Jutro svima!! :)
Evo, ja i moj junior smo napravili plan za danas (poprilicno optimistican) pa krecemo u realizaciju... Ciscenje i pospremanje, preslagivanje ormara, kicenje bora.... Svasta nesto. Drzite nam fige da odradimo sve sto smo isplanirali! :)
url=https://lilypie.com]
Pozdrav drage cure!
Ja sam rodila 18.11. u 10 ujutro. Jos sam pod dojmom, navecer me uhvatili trudovi oko 23 … stigla u 3 po noci predradjaonu, 2 prsta otvorena…i do 7 se otvorila 5 ! A trudovi nisu pratili porod … pa su me ukljucili ma drip. Iskreno boljelo me uzaaaas uzaaas! Neopisivo, na kraju sam kazu imala brz porod od 5 do 10 bila u radjaoni , drip mi ukljucili… na kraju sam tiskala i bez trudova jer trudovi nisu pratili otvaranje pa sam dosta popucala. Al sve je to nebitno jer je na svijet dosla ljubav nasa najveca , djecacic Luka dug 54 cm tezak 2900 gr. Pusa cure kasnije citam sve 💕💕💕
Ajmeeeeee Elena draga cestitke. Sto brzi i laksi oporavak ti zelim i da nam beba Luka uvijek bude zdrav i sretan. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Tea mozete vi to, samo polako, brz presinga.
Marijana jojj poznato mi je to za upiskit se hahaha i ja ssm mislila na farbanje i sisanje, ali nesto mi se ne ide. I zao mi je sto mi se neda,ali eto.
Dazi,ja san se uspjela sama pofarbat prosli tjedan. Jedini izazov je bio oprati kosu kasnije.. kosa jaaako duga,a nemos klecat, nemos cucnut, pa sam se nekako iskrivila iznad tus-kade i uspjela oprat. Da me neko snimao mislim da bi riknuo od smijeha. A u pola pranja mi se naravno i pripiskilo……
Elena cestitke! Luka je taman dosao pred Bozic, slatko
A epiduralna? To ti nisu mogli dati ili nisi htjela?
Cure moje, ja sam razmislja kako ce doci moja curica...i eto plakala jutros :)))) ono kao da postajem svjesnija...to je sada to
Dazi,ja san se uspjela sama pofarbat prosli tjedan. Jedini izazov je bio oprati kosu kasnije.. kosa jaaako duga,a nemos klecat, nemos cucnut, pa sam se nekako iskrivila iznad tus-kade i uspjela oprat. Da me neko snimao mislim da bi riknuo od smijeha. A u pola pranja mi se naravno i pripiskilo……
Hahhahahahhaha, jojjjj mogu zamisliti haha
Ali vazno da si uspjela,tako da 😁😁
Elena cestitam!!!! Lijepo iznenadenje 😍 krivi datum si upisala ili si prva?
Mirjanos postajes svjesna da ti dolazi malo bice u zivot i to je bas lijepo.
Pozdrav drage cure!
Ja sam rodila 18.11. u 10 ujutro. Jos sam pod dojmom, navecer me uhvatili trudovi oko 23 … stigla u 3 po noci predradjaonu, 2 prsta otvorena…i do 7 se otvorila 5 ! A trudovi nisu pratili porod … pa su me ukljucili ma drip. Iskreno boljelo me uzaaaas uzaaas! Neopisivo, na kraju sam kazu imala brz porod od 5 do 10 bila u radjaoni , drip mi ukljucili… na kraju sam tiskala i bez trudova jer trudovi nisu pratili otvaranje pa sam dosta popucala. Al sve je to nebitno jer je na svijet dosla ljubav nasa najveca , djecacic Luka dug 54 cm tezak 2900 gr. Pusa cure kasnije citam sve 💕💕💕
Draga Elena. Cestitam od svega srca. Zelim ti sto brzi oporavak,neka nam je Luka ziv i zdrav.😍😍😍
Cestitkeeee na bebici, uzivajte u najljepsim trenutcima
Cure dugo nismo stavile tablicu s datumima, meni je malo nezgodno s moba pa ako je netko na kompu da je zaljepi i doda. Mozda bi mogle pisat i datume tko je kad rodio da se lakse pratimo
Sortiraj odgovore
Najstariji