prosinac 2017. 10:27

Mirjanos postajes svjesna da ti dolazi malo bice u zivot i to je bas lijepo. 

Teddy Bear
    19. Prosinac 2017. 10:50

Elena288

Pozdrav drage cure!
    Ja sam rodila 18.11. u 10 ujutro. Jos sam pod dojmom, navecer me uhvatili trudovi oko 23 … stigla u 3 po noci predradjaonu, 2 prsta otvorena…i do 7 se otvorila 5 ! A trudovi nisu pratili porod … pa su me ukljucili ma drip. Iskreno boljelo me uzaaaas uzaaas! Neopisivo, na kraju sam kazu imala brz porod od 5 do 10 bila u radjaoni , drip mi ukljucili… na kraju sam tiskala i bez trudova jer trudovi nisu pratili otvaranje pa sam dosta popucala. Al sve je to nebitno jer je na svijet dosla ljubav nasa najveca , djecacic Luka dug 54 cm tezak 2900 gr. Pusa cure kasnije citam sve 💕💕💕

Draga Elena. Cestitam od svega srca. Zelim ti sto brzi oporavak,neka nam je Luka ziv i zdrav.😍😍😍

Pixii
    19. Prosinac 2017. 11:14

Cestitkeeee na bebici, uzivajte u najljepsim trenutcima 

Cure dugo nismo stavile tablicu s datumima, meni je malo nezgodno s moba pa ako je netko na kompu da je zaljepi i doda. Mozda bi mogle pisat i datume tko je kad rodio da se lakse pratimo 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.